Erman Toroğlu'nun Türk kadınlarıyla ilgili yorumları

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.577
12
683
Diğer
Ünlü Türk Düşünürü ( ! ) Erman Toroğlu'nun Türk kadınlarıyla ilgili yorumları:

Parayla yiyip yiyip, sonra parayla zayıflamaya çalışıyorlar. Önce mideni tut, mideni... O kalçalar nedir öyle ya kocaman kasa gibi... Spor yapın diyorsun, 'Zamanım yok' diyor. Ne zamanın yok? Oturup börek çörekle lak lak yapmaya zamanın var. Ondan sonra vücudun armut gibi olur öyle..."

dogru sölemiş valla aynen katılyıorm erman torogluna, dogru söze ne denır hep aynı valla coksukur benm öle bır sornum yok :)))) ama genelı aynı

bence çok ayıp etmiş bu beyefendi.önce bir düşünsün bakalım kadın neden yer ben cevaplayım hemen böyle erkeklerin verdiği sıkıntıdan yer.bunalıma sokarlar kadını birçok insan böyledir canı sıkılınca dolabın başında alır soluğu.parayla yer parayla zayıflamak ister ne demek bu ya.iyi çalışın verin parayıda zayıflasın yicek tabii napcak siz beğenin diye hayat boyu formda mı kalcak.bir kadının yaşlılığı iyidir de erkeğin yaşlılığı hiç çekilmez hep hastadır.ileriyi görelim biraz.hihoyyyt

ayıp etmiş ya
artık türk kadınları öyle değilki
bakımlılar bilğililer
yeni nesil bence süper

haklılık payı var ama uslup cok cırkın.
hanı bızde turk erkeklerının gobeklerıne ter kokularına sakal bıyıklarına sıyah pantolon altına beyaz corap gıymelerıne eslerıne yasaklayıp baska kadınlarda hosuna gıderek bakmalarına ıllakı erkek cocuk dıye sureklı cocuk ıstemelerıne basarılı kadını kıskanıp ayagını kaydırmaya calısmalarına soz hakkı vermemelerıne mac ızlerken gıydıklerı cızgılı pıjamalarına ve aynı sahneyı defalarca ızleyıp yorumları saatlerce ızlemelerıne bayılıyoruz yakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
beyefendı bızı begenmıyormusklava:klava:
once kendınıze bakın erman beyyyyyyyklava:klava:klava:klava:

Kendince ,haklıyken haksız duruma düşmüş bu ünlü düşünürümüz (!)
Uslüp ne kadar baya...
Ona neymiş peki türk hanımlarımızın göbeğinden,kalçasından vs 'sinden.
Ona mı kalmış...
Maç içindeki pozisyon durumlarını bıraktı da diyetisyenliğe mi soyundu yoksa (!)

Belki söylediği doğru olabilir ama yabancı kadınlar bizim kadınlarımız gibi erkeğine sadık evine sadıkmıymış ...bizim kadınlarımız fedakar kocasına çocuklarına herşeyin en iyisini yapmayı istiyor. Gerekiyorsa börek çörek açıyor ...mantı büküyor... vs.. emziriyor bebeğini sağlıklı beslensin diye belki göğüsleri deforme oluyor.. Rejimde yapmıyorlar çocuk iyi beslensin diyee söylenecek çok şey var Türk kadınları için...kaydirigubbakcemile3 onlar eli öpülesi... hem o kendi göbeğine baksınnn kelloşşş (afedersiniz yani tutamadım kendimi):enbuyukkk:

agzina saglik,guzel soylemis..bende surekli yiyip sonra da ayy cok sismanladim diyen kadinlara sinir oluyorum.

Anlı şanlı Türk kadını olaraktan kendisine bayıldığım söylenemez...
O önce kendine baksın, zaten mideni tut derken kendine diyor kanımca...

Bazı erkekler ne kadar ukala, kendini beğenmiş, küstah vs. ... :mymeka: Dönüp hiç kendilerine bakmazlar anca kadınları eleştirirler klava: Sen önce bi kendine bak sen nesinki milleti beğenmiyosun bu kadar çirkin eleştiriler yapıyosun sengözlerimebaksanab

ağzına sağlık arkadaşım.sinir oluyorum şu adama...sen ilk önce adam gibi konuşmayı öğren erman bey.:mymeka:.kabadayı gibi konuşmakla olmuyo bu işler...klava:

Erman Toroğlu nun üslubu, her zaman damdan düşer gibidir bilirsiniz ki..
Paldır küldür söyler, aklına gelen dilindedir..kaydirigubbakcemile

Ama üslubunu bir kenara koyarsak, söyledikleri genelleme yapmadan, doğru bence..

Bunu da inkar edemeyiz..:1closedeyes:

adam kaba lafını sözünü bilmeyen bir tip ne olursa olsun kadın hakkında böyle konuşması büyük yanlış..klava:.
ama kıslar eğri oturup doğru konuşalım ki gerçekten spora önem vermiyoruz pek çoğumuz...sositososito
ben geçtiğimiz yıl bir dr.gittim ailem yugoslav göçmeni olduğundan kadın şıp diye anladı ve ne dedi bilin?:uhm:
son derece avrupayiii bi havan var ama maalesef hayatında spora yer vermediğin çok belli...:1no2: midem yemek borusu her tarafım gevşemiş reflüm var karın haraketleri yapmadığım için ve üstüne basarak tembihledi egsersiz yaparsan atlatırsın vee ben yine yapmıyorum şimdi aklıma geldi deyebilirim yane ..mirmirmirmir.

düşünce doğru ama üslup yanlış kasa gibi armut gibi ne demek daha kibar olabilirdi.
birde aklıma takıldı bu adam futbol yorumcusu değilmi nerden aklına kadınlar hakkında yorum yapmak gelmiş:sm_cool:

adam haklı ama söyleme tarzı çok çirkin..gerçi erman toroğlu gibi bi adamdan ne kadar kibarlık beklenirki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…