Daha düşünmüyorum biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım. İnanın neden olduğu ile ilgili nerdeyse yapmadığım araştırma kalmadı. Ama en son gittiğim doktor içimi çok rahatlattı. Bir tanıdığımız aynı benim gibi 24 haftalıkken emr sebebiyle bebeğini kaybetmiş. 8 ay sonra tekrar hamile kalmış. Bu sefer 7 aylıkken aynı problemi yaşamış ve yine bebeğini kaybetmiş. Bizde tam hastanede yatarken denk geldik. Kan pıhtılaşması olabilir, enfeksiyon olabilir, servikal yetmezlik olabilir demişler. Ama hep olabilir net birşey yok. Sonra tekrar hamile kaldı. Yaşadığımız şehirde Türkiye'nin en iyi kadın doğum uzmanlarından bir doktor var . Bu arkadaş bu gebeliğin de ona gitti. Doktor hemen ne olur olmaz diye enfeksiyon takibine başlıyor ve enfeksiyonu tespit eder etmez hemen müdahale ediyor. Enfeksiyon ortadan kalkınca kan pıhtılaşmasi olmasın diye iğnelere başlıyor. 12 haftalıkken rahime dikiş atıyor ne olur olmaz diye. Arkadaş şimdi 25 haftalık oldu çok şükür. Şu an bebek tekrar dikişe baskı yapıyormuş yani dikiş olmasaydı şimdiye gelmişti demiş doktor. Bu arkadaşın tavsiyesi üzerine bende bu doktora gittim. Ve bana çok umut verici konuştu. O beni umutlandırdı açıkçası. Şu an ilk hedefim kilo vermek . Sonra inşallah düşünmeye başlayacağız. Ve kendimi bu doktora bırakmayi düşünüyorum. Çok uzattım sanırım... Siz bebeğinizi kaç haftalıkken kaybettiniz ve size ne sebep sundular?