Erken Hamilelik Belirtileri

bende hamilelere uyuz oluyorum bende görüşmek istemiyorum onlarla (çokmu kötüyüz ne)

kızlar bana kızmadınız değilmi yaşla ilgili yazdıklarıma samimiyetimize sığınarak bi şaka yaptım ama umarım ciddiye alan olmamıştır

canım kırılacagını bile bile bunları söyleyen biri senin arkadasın olamaz bence biraz düşünmelisin bu konuyu cokk ayıp etmiş sinir oldum valla

sebeyza sen daha önce hamile kaldın belirtilerden bahsetsene biraz ya bukadar erken hiçbişeyin belirtisi olmazki valla gögüslerim şişti kocaman ve gergin anlayamadım canım sıkıldı:çok üzgünüm:

sebeyza sen daha önce hamile kaldın belirtilerden bahsetsene biraz ya bukadar erken hiçbişeyin belirtisi olmazki valla gögüslerim şişti kocaman ve gergin anlayamadım canım sıkıldı:çok üzgünüm:

canım önce göğüslerde hassasiyetle baslıo yerleşirken bel ağrısı kasık ağrısı oluo hafif adet sancısı gibi sonra adete yakın tuvaletten cıkamıosun sık idrar gece 3 kez en az kalkıosun ve 3 ay suruo bu tuvalet davasıı

ama arkadaşlar benim yeni hamile olan arkadaşım üç aylık hamileymiş yani hiç anlamamış üç ay, farklı hiç bişey olmamış bunlarada çok takılmasak iyi olur

valla erkenden baslıo benim belirtilerim bazıları karnına düştüğü anda belirtilerin olduğunu sölüo benim bi yakınım var o kaldığı gün anladığını söler ertesi gün baslıomus belirtileri

GERÇEK OLMASI İÇİN DUA ETTİĞİMİZ LİSTEMİZ

::::::::::::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::::::

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::.::.
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::
the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::
suzanşan :::::::::::::::::::::::::::::::
ecrinDE ::::::::::::::::::::::::::::::::::
ganno :::::::::::::::::::::::::::::::::::::
serdi :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
mbbb::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::
NHLTLG::::::::::::::::::::::::::::::::::
arzu38:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
buya :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
max09 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::
yasemink :::::::::::::::::::::::::::::::::
ankakuşu :::::::::::::::::::::::::::::::::
alew2187:::::::::::::::::::::::::::::::::::
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

iNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BÖYLE BİR LİSTEYİ HAZIRLAMAK NASİP OLUR:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

ya bu belitiler adet olacağım zamanda oluyo uf ya nasıl anlayacaz

Elimdeki hazir listeyi dönüştürdüm arada kaynayan isimler varsa kusurabakmayin unuttuğum arkadaşlar

ya arkadaşlar milet çıldırmış başlıklara baktımda ilişkiden sonra soğuk duş yumurtaları çatlatıyomuş, kimisi ilişkiden sonra karnına sıcak bişeyler koymuş hamile klamış Allahım akıl sağlığımızı korusun daha neler yapıcaz kimbilir

innnşşşaalllaaahhh canım o günlerde gelir hayırlısıyla tabiii:Saruboceq:

canım bunların hepsi safsata inanma zaten doktor ilişkiden hemen sonra duş almayı hiç önermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…