Erken Hamilelik Belirtileri

inşallah hamişsindir canım prodüktörde kesin cıkar yapsana neden bekliosunki

birazdaha bekliyim diyorum.benim kide iş sanki çok bekleyince hamiş olcam.bayım yarın da olmasam yapcam.benim kociş te koltukda uyudu kaldı.baktı benden hayır yok.. kıyamam bitaneme yerine yatırayım. kızlar biz burda hamilelik belirtileriyle uğraşırken kocişler yatağa almıcak bu gidişle. hadi öptüm hepinizi iyi sahurlar.

sebeyza senin yüzünden yatamıyorum daha,yarın geç kalırsam müdürüme şikayet edicem seni, hadi çıkıyorum canlaım iyi geceler yarın görüşürüz

Selam kızlar,çok uzun süredir forumları takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim.Ancak üye olmakta 2 günümü aldı.:lepi:
11 aydır bebek için kendi çabamızla bir şeyler denedik yani doktora henüz bebek istiyoruz diye gitmedik ama galiba artık vakti geldi.Yaşadıklarımı işinize yarar diye paylaşmak istedim.
1. ovulasyon testini denedim yani yumurtlama tarihini gebelik testi gibi ölçebildiğiniz bir test. İdrarla yada tükürükle yapılıyor eğer yumurtlama gününe yakın yada tam günündeyseniz çift çizgi çıkarıyor. Yaklaşık 1 hafta hep belirsiz çift çizgi yada tam çift cizgi çıktı. Bu dönemde sıkça denememize rağmen hiç bir işe yaramadı (ki zaten bende ondan sonra tüm ümidimi yitirdim).
2. Defalarca ve defalarca hem idrar hem kan testi yaptırdım, o kadar sabırsızım ki büyük hayal kırıklıkları yaşadım. Adet tarihi geçmeden idrar testi hiç bir işe yaramıyor hatta çoğu kişide adet tarihiniz geçse bile 1 hafta falan beklemek gerekiyormuş. Kan testi içinde hamile kaldığınızı düşündüğünüz ilişkiden en az 10 gün sonra yaptırmanız gerekiyor yoksa çıkmama ihtimali çok çok yüksek (kesin demiyorum çünkü hamile kalma işinde kesin diye bir şey yok).Ovulasyon testini kullandığım ay 2 hafta göğüslerim inanılmaz şiş dolaştım, hamile olduğumdan çok emindim, bazı aylar kasıklarımda ağrı, bazı aylar sık idrara çıkma (mesela bu ay öyle ama cuma adet olmayı bekliyorum), bazı aylar alt karında şişme hatta göbekte belirgin çizgi, göğüs halkalarımda koyulaşma gördüğümden adım gibi emindim ama hepsi boşmuş,psikolojik diyorlar ya aynen öyle.:bbo:
3.Eşimde varikosel çıktı sperm testi yaptırdık tam sorunu bulduk küçük bir operasyonla hallolacak derken spermlerde hiç bir sorun çıkmadı hem hareketli hem de yeterli sayıda olduklarını öğrendim.Doktor operasyona gerek yok sperm kalitesini hiç etkilemiyor dedi. Kısırlık nedeniyle giden erkeklerin %70'de bu çıkıyormuş.Bir nevi varis ama erkeklerin yumurtalıklarında oluşuyor, kan dolaşımını ve dolayısıyla ısıyı bozduğu için spermleri etkileyebiliyor, eğer etkiliyor ise 15-20 dk. basit bir operasyonla hastaneye bile yatmaya gerek kalmadan halledilebilyormuş. Genelde bir belirtisi olmuyor.Yakın bir arkadaşımızı bu operasyondan 2 ay sonra hamile kaldı, şuan 2,5 aylık hamile:teytey:
4. Bir arkadaşım bir yıl çalıştı sonunda doktora gidip gün sayımı yaptırdı ve hamile kaldı artık bu ay bende bunu düşünüyorum.Umarım farklı bir sorun çıkmaz sadece günü tuturamıyoruzdur.
5.Daha önce, en başta yani doktora kontrole gitmiştim ve yumurtlamamda hiç bir sorun olmadığı söylemişti ama neden olmadan bile yani nedensiz kısırlık diye bir şey olduğunu öğrendim yıkıldım tabii.:1no2:
6.Önceden hamile kaldığımı düşünür karnımı falan okşardım hep hayal kırıklığı... Artık bana o kadar uzak geliyorki ne kadar zormuş , ne kadar zor...Böyle olmaması gerekirdi. Neden bu kadar uğraşmak gerekiyor. İnsanlar ilk denemede hamile kalıyor. Psikolojik falanda değil bana göre. Neyse ümitsizliğimden bahsedip moralinizi bozmayım umarım bizzat yaşadığım şeyler biraz olsun işinizi görür. Kısacası başlangıçta hamilelik belirtisi yoktur. Biz tüm bu belirtileri adet öncesi her ay yaşıyoruz zaten ama hamilelik beklentisinden kendimizi o kadar çok dinliyoruz ki bunlar ilk defa oluyor sanıyoruz.
Son olarak bir şey aklıma geldibzi ailelerimize şimdilik çocuk düşünmüyıoruz sonra olacak inşallah dedik ,üzerimizde aile baskısı yok zaten, herkese bunu tavsiye ederim. Gerçi ben boşboğazlık edip iş arkadfaşlarıma çalışmalarımızdan bahsettiğim için bazı zamanlar kendimi kötü hissettim/hissediyorum. Hele ilk denemede hamile kalmasıyla övünen kadınlar beni deli ediyor.

slm arkadaşlar
ben aranıza dün akşamüstü katıldım ama fazla yazamadım işyerinden yazdığım için çıkmak zorunda kaldım hepiniz çok iyisinizdir umarım:)

site yine sorunlu çok zor açılıyor gerçi benim bağlantımda da sorun var ama geç cvp yazıyorum o yüzden. esay hoşgeldin. günaydın özgül öğlen oldu gerçi:) ben iyyim çok şükür sadece bugün içim sıkılıyor biraz sen nasılsın

kızlar hep yazdıklarınızdan okuyodum belirtilere fazla takılmayın diyordunuz ya haklıymışsınız yaaaa :1no2: benim dün adet tarihimdi bir hafta önceden belirtilerim başladı hiç bukadar erken olmamıştı.karın agrısı, kasıklarda batma, bel ağrısı,yorgunluk hissi bide üzerine göğüslerimin ucunda kabarcıklar bile çıktı dokunduğum zaman ağrıyolardı bütün bunlar beni çok umutlandırdı.hamileyim diye kendimi çok hazırladm ama tam günümde adet oldum.üzüldüm ama allahım inşallah bir dahaki ay yüzümzü güldürür.:CüvCüv:hamiş oluruz

canım biz 4-5 aydır korunmuyoruz ama ben yinede biraz dikkat ediyordum tam anlamıyla bebek sahibi olmaya bu ay karar verdik yumurtlama günlerine felen dikkat ettik ama olmadı nasip bu aya değilmiş 14 aylık evliyim ben

selam kızlar,

dün size bahsetmiştim ablamın beta hcg değerlerinden bugün 24 e düşmüş,zaten kırmızılarda göründü,kimyasal gebelik yani olmadı.

umarım fazla bekletmez bizi bebişimiz buaarada ben bütün hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmeleri için onlara yardımcı olsun yavrularınıda sğlıkla kucaklarına versin inşallah...bizim gibi umutla bekleyen anne adaylarınada yardım etsin bizde bebiş sahibi olalım.allahım dualarımızı boş çevirmesin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…