İşte oyun evinde daha kisa sure ve daha çok gozlemleme şansı oluyor ama şimdi saatlerce okulda kalacak. Ben de 3 yas için cok mantıklı buluyorum ama 2 biraz üzüyor beni.Yapacak bir şey yok onun için çalışıyorsunuz öğrenir yakın zamanda benim kuzenim de 2 yaşında başladı kreşe bıcır bıcır bi kız düzeni var bence bi çocuğun 3 yaşında kreşe başlaması gerek çevremde 1 2 yaşında bebeği olanlar hep oyun evine götürüyor farkı yok
Okula gitmek istiyor mesela mutlu cikiyor onu gozlemledim rahat bir sekilde ama işte daha cok yeni. Uzun vadede kötü davranışlara maruz kalırsa anlatabilecek seviyede değil. Şartları zorlayıp 2.5 a kadar beklese miydim yanlis mi yaptım diye kendimi yiyorum.Daha önce oğlumu 2,5 yaşta birkaç ay göndermiştim,bezliydi..Bir sıkıntı yaşamadım ama işte çok küçükler gerçekten insanın içi rahat olmuyor
Öyle degil mi? Umarim ben evham yapıyorumdur. Aslinda okul öncesinin cok önemli olduğunun farkındayım. Sadece insanogluna güven sorunum beni tedirgin ediyor.2 yaş erken değil ki, gayet normal bir zaman. Ben kreş gezerken 8 aylık bebek bile görmüştüm.
Herkese merhaba, umarim konum cocuklarla ilgili bölüme taşınmaz çünkü ciddi anlamda dert ediyorum ve bu bölüm daha aktif. Bu yüzden daha cok yanıt alırım diye umuyorum. Cocugum 2 yaşını yeni doldurdu ve krese başlatmak durumunda kaldım çünkü ise dönmek zorundayım. Kayıt oldu, başladı ama kafamda surekli ya şöyle olursa ya böyle olursa henüz cok kucuk yanlis mi yaptık gibi sorular dönüp duruyor. Beni en çok rahatsız eden mesele de henüz bezi atamamış olmamız. Bu konu ve konuşsa da okulu net bir sekilde anlatamıyor olması hep kafamda. Öğretmeni cok sevimli göründü, iletişimlerini de biraz görme şansım oldu ama bez değişimi falan farklı personel tabi onu tanımıyorum. Benim size sormak istedigim çocuğunu bezli ve bu kadar erken yaşlarda krese gönderip memnun olan bu kararından pişmanlık duymayanlar var mi? Sanırım biraz iyi tecrübeler duymaya ihtiyacım var. Ayrica yazıldık ama yine de gidişatı anlamak için ufak tüyolar verme şansınız olursa ona da memnun olurum. Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.
Benim de aklımda hep bu var.Oğlum 2 yılını doldurunca işe başlayacağım.Normalde bakıcı istiyorum fakat kime güvenicem.Kreşe vermek o yaşta benim şimdiden içimi çok burkuyor.Az sayılı sınıf 2 öğretmenli bir kreşe bakmanız iyi olur.Herkese merhaba, umarim konum cocuklarla ilgili bölüme taşınmaz çünkü ciddi anlamda dert ediyorum ve bu bölüm daha aktif. Bu yüzden daha cok yanıt alırım diye umuyorum. Cocugum 2 yaşını yeni doldurdu ve krese başlatmak durumunda kaldım çünkü ise dönmek zorundayım. Kayıt oldu, başladı ama kafamda surekli ya şöyle olursa ya böyle olursa henüz cok kucuk yanlis mi yaptık gibi sorular dönüp duruyor. Beni en çok rahatsız eden mesele de henüz bezi atamamış olmamız. Bu konu ve konuşsa da okulu net bir sekilde anlatamıyor olması hep kafamda. Öğretmeni cok sevimli göründü, iletişimlerini de biraz görme şansım oldu ama bez değişimi falan farklı personel tabi onu tanımıyorum. Benim size sormak istedigim çocuğunu bezli ve bu kadar erken yaşlarda krese gönderip memnun olan bu kararından pişmanlık duymayanlar var mi? Sanırım biraz iyi tecrübeler duymaya ihtiyacım var. Ayrica yazıldık ama yine de gidişatı anlamak için ufak tüyolar verme şansınız olursa ona da memnun olurum. Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.
Ailemde bi kac kisi ( yurt disi ) mecburen is yüzünden 3-4 aylikken birakip ise gitmek durumunda kalmisti. Ayni sekilde türkiyede kuzenim suan 7 aylik bebegi ise birakip gidiyor emzirip yine dönüyor ise. Cok zor gayet anlasilir durum anne yüregi.. ben suan 28 yasinda evliyim. Annem bizim icin calismak zorndaydi beni 3 yaslarinda krese vermisti..Herkese merhaba, umarim konum cocuklarla ilgili bölüme taşınmaz çünkü ciddi anlamda dert ediyorum ve bu bölüm daha aktif. Bu yüzden daha cok yanıt alırım diye umuyorum. Cocugum 2 yaşını yeni doldurdu ve krese başlatmak durumunda kaldım çünkü ise dönmek zorundayım. Kayıt oldu, başladı ama kafamda surekli ya şöyle olursa ya böyle olursa henüz cok kucuk yanlis mi yaptık gibi sorular dönüp duruyor. Beni en çok rahatsız eden mesele de henüz bezi atamamış olmamız. Bu konu ve konuşsa da okulu net bir sekilde anlatamıyor olması hep kafamda. Öğretmeni cok sevimli göründü, iletişimlerini de biraz görme şansım oldu ama bez değişimi falan farklı personel tabi onu tanımıyorum. Benim size sormak istedigim çocuğunu bezli ve bu kadar erken yaşlarda krese gönderip memnun olan bu kararından pişmanlık duymayanlar var mi? Sanırım biraz iyi tecrübeler duymaya ihtiyacım var. Ayrica yazıldık ama yine de gidişatı anlamak için ufak tüyolar verme şansınız olursa ona da memnun olurum. Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.
