Cnm menopoz öncesi belirti yaşadın mı ? Yani ateş basması adet düzensizliğiMerhaba ben 39 yaşındayım 8 aylik evliyim doktor bana erken menepoza girdiğimi söyledi fsh 40.65 amh 0.01 şubatta olmam gereken regliyi olmadım bu kadar çabuk mu biter regli söktürücü bir ilaç veya tavsiye edebileceğiniz bitkisel bir ürün varmı bildiğiniz bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler ederim
Bu süreçte amh değerinizi biliyor musunuz?Bende menopoza girdim ama ben bir sene öncesinden belirti vermeye başladı geceleri ateş basmaları terleme. Geçen sene sonuna doğruda adet düzensizliği yaşadım son 5 ay görmedim sonra iki ay regl oldum şimdi de olmuyorum ..
Amh değerim 0.01Bu süreçte amh değerinizi biliyor musunuz?
Mwnepozda karin ağrısı bel ağrısı kasik agrisi olurmu bir anda regli kesilirmi Ben de iltihap vardı devamlı antibiyotik kullandım onunda etkisi olabilirmi diye dusundumCnm menopoz öncesi belirti yaşadın mı ? Yani ateş basması adet düzensizliği
Hiç bir doktor demez kullaninTestere disli aslan pencesi hormon duzensizliginde kullaniyor ibrahim saracogli menapoz diye aratin belki faydasi olur kuzum fakat doktorunuza da sorun mutlaka
Peki adet söktürücü kullaniyormusunuzBende menopoza girdim ama ben bir sene öncesinden belirti vermeye başladı geceleri ateş basmaları terleme. Geçen sene sonuna doğruda adet düzensizliği yaşadım son 5 ay görmedim sonra iki ay regl oldum şimdi de olmuyorum ..
Bel ağrısı karin ağrısı kasik agrisida oluyormu pekiMerhaba, bana da erken menopoz teşhisi kondu. 8 gündür tresiguen kullanıyorum. Ben de bel ağrısı var, menopoza mı bağlı bilmiyorum. Ateş basması bir kere yaşadım.
Karın ve kasık ağrısı yok olmadı. Size doktor ilaç yazmadı mı. Belki şu an adet ağrısıdır sizin ki.Bel ağrısı karin ağrısı kasik agrisida oluyormu peki
Fsh 40.60 amh 0.01 11 gün oldu ama halen adet agrilarim devam ediyorKarın ve kasık ağrısı yok olmadı. Size doktor ilaç yazmadı mı. Belki şu an adet ağrısıdır sizin ki.
11gun geçti olmadım adetFsh 40.60 amh 0.01 11 gün oldu ama halen adet agrilarim devam ediyor
Adet gecikmem 11 gün oldu ama halen ağrılar var olacakmışım gibiFsh 40.60 amh 0.01 11 gün oldu ama halen adet agrilarim devam ediyor
Yaptım testDoktora gidin bence, bir de test yapın evde. Doktor ona göre size bişey söyler.
Herkese merhabalar 39 yaşından sonra 2. Çocuğum için uğraşmaya başladım. İlk çocuğum eşimin sıfır spermine rağmen tedavisiz normal yolla bir mucize olarak 2012 yılında dünyaya geldi. Sonra kızımın hamileliğine kadar normal giden regli düzenim doğumdan sonra kendine gelemedi ve 2013 yılında erken menepoz teşhisi kondu ve ben yaklaşık 8 yıldır yasmin ile regli oluyorum. Fsh 70-75 leri görmüşlüğü vardır.
Bu ikinci evliliğim ve çocuk istedik. O nedenle 2020 aralıkta yasmini bıraktım ve Test yaptırdım sonuçları fsh 19 amh 0,4 olarak çıktı.
Ocak ayında duphaston başladık ama olumlu olmadı. Şimdi cyclo progynova kullanıyorum ve regli olmayı bekliyorum. 1 aydır pregros plus saşe yaklaşık 20 gündür de hayıt + aslanpençesi +arı sütü + dhea kullanıyorum.
Kızım nasıl dünyaya geldiyse ki -doktorlar asla çocuğunuz olmaz -diyorlardı. Yine inanıyorum ki herkes için mucize herzaman vardır Allahın izniyleer
Yok kullanmıyorum çünkü yaşımdan dolayı , artık gerek yok kullanmana .,Peki adet söktürücü kullaniyormusunuz
Doktora gidin bence, bir de test yapın evde. Doktor ona göre size bişey söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?