- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Nem nem nem canım,bol su iç adam akıllı gece ve gündüz kremlerin olsun, gündüz kremin makyaj bazı olarak da kullanılabilen spf li bir krem olsun, makyajla yatma, evde otururken yüzüne masaj yap arada, yukarı yukarı yer çekimine karşı bir masaj olsun
Kimyasallar kullanmayın kesinlikle.
Gül suyu cok iyi geliyor diye duydum.
Her sabah uyandiginizda yüzünüzü yıkadıktan sonra yüzünüze püskürtüp kullanacaksınız. Ama hakiki gül suyu olacak. Bende yeni ogrendim kullanmak istiyorum ama nerden bulcam bilmiyorum.
Hyaluronik asit tabletleri kullan 3 aylık kürler halinde
Corek otu yagi oneririm ben,besliyor nemlendiriyor ve lekelere birebir...
Ama duzenli kullanmak sartiyla tabi,yuzunuze masaj yaparak uygulayin az once arkadasin da dedigi gibi yukari dogru cekerek,en fazla 2 veya 3 saat kalin oyle sonra hacisakir sabunuyla yikayin yuzunuzu ve gunduz kreminizi surun...
Katkisiz olanini bulmak lazim,ben yurt disindayim burda arap arkadasimdan getirtmistim..rengi koyu ve tadi acimsi oluyor umarim bulursunuz,insan her yasta guzelligini dusunmeli:))Teşekkür ederim bende çörek otu yağını duymuştum ama hiç denemedim.
Yarın ilk iş alıcam .
Merhaba, çörek otu yağı ne tur lekelere iyi geliyor acaba? Bir de nasıl uyguluyorsunuz?Corek otu yagi oneririm ben,besliyor nemlendiriyor ve lekelere birebir...
Ama duzenli kullanmak sartiyla tabi,yuzunuze masaj yaparak uygulayin az once arkadasin da dedigi gibi yukari dogru cekerek,en fazla 2 veya 3 saat kalin oyle sonra hacisakir sabunuyla yikayin yuzunuzu ve gunduz kreminizi surun...
Teşekkür ederim bazlı krem markası var mı bildiğiniz, kullandığınız ?
Özelden yazarsanız sevinirim :)
Sivilce lekeleri, gunesten kaynakli lekeler...Merhaba, çörek otu yağı ne tur lekelere iyi geliyor acaba? Bir de nasıl uyguluyorsunuz?
Teşekkür ederim.Sivilce lekeleri, gunesten kaynakli lekeler...
Hergun yuzumu yikiyorum sabunla sonrasinda gun icinde 1 defa suruyorum masaj yaparak cilde yediriyorum guzelce,yukari dogru ceker gibi yapiyorum masaji...gunde bir defa 2 ve ya 3 saat kalmasi sartiyla uyguluyorum yanliz gozle temas ettirmemek gerek yakiyor...
Saclarda da kullanilir,ben 2 gunde bir ac karina bir cay kasigi iciyorum mesela herseye faydali yani..bosuna peygamber ilaci dememisler:))
Tansiyon dusurucu etkisi var yanliz icmek isteyenler icin soyluyorum..
DegilmiBen de kuru ciltliyim, bir de gün içinde abdest falan derken nerden baksan 4-5 kez yıkıyorumdur yüzümü, aslında kuru ciltlerin bu kadar sık yıkamaması lazım. Yıllar içinde deneye deneye bana yarayan ürünleri buldum ve cildim hassasiyete ve kızarıklığa çok müsait olmasına rağmen sağlıklıdır.
Temizleme nemlendirme güneşten koruma, bu üçü olmazsa olmaz.
Nemlendiricim ceradolin hydro ve excipial hydro,
Güneş kremi daylong idi solanteye geçeceğim fiyatı daha uygun ama kalitesi aynı,
Temizleyici bioderma sensibio gel moussant, temizleyicinin cilt tipine uygun olması çok önemli yoksa aşındırarak yapısını bozar bu da daha kötü cilt demek,
Gece kremi missha super aqua snail cream
Bunların dışında fondoten gibi tüm cilde yayılan ve uzun süre ciltte kalan ürünleri high end markalardan alırım ama ruja maskaraya büyük paralar vermem, susayan birisi olmamama rağmen yanımda şişe bulundurarak bol su içerim, en önemlisi de mutlu yaşamak be yaw ne kullanırsan kullan bir gün illa ki kırışacaksın, surat asmaktan kaşlarının arası kırışacağına gözlerinin kenarı gülmekten kırışsın
o tabletler yutuluyor mu yoksa kırılıp yüze mi sürülüyor?Hyaluronik asit tabletleri kullan 3 aylık kürler halinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?