Saç Rengi ve Saç Boyama erken yaşta saçı beyazlayanlar ne yaptınız,lütfen yardım:(

Lisedeyken beyazlamaya baslamisti saclarim boyattim ben de ilk baslarda sari yapmistim hatta o zaman cok belli olmuyo beyazlar koyu renklerde daha cok belli oluyor

Erken yaşta beyazladi erken yaşta boyamaya başladım:)) 34 yaşındayım sacimin yarısı beyaz. Allah başka dert vermesin diyorum yapacak bişey yok. Allah'tan kapaliyimda çok sorun olmuyor.
canım ben de kapalıyım ama evde ister istemez görüyorum ve sinir oluyorum((

tatlm beyyazlara karsi hicbirsey yapamazsin, cunki sactellerin dipindeki reng üreten pigmentler tükeniyor, rengllerden sorumlu olan pigmentlerdir, sacdiibinde pigmentler cogaltikca böylelikle sacrengin ortaya cikar , bu üretme zamanla ya genetik yada dogal yaslanma sonucu olarak yavasliyor azaliyor bitiyor bu demektir al sana beyaz sac , pigmentler üremezse saclar pigmentsiz kalir yani saclar beyaz oluyor, ve bunun simdilik cözümü yok , sadece disardan önlemler alabilirsin buda boya yada kina gerci beyaza kina yaksan turuncu olur neden pigment yok attigin kimsayal pigmentler az gelir , normal boya dan zira beyazlara iki kat boya olmali yoksa hemen acilir yada cok acik renge döner, mesela saci siyah olan biri sari istediginde o pigmentleri yok edilir .neoluyor aciliyor ve isteninlen pigmentler atiliyor , boyada kimsayal pigmenttir..... sonuc dogal pigment üretimi azaliyor bitiyor saclar pigmentsiz kaliyor bu demektir beyaz ,uzun oldu ama neyse:)

2 ayda bir boyatırdı, öyle bembeyaz değildi ama üst kısımlarında şakaklarında oldukça vardı.
yani gerçekten şmdi boyamıyor musarımsağa başladıktan sonra mı beyazlar gitti????artık boyamıyor mu?ben sarımsağa başladım bile.2 tane yuttum.

canım ben de kapalıyım ama evde ister istemez görüyorum ve sinir oluyorum((

Ben aynaya bakmamaya çalışıyorum:)) Baktığım zamanda sinir olacak o kadar çok şey varki saça sıra gelmiyor. Mesela iki buçuk yıldır tel olmasına rağmen duzelmeyen dislerim gibi:))

ya ama yaşım daha 25 ve saçlar beyaz(((((((((((((((((((((((sanki utanılacak bişeymiş gibi utanıyorum(((

Bn 19 ysndym ve gecn ne goreyim strstn 2 tel sacim beyazlamis annm koparma cogalir de kes kokunden degil grnmyck kdr ve kestim smdi ise byzlik klmadi sakin boyamq

Ben aynaya bakmamaya çalışıyorum:)) Baktığım zamanda sinir olacak o kadar çok şey varki saça sıra gelmiyor. Mesela iki buçuk yıldır tel olmasına rağmen duzelmeyen dislerim gibi:))
bnm de dişler kötü ama ne tel taktım ne de takıyorm.ama saçı çok takıyorum((

sarımsağa başladım.kendi kendime söz verdim:3 yıl boyunca ara vermeden kullanacam.bakalım ne oluyo...

yok mu başka önerisi olansarımsak bana mantıklı geldi devam ediyorum,bakalım....

konuyu güncel tutmaya çalışıyorum ama gelen giden yok

ya arkadaşlar erken yaşta saçlarıma beyazlar girdi ve çok da çoğaldı((((((tekrar eski renginde çıkması için ne yapmam gerek((((bu sorunu yaşayıp sonra kurtulan var mı????(((

Selamlar:) sac beyazlamasini duyunca bende biseyler yazayim dedim.

