• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erol tavmergen ile tedavi sürecinde olanlar buraya...

Ben de erol tavmergene tüp bebek yaptırdım. Transferim oldu 2 sonra sonuç alacağım. Sormak istediğiniz bisey olurda yardımcı olmak isterim.
Bebeginizz hayırlı olsun öncelikle çook sevindim bende geçen hafta başladım erol beye 10 yıllık evliyim 29 yaşımdayım 1 normal gebeligim var ölü dogum devamında 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebegim var özellere çok gittik maddi manevi yıprandık 2 sene ara vermiştim erol beyi araştırınca ona gelmeye karar verdim fakat bana çok pahalı geldi siz 7 8 bin demissiniz hepsinin toplamımı bu kadar verdiniz ben daha ilk gitmemde tahlillerle 1200 verdim bu haftada histereskopi olmamı istedi rahimde skntı var dedi ara kanamalarım kesilmiyor 2650 istedi sizin skntı neydi kaç yıllık evlisiniz acaba benim eşime de tahlil alındı ros yüksek dedi dün hemşire hanım ikimizede astalife verdi ne demek ros bilen var mi ?

Bebeginizz hayırlı olsun öncelikle çook sevindim bende geçen hafta başladım erol beye 10 yıllık evliyim 29 yaşımdayım 1 normal gebeligim var ölü dogum devamında 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebegim var özellere çok gittik maddi manevi yıprandık 2 sene ara vermiştim erol beyi araştırınca ona gelmeye karar verdim fakat bana çok pahalı geldi siz 7 8 bin demissiniz hepsinin toplamımı bu kadar verdiniz ben daha ilk gitmemde tahlillerle 1200 verdim bu haftada histereskopi olmamı istedi rahimde skntı var dedi ara kanamalarım kesilmiyor 2650 istedi sizin skntı neydi kaç yıllık evlisiniz acaba benim eşime de tahlil alındı ros yüksek dedi dün hemşire hanım ikimizede astalife verdi ne demek ros bilen var mi ?
Biz cok basit tahlileler yaptırdık. Prosedür gereği onlari da ben zaten kendi memleketimde devlet hastanesinde yaptırdım. Biz de sıkıntı yoktu zaten o yüzden ekstra bir tahlilimiz olmadı. Esim kanser tedavisi olduğu icin sperm sayısı düşüktü. Bir profesör esime olmayacağını söyledi. Kanser Tedavisinden önce dondurulan spermleri kullanicaz dedi. Fakat erol hoca biz o tüpleri riske atmayalim dedi. Yeni örneklerle yapalım dedi ve cok şükür dediği gibi de oldu. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyordur size de.
Biz 1 yıllık evliyiz. Erol hocanin ilmi hakkında yorum yapmak zaten haddime düşmez bir de bize yaklaşımı ilgisi benim seçtiğim merkezle ilgili tedavi süresince hic hir tereddüt yaşamama sebep oldu. Çok şükür kan tahlilinden de olumlu sonucu aldım. Akşamında beni kendisi aradı bundan sonraki süreçle ilgili. Bence aklınız rahat olsun

Sperm dna hasarıyla alakalı bir test Minikimm Minikimm
Benim de doğal 2 gebeliğim var biri ölü Doğumla diğeri boş gebelikle sonlandı
2.gebelik sonrası dna hasar testi yaptırdık yarıya yakın hasar olduğunu öğrendik
yaklaşık 3 aydır antioksidan tedavisi alıyor tahminen kaybettiğiniz bebeğiniz ve tedavilerinizin olumsuz sonuçlanması bununla alakalı o yüzden öncelikle eşiniz antioksidan tedavisi alsın en az 3 ay ondan sonra tedavi deneyin yoksa hüsrana ve para kaybına uğrarsınız eşim emodex kullandı 1 buçuk şişe şuanda da promen k içiyor

bende özelinde aşılama yaptırdım ama süreç yanlış. eksık ilaç verdi. asılamadan sonra ilişki önerirler normalde ilişkiye girme dedi.
benım fsh lh sıfır ve normal adet olmuyorum ilaçlarla oluyorum. dolayısıyla merional kullanmam ve estrofem progestan gıbı ilaçları kullanmam gerekıyor. yumurta takıbı yaptırdım normal bir kadın dogumcuya. yumurta 16-17 ye geldıgınde de çatlatıp ilişkiye girdim. yanı bnm sansım hastalıgımı ıyı bılmemdi. sizin problem ne

bende özelinde aşılama yaptırdım ama süreç yanlış. eksık ilaç verdi. asılamadan sonra ilişki önerirler normalde ilişkiye girme dedi.
benım fsh lh sıfır ve normal adet olmuyorum ilaçlarla oluyorum. dolayısıyla merional kullanmam ve estrofem progestan gıbı ilaçları kullanmam gerekıyor. yumurta takıbı yaptırdım normal bir kadın dogumcuya. yumurta 16-17 ye geldıgınde de çatlatıp ilişkiye girdim. yanı bnm sansım hastalıgımı ıyı bılmemdi. sizin problem ne
Bilgiler için teşekkürler. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Bizim problem sperm sayısı hareketliliği. Ben de pcos var ancak adet dönemim düzenli ve yumurtalarım var. Yumurtalarımın çatladığını da biliyorum. Benim 6 denememde sadece 5. Tuttu o da rahim ici kanamadan ötürü 2 aylık iken düşük oldu. Benim tavmergen özelinde beğenmediğim şey bana 5 tedavi uygulanmış 6.sında degisik bir sey uygulanmasını beklerdim. Internet sitelerinde bir sürü değişik yöntem ve tedavi yazıyor oysa ki. Ama standart tup bebek denemesi yapıldı. Ben daha uygun fiyata başka yerde yatırabilirdim.

Back
X