Saç Rengi ve Saç Boyama erken yaşta saçı beyazlayanlar ne yaptınız,lütfen yardım:(

Ben sacimin tamamı beyaz olsun isterdim kına yakardim turuncu olurdu çok hoş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım gelişmeleri paylaş....senden gaza gelip bizde başlarız.....yalnız sarımsak kokmuyor mu.....:26:
canım ben bu ilk ay boyunca 3 tane yu birazcık ezip öyle yutuyrm.eşim kokudan kovdu beni yanındanben bir karnfil çiğniyorum hallolyr.2. ay bir diş olarak devam edecem.yok ya bir taneden bişey olmz.eşim de bi ara sabahları aç karna bir diş sarımsağa kürdanla batırıp batırıp öyle yutuyordu daha çok etki etsn dye.valla tek diş sarımsakla koku olmuyor.tabiki de yazacam sonuçları.

Son düzenleme:
bu arada piyasadki yalancı soygunculara da inanmayın sakın sakın sakınnnn....ben yıllarca her çıkan üründen de denedm ama sonuç hüsran,aksine beyazlrm arttı.marka vermk yasak mı blmyrm yazsm mı:26:

bu arada piyasadki yalancı soygunculara da inanmayın sakın sakın sakınnnn....ben yıllarca her çıkan üründen de denedm ama sonuç hüsran,aksine beyazlrm arttı.marka vermk yasak mı blmyrm yazsm mı:26:

sarımsak yutmak iyi de tuvalette çok kötü kokuyor
öyle böyle değil yani
kendimden rahatsız olup bırakmıştım ben
ama madem faydası oluyor başlayaylım bari hep birlikte

benim saçımda da beyazlamalar 20 li yaşların başında tek tük olarak başladı ama bu sene baya bi arttı her gören ne olmuş sana böyle die şaşkınlık geçiriyor artık ama ben halimden memnunum nazar boncuğum onlar benim şimdiye kadar hiç boyatmadım boyatmayı da düşünmüyorum çok mecbur kalacak olursam kına yakarım belki ama ben beyalarımla mutluyum ayrı bir hava katıyorr onlar bana

sarımsak yutmak iyi de tuvalette çok kötü kokuyor
öyle böyle değil yani
kendimden rahatsız olup bırakmıştım ben
ama madem faydası oluyor başlayaylım bari hep birlikte
valla canım bi faydasını göreyim ömür boyunca yutacam ben

Bende de var bolca beyaz. 21 yaşındayım daha

Saçlarım çok güçsüz, çok ince. Boyarsam mahvederim diye korkuyorum.

İki arada bir derede kaldım

Bende de var bolca beyaz. 21 yaşındayım daha

Saçlarım çok güçsüz, çok ince. Boyarsam mahvederim diye korkuyorum.

İki arada bir derede kaldım
her sabbah 1-2 diş sarımsak yutun.....saça iyi geliyor o kesin de beyazları da eski rengine dönüştürüyormuş.burdaki bi arkadaş anlatmış.ben deniyorum ama uzun zaman istiyormuş.

canım mrb.ramazan başında yazışmıştık...ben sarımsağa başlayalı bir ay olmak üzere.ve en az 3 yıl aralıksız deniyecem pes etmicem.
senin annenn saçları sarımsağı kullandktan ne kadar süre sonra siyahlamaya başladı????

Çoğu boya demiş ama boya da çözüm değil.Boyadıktan bir süre sonra beyazlar hep sırıtıyor alttan.neredeyse her markayı denedim ama beyazları kapatacak bir boya bulamadım henüz.

Hiçbir çözümü yok beyazlıyor işte. benim saçlar siyah bir de 2 haftada çıkıyor beyazlarım.

Çoğu boya demiş ama boya da çözüm değil.Boyadıktan bir süre sonra beyazlar hep sırıtıyor alttan.neredeyse her markayı denedim ama beyazları kapatacak bir boya bulamadım henüz.

Hiçbir çözümü yok beyazlıyor işte. benim saçlar siyah bir de 2 haftada çıkıyor beyazlarım.
sarımsak kullandınz mı peki:26:

Ben de ise yarayacagini zannetmiyorum.
iki ayda bir boyatiyorum sacimi, zor dayaniyorum o zamana kadar da.
once daha azdi, dogumdan sonra artti iyice.
yasim 29

Sarimsaga da dikkat etmek lazim tansiyonu dusuruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…