ErotikBrokoli'nin Çeyiz Telaşı :)

erotikbrokoli

Sen+ben=1 :)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
230
201
53
Kadınlar Kulübü'nün tüm hanımlarına merhaba :)
Artık ben de çeyiz hazırlığına başladım! Açıkçası benim gibi bir beceriksiz için beklenmeyecek durumlar bunlar :) Bundan böyle ben de diğer arkadaşlar gibi çeyizlerimi bu topikte paylaşacağım :)

1. Korkmaz 18 Parça Hiper Çelik Tencere Seti (Manolya)
2. Kütahya Porselen - 84 Parça Misafir Yemek Takımı

3. Karaca - 91 Parça Misafir Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun canım güldürdün beni niye beceriksiz diyorsun kendine bak ne güzel şeyler almaya başlamışsın Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin

Kızlar merhaba :) Misafirlik takımlarımı almaya devam ediyorum :) Çünkü günlük takımlarımı evliliğe yakın almayı planlıyorum. Şöyle 2015 nisan-mayıs gibi :)

4. Karaca - 41 Parça (12 kişilik) - Misafir Çay İkram Seti

5. Karaca - 12 Parça (6 kişilik) - Misafir Türk Kahve Fincanı İkram Seti

Kızlar selam :)
İlk kez çeyizim için internetten alışveriş yaptım :) Bunun için de Esse'nin online alışveriş sitesini seçtim. Normalde ilk olarak misafirlik takımları alıyorum, ancak deneme amaçlı olarak bu iki seti almayı uygun gördüm. Artık vakti gelince günlük olarak kullanırım diye düşünüyorum :)

6. Esse - Asia Minor 6'lı Bardak Seti

7. Esse - Asia Minor 6'lı Bardak Seti

Artık çelik tencere almayacağım :) Korkmaz Hiper Set'ten sonra, şimdi de gene Korkmaz'dan Özel Tasarım Ödüllü Steama 4'lü çelik tencere setinden aldım :) Bu setin tencerelerinin kenarında süzgeçli bir kısım var kızlar. Yemeği pişirirken burayı kapağı çevirerek kapatabiliyorsunuz. Yemek buharını çıkarmak istediğinizde de açıyorsunuz ve kapağı oynatmadan yemek buharı dışarı çıkıyor. :) Ayrıca gene aynı süzgeçli kısım sayesinde süzgece ihtiyaç kalmadan süzme yapabiliyorsunuz. :) Tabanı da 3 katlı ve yanmaz, yapışmaz bir içeriğe sahip.

Artık sıra Moneta seramik tencere seti almaya geldi :)

10. Korkmaz - Steama 4'lü Çelik Tencere Seti

canım hayırlı olsun aldıkların..bende daha hiç tencere almadım senn araştrdğını düşünüyorm hisarla korkmaz sence hangisi bende korkmazn bu serisini görmştm netten beğenmiştm ve aklıma takılmıştı bu açık kısmı yemeği pişirrkn beni aydnlttın..birde sence bu set çelik için yetrli olrmu?

Cnm zaten çelik tencere için hisar ve korkmaz'ın kaliteli seçimler sunduğunu düşünüyorum. Ben her iki çelik tencere setimi de korkmaz'dan aldım. Aslında bu 4'lü seti almayacaktım ama gerçekten hem tasarımı hem de özellikleri çok iyi. Evli bir arkadaşım da aynı seti kullanıyor. Özellikle makarna yaparken süzgeçli kısmın çok faydasını gördüğünü söyledi. Sana da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…