canım benim sen calısıosun zaten ben ötekilere kızıorum sen ilk fırsatta geliosun zaten:1hug:
ama bende geliyorum hemen bir dakika bile sürmüyo gidip gelmem:1hug:
sen nereye gidiosun kocişinin yanına dimi beni catlatmak için küstüm sanaaa:dilcikar:
benimki böyle sitelere bile çok temkinli yaklaşıyo bazen kızacak diye korkuyorum ama buraya girince biraz oyalanıyorum diye karışmıyo
benimki böyle sitelere bile çok temkinli yaklaşıyo bazen kızacak diye korkuyorum ama buraya girince biraz oyalanıyorum diye karışmıyo
umutsuz 09 bu ay cok vakit gecirdi kocişiyle yeter ya acıkta bize vakit ayırsın yaaaaaaaaa
kızlar şuanda ben avatarıma koydum kocişimle benim resmimi birazdan kaldırıcam
valla benimkide aynı bazen benim aklımada sokuyo kötü kötü düşünceler hepiniz kadınsınız demi eminsiniz:roflol:
iyi bir biyoloji blgisine sahip bir tıp öğrencisi olarak söylemek isterim ki bir kadının hamile kalma ihtimalı 1 ayda 36 saattir ve bu sürede vücut sıcaklığı değişir hatta bununla ilgili eczanelerde satılan şeyler var doğru hamile kalınacak zamanı gösteren hormonları ölçüyo da olabilir vücut sıcaklığını da tam bilmiyorum ama sorarsanız öğrenebilirsiniz ve şunu da beilrteyim bu 36 saat yaşa göre değişir yani yaşlandıkça bu ihtimal düşer
bende yarın gece koyarım resmimizi hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?