- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- 78
canım ben de kapalıyım ama evde ister istemez görüyorum ve sinir oluyorumErken yaşta beyazladi erken yaşta boyamaya başladım:)) 34 yaşındayım sacimin yarısı beyaz. Allah başka dert vermesin diyorum yapacak bişey yok. Allah'tan kapaliyimda çok sorun olmuyor.
yani gerçekten şmdi boyamıyor mu2 ayda bir boyatırdı, öyle bembeyaz değildi ama üst kısımlarında şakaklarında oldukça vardı.
canım ben de kapalıyım ama evde ister istemez görüyorum ve sinir oluyorum((
ya ama yaşım daha 25 ve saçlar beyaz(((((((((((((((((((((((sanki utanılacak bişeymiş gibi utanıyorum (((
bnm de dişler kötü ama ne tel taktım ne de takıyorm.ama saçı çok takıyorumBen aynaya bakmamaya çalışıyorum:)) Baktığım zamanda sinir olacak o kadar çok şey varki saça sıra gelmiyor. Mesela iki buçuk yıldır tel olmasına rağmen duzelmeyen dislerim gibi:))
ya arkadaşlar erken yaşta saçlarıma beyazlar girdi ve çok da çoğaldı((((((tekrar eski renginde çıkması için ne yapmam gerek ((((bu sorunu yaşayıp sonra kurtulan var mı???? (((
ayyy canım sağolSelamlar:) sac beyazlamasini duyunca bende biseyler yazayim dedim.
Bizim ailedede genetik malesef. Annemin saci bembeyaz, babaminki anneme nazaran daha az ama cok beyaz:) babaannem amcamlar halam teyzelerim hepsinin saclari pamuk gibi. Bende 17 yasinda ilk beyaz cikti sonra 20 yasima kadar ilerlemedi, ama yirmi yasimda saclarimi boyattirdim ve iki kere actilar ama nasil acma mahvoldu saclarim ondan sonra birdenbire artti beyazlar simdi 22 olucam ve birsuru birsuru beyazim varbende senin gii cok arastirdim ve ibrahim saracoglunu severek takip ettigim icin onun kurunu kullanmaya basladim. Cok basit ac karna bi cay kasigi corek otu. En az alti ay kullanilacak. Ben bir aydir falan kullaniyirum ve beyazlar cok cok parlamiyo artik ve sanki griye donuyolar. Ondan sonrada siyaha donerler ins bu kürü önerebilirim, zira ibrahim saracoglu cok saygin ve basarili bir biokimyager, bunu kurunu kullanip memnun kalanlardan bizzat duydum keza bende faydasini goruyorum! Bide kendisi ustune basa basa ben emin olmadigim kuru onermem dedi bu beyazlama meselesinde:) umarim faydasini goruruz.:)
konuyu güncel tutuyorum,belki uğrayan olur
ben sarımsağa başladım bile.5 gün olcak sanırım.ama söz verdm kendime kesnlkle bırakmicam 3 yıl ara vermedn kullanıcam sarımsağı.mucize bekleyip de 2-3 ayda bir sonuç beklemcmcanım sabahları aç karnına çörek otu en az altı ay...ve bununla beraber yapabilirsem günde bir diş sarımsak yutabilirsem yapıcam ramazandan sonra ..bende aynı dertten muzdaripim...
sonuçları kullandıkça yazarız burdan..
Cilek ve b12 vitamini
ben sarımsağa başladım bile.5 gün olcak sanırım.ama söz verdm kendime kesnlkle bırakmicam 3 yıl ara vermedn kullanıcam sarımsağı.mucize bekleyip de 2-3 ayda bir sonuç beklemcmçörek otunu da yoğurda karştrp yesem olr mu ki acep:26:
saraçoğlunun bu konuda önerisi var çıkacakları engellemenk için haftada 3 kere sarımsaklı yoğurt yemekti sanırım.birde her sabah 1 çay kaşığı çörek otu suyla yada yoğurtla tüketmek..
bende aynı durumdan şikayetçiyim çok fazla var.
birde suna dumankayanın ceviz yaprağı yada yeşil kısmı püresi sadece saçlarda kısa süreliğine olsa koyulaştırıyor rengi..geçici bi çözüm tabi ama uzun süre kullanıldığında boyadan daha az zarar vereceği kesin..
canım sabahları aç karnına çörek otu en az altı ay...ve bununla beraber yapabilirsem günde bir diş sarımsak yutabilirsem yapıcam ramazandan sonra ..bende aynı dertten muzdaripim...
sonuçları kullandıkça yazarız burdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?