• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eror veren eşler!

benimki kıskanmaz bu konuda pek hatıram yok
yemek zamanında yapılmamışsa ya da gömleği pantolonu ütülü değilse eror verir
dışarı çıkalım dediğimde sürekli eror verir. evde özellikle bilgisayar başında oturmaya bayılır.
ha bi de kendinden sonra yatmamıza bozulur demişsiniz ya, benim herif diyor ki "tek yatmak daha güzelmiş elini kolunu atıp kimse uyandırmayacakmış" beyefendiyi. yani yatakta tek yatmaya bayılır. hadi yatalım dediğimde eror verir kaydirigubbakcemile3

kızlar sevdim burayı benimkinde ERRORün dik alası var. gece mesaisi olmayınca ERROR , dışarı çıkarken giydiklerimi evde giycekmişim ERROR

ondan sonra yatmama error veriyo.oda tabi kk nin sucu.napıyım el ayak cekilince daha bi tatlı oluyo burası kaydirigubbakcemile3
valla ablam aynı dertten bende error alıom sürekli...kk daha bi güzel gelio geç satte....ama şimdi nerdesin ablam be...

benimki kıskanmaz bu konuda pek hatıram yok
yemek zamanında yapılmamışsa ya da gömleği pantolonu ütülü değilse eror verir
dışarı çıkalım dediğimde sürekli eror verir. evde özellikle bilgisayar başında oturmaya bayılır.
ha bi de kendinden sonra yatmamıza bozulur demişsiniz ya, benim herif diyor ki "tek yatmak daha güzelmiş elini kolunu atıp kimse uyandırmayacakmış" beyefendiyi. yani yatakta tek yatmaya bayılır. hadi yatalım dediğimde eror verir kaydirigubbakcemile3
aman bunların hepsi böyle şekerim napalım katalnıyoz artık....allah yardımcın olsun canım...

kızlar sevdim burayı benimkinde ERRORün dik alası var. gece mesaisi olmayınca ERROR , dışarı çıkarken giydiklerimi evde giycekmişim ERROR
e ben hep burdayım canım hiç çekinmeden gel error yarışı yapalım seninle...

ah benimkinin hayatı eror kılığıma kıyafetime gezmeme karışmaz ama erkek kuzenlerimle samimiyetime eror, çok alışveriş yapıomuşum eror, dırdır ediomuşum eror,onu yönetmeye çalışıomuşım eror bide çok eror veriomuşum al sana bi eror daha say say bitmezzemuszemus

ah benimkinin hayatı eror kılığıma kıyafetime gezmeme karışmaz ama erkek kuzenlerimle samimiyetime eror, çok alışveriş yapıomuşum eror, dırdır ediomuşum eror,onu yönetmeye çalışıomuşım eror bide çok eror veriomuşum al sana bi eror daha say say bitmezzemuszemus
ay aynı benim eşim sanki bir an ben yazmışımda eşimi anlatmışım gibi oldu ya!
aman bunların hepsi aynı ama allah bzie peygamber sabrı vermiş çok şükür!

öle çok sabırlıyız biz ama olsun yanımızda olsunlarda eror versinler..ne demişler tabiri caizse ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen allah yokluklarını göstermesin

öle çok sabırlıyız biz ama olsun yanımızda olsunlarda eror versinler..ne demişler tabiri caizse ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen allah yokluklarını göstermesin
amin canım amin allah ayanımızdan ayırmasın asla allah acılarını göstermesin inşallah....

benim eşimin eror verdiği anlar;
- dışarı çıkmadan önce makyaj yapıp süslendiğim an. o hep spor giyinim kot falan, saçlar arkadan atkuyruk rahat bir tişört bayılıyo o tipe.

- annesi havadan attığında laf sokup mor ettiğim anlar. (dayanamadım bir örnek verim:kaynanam yine komşular akrabalar havadan sallıyor. siz bizle ayrı şehirde olsaydınız oğlum senin yaşadığın yere gelmeseydi biz kiracıyı çıkarıp o eve güzel bir bakım yaptırıp sizi oraya yerleştirecektik falan... artık damarıma bastı dayanamadım: biz aynı şehirde olunca ya yanınıza alıyodunuz beni yada boşalan kapıcı dairesinden bahsediyodun tutsanız diye. kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur uzağa gidince kıracılar çıkacak oldu ev bakım yapılacak oldu. düğünümde bi bilezik bile takmadınız bana para yok diye evi yaptıracağınız para fazlasıyla almazmıydı bir bileziği dedim.)haketmiyormu bu kadın bu lafları ama kızlar.. :)

-evi dayağık, süpürülmemiş, tozu alınmamış gördüğü anlar. en büyük kıyametse mutfakta bulaşık gördüğü anlardır.

-evde birşey eksikse ve ben onu eşime söylememişsem.

-birşey olduysa ve ben eşime o an söylemediysem daha sonra duyarsa kıyamet kopar, başkasından duyarsada büyük kıyamet. ha bunlar basit şeyler büyük olsa gam yemem.

aklıma gelenler bunlar...

Bikaç kez üst üste gidip geldiği yeri sorarsam veriri error...

Maaşla ilgili naptık buay sorusuna verir eror..

Bide makyaja süslenmeme verir ..evde yapcakmışım dışarda ne gerek varmış :mymeka:

aman neye eror demıyokı bastan sona error ya ona gore benım hareketlerım

ya adama yaranamıyoruz oramız buramız gozukmesın dıye cıtcıtlı badı gıyerız ona bıle bellı oluyor dıyo yakında carsaf gıydırecek valla

kıyafet eror (gozlerım uzerınde dıyo bır topuldayken neden bır yerım acılır fılan hemen mudahale ıcın)

yemek ıcmek error,( kılo alma yaw ben her zaman kıloluyduk kı ne zaman zayıf gordun bay error

konusmak error,( bır topum ıcındeysey ben konusuyorsam mesela bırı hakkında bırsey dıyorsam gozumun ıcıne bakar aman yanlıs bırsey demesın azıcık dogrucu davut oldugum ıcın )

zora gelince error verir bagirip cagirir ve zaman zaman kendini iyice kaybeder orayi burayi carpar
sonrada dir dir eder durur sabaha kadar kuseriz ben ilimli davranmazsam
islerine geldilermi iyiler gelmedimi error demi..

3 ayda bi kez eror verdi Düğünde klimalar yüzünden ben ağır bi hasta oldumdu
Eşim doktor acil hastane ambulans diye tutturdu gece yarıları hasta hasta acaip dırdır dinledim

Back
X