Kesinlikle 10 gün önce göğüs sizlamasi ateş basmasi oluyo ben diğer belirtileri yaşadım olmadı. Bu belirtilerle bugün test yaptım pozitif çıktı.Dr gidicem yarin
Benimde aman aman belirtim fazla yoktu ama adet olcakmisim gibi karin agri nerdeyse 15gun once baslamisti.suana kadar bi kere daha olmustu.kasik agrisi,hafif bel agrim olmuştu 8gun gecikmeyle ortaya cikti.ama bu ay icimde bi his vardi benim okadar cok inaniyodum ki bebegimin olduguna sanki içime dogmustu.Allahima sukur ilk defa boyle oldum ve yanilmadim.suan daha yeni 5 yada 6 haftalik
Hamileyim 2.5 haftalik mis
Allah'im butun isteyenlere minik minik melekler nasip etsin insallah.darisi hepimizin basina.Allahim kimseyi evlatsizlikla sinamasin insallah.darısı bana olsun inşallah,bende de aynı seyler var ama değilim gibi:2: :44:
hayırlı olsun canım Allah kucağına versın ıns bende suan sureklı belırtılerını okuyorum hıç bırı yok henuzArkadaşlar şuan 4 haftalık hamileyim yeni öğrendim Allah hepinize nasip etsin.
Bu süreçte sürekli erken hamilelik belirtilerini okudum ve bende olanları da burada paylaşmak istiyorum.
En önemli belirtim 3 4 kere ayaklarımda yanma hissettim bu bende hiç olmayan birşeydi şüphelenmiştim bundan.
Gerçekten doğruymuş kirpiklerim karıştı.
Kollarımda kaşıntı oldu
Birde ilişkinin ilk günlerinden itibaren tekk taraflı hafif iğne batması gibi kasıklarımda sızlama oldu kısa süreli sızlamalar.
Son iki gün de akıntım arttı
Çok önemli bir şey söylemek istiyorum adet günüme kadar bir sürü test yaptım hiç birinde silik çizgi bile yoktu adetten bir gün önce bile yaptım. Ne tuhaftır ki tam adet günü pat diye belirgin iki çizgi çıktı. Yani arkadaşlar test için adet gününüzü bekleyin benm gibi öncesinde yapıp defalarca üzülp stress yapmayın hepinize sevgiler
Allah'im butun isteyenlere minik minik melekler nasip etsin insallah.darisi hepimizin basina.Allahim kimseyi evlatsizlikla sinamasin insallah.
hayırlı olsun canım Allah kucağına versın ıns bende suan sureklı belırtılerını okuyorum hıç bırı yok henuz
olmaması ıcın de neden yok 2 yumurtam olusmustu bıri byk dığerı normal doktorun çatlama ığne sıne bıle gerek gormedı inş.tutar adet zamanıma 5 gun
İnşallah hamilesindir canım çok teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin en hayırlı zamanda sevgiler:)
Estagfurullah canım neden yanlis anliyim.Allahin bize nasip ettigi hastalik gibi seylerden asla yanlis anlamam.ben 2 sene doğum kontrol hapi kullandim bi seneden fazla oldu bıraktım ama cocuk olmadi.herkes bana hap kullandigimdan dolayi dedi.ama cok sukur Allahima bana melek nasip etti.zaten dr.lar bile 1sene hap anca etkisini kaybediyo demisti.ama ben sabirsiz davrandim.sikinti esimdeydi benim varikosel cikti ve 2hafta once ameliyat oldu ameliyat olduktan 3 gun sonrada biz mucizemizi ogrendik.belki Allahim ameliyat olmasa bebegimizi bize nasip etmicekti ozellikle ameliyat oldugu zamani bekledi vermek icin.benim gecikmem oluyodu 2 gun falan o yüzden onemsemedik esim ameliyat oldugu gun 4gun gecikmeliydim ama surekli olmayinca insan kendini pek inandirmiyo taaki 8 gün gecikme olana kadar.esim ameliyat oldu ama olsun bebegimiz geldi ya hic düşünmüyorum bundada vardır bi hayir.Aylarca olmadi niye ameliyat oldugu ay.amiiinnn inş canım yanlıs anlamazsan snn bı preblemın var mı
Belirtilerle şüphelenilen adete 2 gün kala test yaptım pozitif çıktı kan testim de 903.5 çıktı kese daha görünmüyor du ama öğrendim ilk defa bukadar çabuk çıktı kızıma 5 haftalıkta anca ogrenmistim
hayırlı olsun canım Allah kucağına versın ıns bende suan sureklı belırtılerını okuyorum hıç bırı yok henuz
olmaması ıcın de neden yok 2 yumurtam olusmustu bıri byk dığerı normal doktorun çatlama ığne sıne bıle gerek gormedı inş.tutar adet zamanıma 5 gun kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?