Erken Hamilelik Belirtileri

sizin sohbetinize doyum olmaz ben kaçıyorum kızlar.kendinize çok iyi bakın.bu mübarek ayda İnşallah hepimiz hamile kalırız.

sağol canım beraber inşallah ama benim için korkulu rüyalar oa zaman baslıycak ya ölürse ya düşerse yine diye zindan bi 9 ayyyy:Saruboceq:

inşallah öyle bişey olmaz canım genelde sürekli bi problem yoksa dikkat edince ilk düşükten sonra düşük oranı çok az oluyo gördüğüm kadarıyla kaldıki zaten senin bi kızın var

kociş gelince dedim cünkü resmimi koymama ne der bilmiorum ama deniycem belkide özelden yollarım
ama kızımı kesin koyarım teyzelerl rabbim sizede böle güzel bi kız verir iinnnnnnnnnnnşşşşşşaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

evt ya hepimiz resmimizi koysak ne güzel olur.kızlarbuarada belim kopuyor ağrıdan.akıntım koyulaştı.ve günüm geçeli 3 gün olcak hamilemiyim acaba ya ne olduğunu bilmeden beklemek çok zor bişey

kızz ne oldu gene sizee nerelere kactınızztabi kocişiniz var dimi benimkide cuma günü gelio ve izne ayrılıo haftaya evdeee ohh

evt ya hepimiz resmimizi koysak ne güzel olur.kızlarbuarada belim kopuyor ağrıdan.akıntım koyulaştı.ve günüm geçeli 3 gün olcak hamilemiyim acaba ya ne olduğunu bilmeden beklemek çok zor bişey

inşallah hamişsindir canım prodüktörde kesin cıkar yapsana neden bekliosunki

valla bende iyice merak etmeye başladım sizi aslında bigün sohbet ederken koyup geri kaldırabiliriz resimleri yoksa benim kociş çok kızar bana

valla bana göre adet belirtisi olabilir bunlar, yani ilmiyorum ama adetime yakın oluyo bunlar bende ama sebeyza kesin hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…