Bizim ailedede genetik malesef. Annemin saci bembeyaz, babaminki anneme nazaran daha az ama cok beyaz:) babaannem amcamlar halam teyzelerim hepsinin saclari pamuk gibi. Bende 17 yasinda ilk beyaz cikti sonra 20 yasima kadar ilerlemedi, ama yirmi yasimda saclarimi boyattirdim ve iki kere actilar ama nasil acma mahvoldu saclarim ondan sonra birdenbire artti beyazlar simdi 22 olucam ve birsuru birsuru beyazim var bende senin gii cok arastirdim ve ibrahim saracoglunu severek takip ettigim icin onun kurunu kullanmaya basladim. Cok basit ac karna bi cay kasigi corek otu. En az alti ay kullanilacak. Ben bir aydir falan kullaniyirum ve beyazlar cok cok parlamiyo artik ve sanki griye donuyolar. Ondan sonrada siyaha donerler ins bu kürü önerebilirim, zira ibrahim saracoglu cok saygin ve basarili bir biokimyager, bunu kurunu kullanip memnun kalanlardan bizzat duydum keza bende faydasini goruyorum! Bide kendisi ustune basa basa ben emin olmadigim kuru onermem dedi bu beyazlama meselesinde:) umarim faydasini goruruz.:)

ayyy canım sağolbi arkadaş da sarımsak yut demiş.okudun mu bilmiyorum ama annesi iki yıldır sabah aç karna yutuyormuş beyazları bitmiş saçı siyaha dönmüş.50li yaşlardaymş.ben de 5 gündür sarımsağa başladım.ve kendime söz verdim 3 yıl boyunca hiç ama hiç ara vermicem kullanıcam.çünkü biz insanlar tez canlıyız hemen sonuç almak isteriz ki bu da mucize olur ancak.başlayıp başlayıp bırakırz.çörek otunu da dediğin gibi yapıcam ama yoğurtla yesem olmaz mı?tek başına çiğneyemyrm ağır geliyor.yağını da haftada bi kez saçıma sürüp 3-4 saat bekletp durulayacm.

konuyu güncel tutuyorum,belki uğrayan olur

canım sabahları aç karnına çörek otu en az altı ay...ve bununla beraber yapabilirsem günde bir diş sarımsak yutabilirsem yapıcam ramazandan sonra ..bende aynı dertten muzdaripim...
sonuçları kullandıkça yazarız burdan..

ben sarımsağa başladım bile.5 gün olcak sanırım.ama söz verdm kendime kesnlkle bırakmicam 3 yıl ara vermedn kullanıcam sarımsağı.mucize bekleyip de 2-3 ayda bir sonuç beklemcm çörek otunu da yoğurda karştrp yesem olr mu ki acep:26:

Ben sınavdan sonra siyaha boyayacağım
saçımın kendi rengi açık kestane
aksi gibi beyazlarım önlerden çıkıyor
saklamam mümkün değil
boyamak hiç istemiyorum ama mecbur kaldım artık
kına var saçımda yıllardır sıkıldım ondan
siyah hint kınası deneyeyim dedim
kk'da bir çok kişi pişman olmuş tavsiye edilmiyor

canım gelişmeleri paylaş....senden gaza gelip bizde başlarız.....yalnız sarımsak kokmuyor mu.....:26:

evet ben bu geçtiğimiz kış değil ondan önceki kış saç dökülmesine iyi geliyor diye kaynamış ceviz yaprağı suyuyla duruladım saçlarımı haftalarca. dökülmeye çare olmamıştı ama saçlarım resmen boyamış gibi koyulaşmıştı. normalde saçlarım ne açık ne koyu kumral, ikisinin arası. ama ceviz yaprağından sonra koyu kestane oldu. o dönem beyazlarım çok çok azdı, göremiyordum bile. şimdi benim de çoğaldı ama henüz bişey yapmayı düşünmüyorum.

ben de başlayayım bari bu ikisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…