Maalesef tam gun bir işim var sabah cok erken akşam gec diyebilecegim saatler aralığında okulda olmak durumunda kalacak. Yine de tabiki bu yasa kadar benimle kalabilmis olmasına da şükrediyorum.Ailemde bi kac kisi ( yurt disi ) mecburen is yüzünden 3-4 aylikken birakip ise gitmek durumunda kalmisti. Ayni sekilde türkiyede kuzenim suan 7 aylik bebegi ise birakip gidiyor emzirip yine dönüyor ise. Cok zor gayet anlasilir durum anne yüregi.. ben suan 28 yasinda evliyim. Annem bizim icin calismak zorndaydi beni 3 yaslarinda krese vermisti..
Ben acikcasi karsi degilim krese verme fikrine ,cünkü gelisim önemli eger verdiginiz yer iyiyse cocukla ilgileniyor gelisimine biseyler kattiklarini düsünüyorsan bence gayet iyi bisey. Saatini de ona göre ayarlarsin, eger is yeriyle anlasip günleri azaltip evden devam edebiliyosan öyle de beraber vakit gecirebilirsiniz.. belki oluyordur home office ,ama kendini kötü hissetme bence er yada gec gidicek.hem cani da sklmaz inan cocuklarin odagi hizli degisiyor onlara da aslinda degisiklik oluyor. Üstte verdigim örnek abarti evet ama sartlar herkese bir olmuyor kim ister 3-7 aylik emzirdigi bebegi birakip gitmeyi.. 2 yas tam iyi bence gelisim felan icin
Ben de 2 yaş 2 ay civarı vermiştim, henüz bezi bırakmamıştık. İse dönmek durumunda kalmıştım, insan üzülüyor haliyle. Öğretmeni çok iyiydi, kuruma güven duyarak verdim. Allah razı olsun henüz anne değildi ama çok güzel. anne gibi baktı öğretmeni, zamanı gelince bezi de çok rahat bıraktırdı. Yolu açık, aydınlık olsunHerkese merhaba, umarim konum cocuklarla ilgili bölüme taşınmaz çünkü ciddi anlamda dert ediyorum ve bu bölüm daha aktif. Bu yüzden daha cok yanıt alırım diye umuyorum. Cocugum 2 yaşını yeni doldurdu ve krese başlatmak durumunda kaldım çünkü ise dönmek zorundayım. Kayıt oldu, başladı ama kafamda surekli ya şöyle olursa ya böyle olursa henüz cok kucuk yanlis mi yaptık gibi sorular dönüp duruyor. Beni en çok rahatsız eden mesele de henüz bezi atamamış olmamız. Bu konu ve konuşsa da okulu net bir sekilde anlatamıyor olması hep kafamda. Öğretmeni cok sevimli göründü, iletişimlerini de biraz görme şansım oldu ama bez değişimi falan farklı personel tabi onu tanımıyorum. Benim size sormak istedigim çocuğunu bezli ve bu kadar erken yaşlarda krese gönderip memnun olan bu kararından pişmanlık duymayanlar var mi? Sanırım biraz iyi tecrübeler duymaya ihtiyacım var. Ayrica yazıldık ama yine de gidişatı anlamak için ufak tüyolar verme şansınız olursa ona da memnun olurum. Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.
Kaç senelik memursunuz? 3 ay yazdırıp 3 ay sonrasınada bakabilrisiniz içerde saklı yıllık izin varsa onuda eklersiniz. Benim arkadaşım 4 ay aldı ikiz onunkiler sonra 2 ay daha aldı 31 ayda başlattı yaz dönemi kreşe. Yaz dönemi olması hastalık açısından da iyi olduŞöyle toplu cevap vermiş olayım açıkçası bakıcıya hic guvenemedim. Iyi bir referans ve kamera ile belki olabilirdi ama maalesef anneanne veya babaanne bakma gibi bir şansımız hic olmadı. Bu yaşa kadar kendim getirdim dogum sonrasi ucretsiz izinle. Günün sonunda memurlara verilen 1 sene daha ucretsiz izni belki alabilirdim ama o da tüm memuriyette sinirli bir süre ve ileride zaman ne getirir bilinmez başka başka bi sıkıntı olabilir diye hemen onu da alayim diye düşünmedim. Acaba 6 ay alsa miydim ki diye simdi vicdan yapmaya başladım. Daha cok yeniyiz. Belki zamanla bu düşüncelerim yerini farklı düşüncelere bırakır ama su an konuyu inanılmaz derecede dert ediyorum maalesef. Çevremle paylaştığımda abarttığım söylendiği icin de en azından burada paylaşıp başka tecrübeleri dinlemek istedim. Umarım bizim de iyi tecrubelerimiz olur. Bu arada sınıf öğretmeni 2 tane ve dediğim gibi öğretmenlerden yana degil de tedirginligim daha cok kişisel bakımı ile ilgili. Bezi bırakmış olsaydık nispeten kendimi daha rahat hissederdim sanırım. Okula gitmek ister misin dediğimde genelde evet diyor çıkarken mutlu görünüyor. Bırakırken de cok ağlama vs yok hafif bi burukluk var. Orada zaten ağlamıyor. Yani bunları düşününce mutlu gibi de geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?