Erken Hamilelik Belirtileri

canım benim sen calısıosun zaten ben ötekilere kızıorum sen ilk fırsatta geliosun zaten:1hug:

evde kocişimden sıra gelimyo bana bilgisayarda napsın kız sıkılıyo yalnız ama hastanede bütün bli.benim kimse karışmıyo istediğimde yazıyom çok oturdun diyede kızan yok ohhhhhhkaydirigubbakcemile2

benimki böyle sitelere bile çok temkinli yaklaşıyo bazen kızacak diye korkuyorum ama buraya girince biraz oyalanıyorum diye karışmıyo

benimki böyle sitelere bile çok temkinli yaklaşıyo bazen kızacak diye korkuyorum ama buraya girince biraz oyalanıyorum diye karışmıyo

valla benimkide öyle basından beri sıcak bakmıodu ama napim kafayımı yiyim bana iyi gelio oda kendince haklı ama neler oluyo duyuyoruz endişelenmekte haklılar aslında ama ben sizden kopmak istemiorum sanki 40 yıllık dost gibi hissediorum valla iyiki varsınız yaa

diğer bilgisayarda daha net olanlar var ama şuanda onu eşim kullanıyor.sonra tekrar koyarım

iyi bir biyoloji blgisine sahip bir tıp öğrencisi olarak söylemek isterim ki bir kadının hamile kalma ihtimalı 1 ayda 36 saattir ve bu sürede vücut sıcaklığı değişir hatta bununla ilgili eczanelerde satılan şeyler var doğru hamile kalınacak zamanı gösteren hormonları ölçüyo da olabilir vücut sıcaklığını da tam bilmiyorum ama sorarsanız öğrenebilirsiniz ve şunu da beilrteyim bu 36 saat yaşa göre değişir yani yaşlandıkça bu ihtimal düşer

kızlar bende kaçıyorum arkadaşlar sahur hazırlamış biraz takılır yatarım yatırırlrsa çok uykusuzum ve yorgunum umarım hasta gelmez artık:Saruboceq:yarın görüşürüz inşallah:çok üzgünüm::a015:

peki adetten sonraki bir iki günde vaya adetten bir hafta önce hamile kalmayı nasıl açıklarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…