Erken Hamilelik Belirtileri

evet kızlar ben saat 24.00 itibariyle yumurtlamanın son gününe girmiş bulunuyorum.İnşallah bu bayrama kadar herkes hamiş kalmış olur da çifte bayram yaparız

uamrım hamişizdir ama benim adet belirtilerim erken başladı dedim kimse cevap yazmadı ya çok endişelendim şimdikafamçokkarıştı

eşim çocuklara karşı çok hassas çocuk olaylarına gittiği zaman çok kötü oluyor eve gelince ağlıyor ne vicdansız insanlar var vurup öldürmek lazım diyor

hiçbiseyin vakti saati şaşmıo canım rabbimden hayırlısı olsun vakti gelince hersey oluo lütfen üzülmeyin:teselli:

uamrım hamişizdir ama benim adet belirtilerim erken başladı dedim kimse cevap yazmadı ya çok endişelendim şimdikafamçokkarıştı

bazen adet belirtisi dediğimiz şeyler hamişlik belirtisi olabiliyor canım.kırmızıları görene kadar umudunu kaybetme:ecrin_bebek:

ayy allah iyiliğini versin belirtiymiş bende hastalandın sandım ee hamişlik belirtileriyle aynı hemen hemen ayıramazsınki canım

eşimle dün limoniydik ama adamda şeytan tüyü var sanki yüz vermeyecektim sözde yumurtlamada umrumda değildi ama onun umrunda herhaldeki o yanaştı.

bende cumartesi doktora gidecem herhalde bizde aşılama ve diğer yöntemler başlıcaz bu sefer son altı aydır hep hormon tedavisi uyguladık bakalım hayırlısı

canım unlar yumurtlama belirtisi olmasın bende de hafif vardı ama benimki kesin yumurtlama belirtisiydi geçti şimdi

tüh nöbetçiyim ne olacak şimdi bilseydim evlilik yıldönümümüzde kocişimle şimdi bebek apıyo olurduk 30 agustosta adet oldum yumurtlama dönemi geçmemişmidir sizce

bizimde bir arkadaş hamile kalmış sözde hiç beklemiyorlarmış(böyle dediler mi çıldırıyorum)ortak arkadaşlarda olunca bu defa hedefte biz varız sorup duruyorlar.uyuz oluyorum görüşmek dahi istemiyorum kimseyle

tüh nöbetçiyim ne olacak şimdi bilseydim evlilik yıldönümümüzde kocişimle şimdi bebek apıyo olurduk 30 agustosta adet oldum yumurtlama dönemi geçmemişmidir sizce

bazen gecikebiliyomuş ama benimde 1 ekim ama ben ona bağladım akıntım falan oldu bu ay ama inşallah seninki hamileliktendir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…