• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eror veren eşler!

kızlar yalnız bu nedir yaw.eşlerinizin rimel sildirtmelerini,kıyafet kısıtlamalarını gülerek anlatıyorsunuzgerçekten hisleriniz,duygularınız kırılmıyor mu eşiniz bunu yaparken.Ben böyle şeyler yaptığında ciddi kavga ediyorum.hele bir de kapıdan döndürecek,ağlama krizine girerim sinirden ,kapıyı çarpar çıkarım.Siz de bu durumdan çok rahatsız değilsiniz gibi gedi bana,yapmayın Allah aşkına,başlatmasınlar rimeline:jeyyar:kötükedihüso

Herkes bir olmaz ki arkadaşım sende haklıısn ama herkes kendi açısından hakılıdr unutmayalım ki.....

muhakkak farklı da,belki de kıskanılmak hoşlarına da gidiyor olabiliyor,bu da ne garip bir duyguysa nesi hoşa gidiyorsa yani ama hadi diyelim öyle,gülerek,oynayarak giydirmiyor,sürdürmüyor denmesi oldukça garip geldi,demek ki tarz meselesi,bundan da hoşlanan varmışCADIARZU

benim ki hiç karışmaz bana giydiğime gezdiğime pek öyle error vermiyor benimki benimkilerden fırsat kalmıyor olabilir tabi

benim eşimin istediği bir şeyi anında yapacaksın yoksa eror veriyor

Galiba hepsi anında yapılmayan işlere tepki veriyor ama biz acele edipte bu konularda eror versek onlar yine bizden çok eror veriyor.......nedense.....

benim eşim artık bana karışmıyor. zamanında makyaj, giyim,oturup kalkmam ve hatta konuşmama bile feryansın ederdi. şimdi aksini yapıyor. giyin, çık gez iki insan gör diye baskı yapıyor. e be adam zamanında niye sıktın beni. şimdide yaş ilerledi, benim içimden gelmiyor. üstelik çalışan bir bayandım zamanında. bakımlı olmak zorundaydım. işten beni kıskanmadı ama giyim ve makyajıma çok karıştı. ben onun işe giderken traş olmasına temiz gömlek giymesine hiç karışmadım. karışmayıncada sen beni sevmiyorsun diyordu. ya ben erkekleri bu yaşıma geldim hala anlamış değilim. kıskanmak bence güvensizliktir. ben böyle düşünüyorum.

bu arada bana karıştığında önce aklın nerdeydi derdim. çünkü ben evlenmeden öncede böyleydim. bilerek aldın diye kıyameti koparırdım. her evden çıkışımda kavga ederek çıkardım. herhalde artık söylenmeye bıktı diyorum. şimdi makyaj yapmadığımı farkediyor, hasta mısın diye soruyor. zamanla huyları mı değişiyor ne.

ooooo kıskanlık cabası zaten
sırf bu yüzden iş çıkışı beni almay gelir,
neymiş efendim otobüsde tıklım tıkışık olunuyor rahat edemezsin diye
aslında işime geliyor

ama asıl eror verme konusu kıyafertim oldukça mutasıp giyinen biriyim ama tunik dışında biley giyince adam deli oluyor
o yüzden evden çıkarken kıyafetimi kontrol eder

bu arada bana karıştığında önce aklın nerdeydi derdim. çünkü ben evlenmeden öncede böyleydim. Bilerek aldın diye kıyameti koparırdım. Her evden çıkışımda kavga ederek çıkardım. Herhalde artık söylenmeye bıktı diyorum. şimdi makyaj yapmadığımı farkediyor, hasta mısın diye soruyor. Zamanla huyları mı değişiyor ne.
annem canım annem dıptıannem....
Bu erkekler gelgit akıllı ya ondan bence annem ya sen sıkma canını sakın annem.....

bizimki biraz tuhaf,eşim kendime bakmamı çok ister ama ben işim gereği rahat giyinmeyi tercih ederim burda bi error vermeye başlar...bide nerdeyse her dışarı çıkmamızda dalaşırız,askeriyede gibi dik dur,koluma gir,kolunu fazla sallama....bide önceden ailesi gelince ayarlarıyla oynarlardı bana error verirdi şimdi ailesine error veriyor

benim eşim öyle vara yoka eror veren biri diildir ilk zamanlar ne şanslı kadınım diyordum.. kaydirigubbakcemile2
ama yıllar geçtikçe anladımki benmki eror vermiyo ama en az yılda bi kere resmen çöküyor ve çökertiyor :delphin: ..format attırıyorum düzeliyor delikafadulden
ama artık kokrkuyorum formatta bi işe yaramıcak :bbo: tuhaf bi adam işte tuhaf anlıyamadım gitti 13 yılda :uhm:

erkekleri anlamak için 13 yıl değil 13 bin asır yaşasak yine de anlayamayız bence canım..... boşuna uğraşmayalım !

eşimin, bi kapı çalsa bakacak olsam yada aşağı inecek olsam üstüne bişey al demesine sinir oluyorummmmm:oklava:.ve bunu üst üste defalarca söyler-tatlicadiarzu- ben de biliyorum öyle inecek değilim herhalde:mymeka:

ayyyyy bu bütün eşlerde var herhalde benim eşimde aynı canım ya ...................

keşke avatarında ki demet şener gibi olsak!
ama öyle olursak eror veren adam değil kafayı kıran adamla evli oluruz ya yok vazgeçtim istemiyorum biz kilo alalım eşlerimizde yanımızda sağlıklı olsun demi?

avatarımdaki demet şener değil kıııızzzzzzz.jula roberts.ikizimsırnaşık şey

Back
X