canım baban ne kadar zamandr kullanıyor?yaşı kaç?ya burda bir arkadaş yazmş ben de kullanmaya başladm:26:hayır onu kullanmadım ama etkili olacağını düşünmüyorum. ama babam kullanıyor her gün sarımsak. 2 tülek saçı var onlar da bembeyaz etkisi olmadı yani
canım baban ne kadar zamandr kullanıyor?yaşı kaç?ya burda bir arkadaş yazmş ben de kullanmaya başladm:26:
tşk canım....ya ben deneyecem.hem ne kaybedecem ki..belki en azından beyazlarn çoğalmasını engeller.bıktım boyamaktan.ibrahim saraçoğlu da sarımsaklı yoğurt öneriyormş:26:56 yaşında babam.kış boyu her gün sarımsak kullanırdı yazın azalttı sanırım. o antibiyotik niyetine kullanıyor ama o konuda faydasını gördüm sadece
Nasil kullanıyorsun onu ya ?sarımsağı hala kullanıyorum.başka kullanan yok mu acaba?
sabahları iki diş yutuyorm (bıçak sapıyla bi yumruk vryrm ki biraz ezlyo ki daha çok emilsn diye)ve ardından naneli sakız çiğniyorum ve okulun yolunu ttyrm.samimi oldğm öğretmen arkadaşımla her sabah birlikte gdyrz okula ve hiç kokmadığımı söylüyor....ayy bugün saçımda 1 tel beyaz var sanırken diğerlerini de farkettikten sonra bu konuyu görmek iyi geldi.bende takipteyim.sarımsağı nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hertürlüsü bizim evde yasak..eşim pek hoşlanmıyor,ancak iş seyahati için en az 2 gün yoksa o arada yiyebiliyorum.sanırım evlendim evleneli pek sarımsak yemediğim için çoğaldı bu beyazlar,yoksa anneminde babamında 40 ından sonra başladı beyazlamaya
sabahları iki diş yutuyorm (bıçak sapıyla bi yumruk vryrm ki biraz ezlyo ki daha çok emilsn diye)ve ardından naneli sakız çiğniyorum ve okulun yolunu ttyrm.samimi oldğm öğretmen arkadaşımla her sabah birlikte gdyrz okula ve hiç kokmadığımı söylüyor....Nasil kullanıyorsun onu ya ?
Afedersin cise cikinca bile sarimsak kokuyor. Is yerinde rahat edemeyeceğim icin ben kullanamıyorum
nasıl kullanyrsnz?sade mi ve ne kadar miktar içiyorsunuz?Bendede 18de cikmaya basladi 1 senedir her sabah corek otu yagi iciyorum prof saracoglu soylemisti etkisi varmj diye sorarsaniz beyazi siyaha donusturemeyecegi kesin ama yavaslatir en azindan
canım çokkk tşk.ne zamandan beri kullanıyorsun???ya saça sürülüyor diye bilyodum ama sen içiyormuşsunHer sabah aç karna 1 yemek kasigi iciyorum soguk press aldm saracoglunun sitesinden
Canli yayinda soyledi atvde istersen.ara danismanlari var onlarada sorcanım çokkk tşk.ne zamandan beri kullanıyorsun???ya saça sürülüyor diye bilyodum ama sen içiyormuşsuni.saraçoğlunun kendisinden mi dudun???
peki ne zamandan beri kullanıyorsun???i.saraçoğlu bu yöntemin beyazlamayı geciktirci veya durdurmaya mı yaradğnı yoksa beyazları da eski rengine mi döndürdüğünü açkladı???ya kusura bakma seni sorularla bunalttım farkındayımCanli yayinda soyledi atvde istersen.ara danismanlari var onlarada sor
canım inş Rabbim bi daha zor hiçbir şey yaşatmasınSorarsan iyi geliyor mu diye bilmiyorum su son 1.5 senedir cok kotu gunler gecirdim daha yeni benimde ama kullanmak zorundayim birseyler mesela artik hergun 1 dis sarimsak yutmayada basladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?