Erken kırışmak istemiyorum !

Bol su iç ve yüz yogası yap

Hindistan cevizi yaği.
Makyajimi da onla temizliyorum, nemlendirici olarakta kullaniyorum.
Muazzam birsey
Yüzüme kesinlikle kimyasal birsey sürmem.
E makyaj yapiyoruz o ayri ama elimden geldigi kadariyla kalitelisini ve az kullanmaya calisiyorum.
Çok sık yapmam zaten
Cildir diri ve nemli tutuyor,düzenli kullanimda cok faydasini gördüm.
Ben çok memnunum tavsiye ederim

Bebek pişik kremleriyle haftada bir maske yapıyorum ben, çinko çok faydalı cilt için, hele içinde çay ağacı yağı bulunan bi pişik kremi keşfettim bayıldım resmen

Şu yüz yogasını dene canım bende başladım . Birde su iç bol bol fazlada makyaj yapma bence. Ben sabun yerine avene yüz yıkama jelini kullanıyorum içeriğinde termal su var . Harika birşey. Nemlendirici olarak bpanthol krem :) hafif bir formu var ve çok uygun. caudalie Bir maskesini kullanmıştım 3 yaşında çocukların acaip güzel bir cildi olur ya aynı öyle yapmıştı . Ondan alıcam tekrar.

Ben o iyiymiş bu faydalıymış, düzenli kremmiş olaylarını bırakalı çok oldu. 70 küsürlük kaynanamın botoxla nasıl genç kaldığını gördükçe, yıllarca kreme para yatıracağıma çok rahatsız olduğumda botox veya türevi basit estetiklerle genç kalırım diye düşünüyorum.

Hindistan cevizi yağını göz altına da sürüyor musun?benim nemlendiricim de bitmek üzere.kullansam mı diye düşünüyorum yüzüme.

Bebek pişik kremleriyle haftada bir maske yapıyorum ben, çinko çok faydalı cilt için, hele içinde çay ağacı yağı bulunan bi pişik kremi keşfettim bayıldım resmen
Ben de sudokrem kullandim ve çok faydasını gördüm.actı lekelerimi ama lekelerim bitmedi tabi maalesef.bulduğun pişik kremi ne?

Su bazli mumkunse bio sertifikali bir nemlendirici bileniniz var mi?

Bioderma Aquafluide Spf50+ kullaniyorum ama kullananlar bilir kremin kivami akiskan olmasina ragmen kuru bir dokunus birakiyor zaten ustunde de "dry touch" yaziyor.
Gul suyu yeterli degil gibi geliyor sanki(sadece onu kullaniyorum evdeyken).
Bu arada cildim karma T bolge yagli, ne kullansam gozenek tikadi.

Hindistan cevizi yağını göz altına da sürüyor musun?benim nemlendiricim de bitmek üzere.kullansam mı diye düşünüyorum yüzüme.
Evet sürüyorum, hatta benimde uyku düzensizliğim yüzünden çöküyor gözlerimin alti, morariyor bazen.ona da iyi geldi.

Bence güzellik tamamen genetik ama bir kağıdı kuruyken buruşturursanız o şekli alır nemli yada yağlıyken kırışmaz eski halini alır.Ben haftada bir kese yapıp ölü derileri temizliyorum arkasından bol yağlı krem sürüyorum.Bahardan itibaren 30 faktör güneş kremi kullanıyorum krem olarak.En iyi güzellik kremi güneş koruyucu kremler ve cildi temiz ve sürekli nemli tutmak.

Güzel tavsiyeleriniz olmuş arkadaşlar tek tek alıntılayamadım ama not aldım yazdıklarınızı teşekkürler :)

Yuzunuzde tuylendirme yapiyormu acaba bendede uzum çekirdeği yagi var ama korkuyorum ya cildime zarar verirse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…