- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
canım ben bu ilk ay boyunca 3 tane yu birazcık ezip öyle yutuyrm.eşim kokudan kovdu beni yanındancanım gelişmeleri paylaş....senden gaza gelip bizde başlarız.....yalnız sarımsak kokmuyor mu.....:26:
valla canım bi faydasını göreyim ömür boyunca yutacam bensarımsak yutmak iyi de tuvalette çok kötü kokuyor
öyle böyle değil yani
kendimden rahatsız olup bırakmıştım ben
ama madem faydası oluyor başlayaylım bari hep birlikte
her sabbah 1-2 diş sarımsak yutun.....saça iyi geliyor o kesin de beyazları da eski rengine dönüştürüyormuş.burdaki bi arkadaş anlatmış.ben deniyorum ama uzun zaman istiyormuş.Bende de var bolca beyaz. 21 yaşındayım daha
Saçlarım çok güçsüz, çok ince. Boyarsam mahvederim diye korkuyorum.
İki arada bir derede kaldım
canım mrb.ramazan başında yazışmıştık...ben sarımsağa başlayalı bir ay olmak üzere.ve en az 3 yıl aralıksız deniyecem pes etmicem.40 gün aç karnına bir diş sarımsak yutacaksınız
(babamın tarifi)
annem hastalandığında saçlarında beyazlar vardı, 2 sene oldu şu anda beyaz 2-3 teli var (yaşı 55)
sarımsak yediriyor babam anneme 2 senedir neredeyse her gün.
Çoğu boya demiş ama boya da çözüm değil.Boyadıktan bir süre sonra beyazlar hep sırıtıyor alttan.neredeyse her markayı denedim ama beyazları kapatacak bir boya bulamadım henüz.
sarımsak kullandınz mı peki:26:Hiçbir çözümü yok beyazlıyor işte. benim saçlar siyah bir de 2 haftada çıkıyor beyazlarım.
sarımsak kullandınz mı peki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?