Menopoz Erken menepozda olup donor dusunenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi yinga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

yinga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
16
0
86
Yozgat
Yasim 32,ve oniki yil oldu erken menepoz teshisi koydular,tek care donor dendi,bi yanim cok isterken bi yanim dinimizin bu yolu haram kildigi.siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda,tartisalim

Yasim 32,ve oniki yil oldu erken menepoz teshisi koydular,tek care donor dendi,bi yanim cok isterken bi yanim dinimizin bu yolu haram kildigi.siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda,tartisalim

merhaba,
tamamen menapozdamısınız?Hiç adet görüyormusunuz?yoksa düzensiz mi?

bence dünyanın en güzel şeyi dünyaya bir insan vermektir.
haram olmaması lazım gerçi sadece mantıksal açıdan konuşuyorum
valla bende de aynı sorun var ve ben donor yaptırdım ilk denememde başarısız oldum 2. deneme için ise maddi açıdan toparlanmayı bekliyoruz. eğer çocuk sahibi olmak için tek yöntem buysa ölene kadar bu yöntemi deneyecez tabi bunun için çok anlayışlı bir eş lazım ve eşim bu konuda çok anlayışlı

ilac kullanirsam adet oluyorum ama onun disinda kendiliginden hic adet gormuyorum,arti ilacinan oldugumdada cok az geliyor kanamam

mutlaka herşeyi denemişsinizdir.ama bir de kaplıcayı denemenizi tavsiye ederim.ilaçla da azda olsa adet olmanız iyidir.benim düzensizlik vardı.kapılcaya gittim.normal adetin yarısı miktarında kanamam olduğu halde 1 adet kaliteli yumurta üretmiştim.

yani bu alacağınız karar kolay değil.herşeyi denedikten sonra artık yapılacak hiçbirşey yoksa bu yola girersiniz.en azından evlatlık almaktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…