Erken menepoz ve tüp bebek

meleim90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
87
13
34
2senelik evlıyım aılemde erken menepoz ne yazıkkı genetık ben şuan. 26 yaşındayım bendede erken menepoz tehlıkesı varmıs kasım 2014 de rahımde dusuklere sebeb olabılıcek bır nedenden dolayı hıstereskopı oldum hemen gec kalmadan aşılama yada tüp bebek yapmalıyız dedı.aşılama yaptık tutmadı amelıtyattan sadce 5 ay gectıkten sonra yumurta rezervlerımde dahada azalma olmus bunu bugun ogrendım ve yıkıldım resmen bebegımıx yok daha doktorum okdr fena konustukı donör yontemını bıle önerdı szn durumunuz buna dogru gıdıyo dedı dunyam başıma yıkıldı.hormon degerım 19 çıktı bgn 20 olanları tup bebek merkezlerı almıyolar şans dusuk oldugu ııcn dedı ama denıycez bız yenı bır maceranın içindeyım ilaç tedavıme basladı buay dıger ay ıgne tedavısı dedı benım durumumda olanlar bıseyler desenız içimi ferahlatsanız bitik haldeyım suan.rabbım kımseyı böyle bir şeyle imtihan etmesin cok zor çok

merhaba canım, ben de 3.5 senelik evliyim 39 yaşındayım. Kanser geçirdim ve kemoterepi yüzünden adetim kesildi 4 sene önce :KK43: bir nevi erken menepoza girdim ben de , ilaç kullanmadan adet olamadim bu kadar zamandır... 4. tüp bebek denememi yaptım yarın kan testim var .Ama birşey öğrendim 1 tane bile yumurtan varsa yeter. Strese girersen olan yumurtanı da kaybedersin. Sen yıkılmadan umudunu kaybetmeden denemene bak, hiçbir şeyi de dert etme. Moralini yüksek tut, hep hayatına devam et, elbet mükafatını da alırsın allahın izniyle...

Bende 31 yasındayım 5 yıllıkevliyim çocuğum olmadı doktora gittim ve erken menapoza girmek üzereymişim şok geçirdim hemen tüp bebek dedi sizin sonucunuz ne oldu ?

Arkadaşlar çözümlerinizi yazarmısınız bende erken menepoza girdim yalvarırım bir yorumda bulunun izlemem gereken yol hakkında :KK43:((

X