sağol canım beraber inşallah ama benim için korkulu rüyalar oa zaman baslıycak ya ölürse ya düşerse yine diye zindan bi 9 ayyyy:Saruboceq:
ya valla inanmıyorum ben çoğu arkadaşıma bile böyle yakınlık hissetmedim size olduğu kadar
valla bende öyle kocişim gelsin resmimi koycam beni görün diye bende sizi cook merak ediorum
umutsuz 09 su leyleği görüyorum senin yerine leylekmi kız oo
valla benim merak edilecek bişeyim yok aslında tipik bi insanım yaaaaaaaa
evt ya hepimiz resmimizi koysak ne güzel olur.kızlarbuarada belim kopuyor ağrıdan.akıntım koyulaştı.ve günüm geçeli 3 gün olcak hamilemiyim acaba ya ne olduğunu bilmeden beklemek çok zor bişey
kızz ne oldu gene sizee nerelere kactınızztabi kocişiniz var dimi benimkide cuma günü gelio ve izne ayrılıo haftaya evdeee ohh
ben çok farlı i ansanım görünce çok şaşıracaksınız -tatlicadiarzu- canım hepimiz tipik insanlarız bende öyleyim yani
evt ya hepimiz resmimizi koysak ne güzel olur.kızlarbuarada belim kopuyor ağrıdan.akıntım koyulaştı.ve günüm geçeli 3 gün olcak hamilemiyim acaba ya ne olduğunu bilmeden beklemek çok zor bişey
valla bende iyice merak etmeye başladım sizi aslında bigün sohbet ederken koyup geri kaldırabiliriz resimleri yoksa benim kociş çok kızar bana
kızlar kusura bakmayın arada hasta geliyor gitmek zorunda kalıyorum
canım benim sen calısıosun zaten ben ötekilere kızıorum sen ilk fırsatta geliosun zaten:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?