• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eror veren eşler!

kızımız hasta olunca aslında ikimizde error verecek kadar berbat ve çekilmez sıkıcı ve sinirli iki insan olup çıkıyoruz...canımın canı yanınca benim canım canım daha çok yanıyor diye...

Error vermek mi-tatlicadiarzu-
Yani türkçesi tam olarak ne oluyor ona göre cevap vericemşakkıdı
Error hata demek tamam lakin eşlerimiz üzerinde kullandığımız vakit açılımı değişiyordur sanırım,bilgisayarda duymaya alışık olduğumuz içinŞeniz
Ben anladığım kadarı ile şöyle diyim
Genelde ben error cuyumdur :delphin: Adamım melek gibii..:asigim:
:dance: :dance:

benim esim cok duygusallasip agladigim zaman eror veriyo oda tamamen kötü anlamda diil ama kendimi cok üzdügüm icin ve kafama takdigim icin bana kiyamadigi icin yoksa diger konularda okeyiz yani :)

ister error versin ister vermesin, pek umurumda olmaz yani, ben bi kadinim ve ondan cok daha degerli ve akıllıyım

benim eşim ben makyaj yapınca o kadar error veriyoki kndime gelemiyorum..../B]:1no2:

Son düzenleme:
ister error versin ister vermesin, pek umurumda olmaz yani, ben bi kadinim ve ondan cok daha degerli ve akıllıyım
elbette değer verdiğimiz kadar değer alabiliriz ancak ..... değeerlerimizin hiç kaybolmaması dieleğimle.... sevgilerimle....

arkadaslar benim de esim makyaj yapmama ve kıyafetlerime cok karısıyor.eslerini bu konuda ikna edenler lütfen anlatın nasıl ikna ettiniz.çünki gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum yardım edin:teselli:

Göterişli oldğum için biryere gittiğimizde beni yanında istemiyorsun galiba deyip eror veriyo.kıskanıyo..

benim kocam hafta içi misafir çağırmasını istemememde (ki reddetsemde sağolsun davet ediyo), bana uymayan zamanlara denk gelen gezi programlarına doğal olarak dırdır ede ede zorla katılmamda bırakın error ı fatal error oluyo :D

bugün sıcaktan sıkılıp alışverişe onunla gitmediğim için hala eror veriyor...küstü bana ya yanında olmadığım için....

offffffff nede vermıyorkı sıralasam sız yorulursunuz valla

sırtını kasımamdan cok haslanır bır kasımıyım kedı gıbı error verır
erkenden uyumuyum nete takılıoyım gene aynı
aslıverıste error
offfffffffffff neyse yazıpda ıcımı karatmak ıstemıom

harikaydı yazdıkların çok güldüm valla sanki eşimi bir başkasından dinlemiş gbibi oldum ellerine yüreğina sağlık mız mız cım...

Dısarı cıkmak ıstedıgımde ne gerek var cıkmayalım dıyerek daha macın ılk dksında eror veren bır kocam var.Ona gore dısarı cıkmak alısverıs yapıp eve donmek ya. kaydirigubbakcemile
Ikıncı eror veren durumu da ben bırseyı gıydıkten sonra bu olmamıs su olmamıs su ustundekını cıkar altındakı ıle alakası yok dıyen ama ben karısınca ben begendım boyle gıyıcem dıyerek ıkıncı eroru verıyor laelaelaelaelae

benımkının en cok ve hatt tek eror verdıgı konu aılesı.. :umursamaz: cok da tınn.. :delphin: haksızlıga gelemem ben.. zemuszemus o ıstedıgı kadar eror hata versın nasılsa aynısı donup dolasıp onu buluyor.. sengözlerimebaksanab

benımkı kıyafette eror verıyo corabımın rengıne kadar karısır...ama ben ne yapıp edıp yapcagımı yapıyorum...napımm gelmışım 24 yasına kendım ne ıyecegımı bılmıyomuyum... kaydirigubbakcemile3

benim eşimde genç erkek akrabalarla konuşmama sinir oluyor . .ERRoR
yolda Sakın çiğnememe ERROR
Sonracığıma güneşlik kapanmadan üstümü değiştrmeme . tül zaten kapalı yok yetmio güneşliğide illa kapattırıo :)) ERROR
Ay çok şey war say say bitmezkiiiii . çok kıskanç bi eşe sahibim .ama seviyorum kısknaçlığını onu sevdiğim gibi :asigim:

eşlerin error verme nedenleri sanki hep aynı allah yardımcımız olsun kızlar...
ama devam edelim bakalım başka neler çıkacak daha karşımıza....

ondan sonra yatmama error veriyo.oda tabi kk nin sucu.napıyım el ayak cekilince daha bi tatlı oluyo burası kaydirigubbakcemile3

Back
X