evet kızlar ben saat 24.00 itibariyle yumurtlamanın son gününe girmiş bulunuyorum.İnşallah bu bayrama kadar herkes hamiş kalmış olur da çifte bayram yaparız
evet kızlar ben saat 24.00 itibariyle yumurtlamanın son gününe girmiş bulunuyorum.İnşallah bu bayrama kadar herkes hamiş kalmış olur da çifte bayram yaparız
eşim çocuklara karşı çok hassas çocuk olaylarına gittiği zaman çok kötü oluyor eve gelince ağlıyor ne vicdansız insanlar var vurup öldürmek lazım diyor
uamrım hamişizdir ama benim adet belirtilerim erken başladı dedim kimse cevap yazmadı ya çok endişelendim şimdikafamçokkarıştı
uamrım hamişizdir ama benim adet belirtilerim erken başladı dedim kimse cevap yazmadı ya çok endişelendim şimdikafamçokkarıştı
ne biliyim millet evlenir evlenmez hamile kalıyor nasıl beceriyorlarsa yaşları küçük birde şaşırıydrum
canım arada kacıo okuyamadımki yazım cevap simdimi hastalandın ne zaman olcaktı
ya daha çok var 30 eylül ama kasıklarım ve gösüm ağrıyo neden acaba erken degilmi sizce:çok üzgünüm:
ya daha çok var 30 eylül ama kasıklarım ve gösüm ağrıyo neden acaba erken degilmi sizce:çok üzgünüm:
canım unlar yumurtlama belirtisi olmasın bende de hafif vardı ama benimki kesin yumurtlama belirtisiydi geçti şimdi
bende cumartesi doktora gidecem herhalde bizde aşılama ve diğer yöntemler başlıcaz bu sefer son altı aydır hep hormon tedavisi uyguladık bakalım hayırlısı
tüh nöbetçiyim ne olacak şimdi bilseydim evlilik yıldönümümüzde kocişimle şimdi bebek apıyo olurduk 30 agustosta adet oldum yumurtlama dönemi geçmemişmidir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?