- 20 Temmuz 2014
- 230
- 201
- 53
- Konu Sahibi erotikbrokoli
-
teşekkürler cnm hepimize güzel günler nasip etsin Allahım :)hayırlı uğurlu olsun canım güldürdün beniniye beceriksiz diyorsun kendine bak ne güzel şeyler almaya başlamışsın Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin
saol cnm :) valla ne tatlı telaşlarmış bunlar :) ben de yeni yeni öğreniyorum.Tencerenin renkleri çok hoş güzel günlerde kullanın inşallah
cnm öncelikle teşekkürler :) nick konusuna gelince; brokoliyi sevdiğim için esprili bir nick alayım dedim :) yoksa başka bir şey değil :)Amaaa böyle nick olur mu yaaaa..bı hevesle daldım konuna..
Güle güle kullan..
çok teşekkürler :) Allah herkese nasip etsin :)Çook gzller mtlu gnlerde kullan... isminde hosmuşşş
Nickine bayildimaldiklarin cok hos canim basta boyle aldiysan gerisini dusunemiyorum
Daha neler görüyor insan aldıkça alası geliyor valasaol cnm :) valla ne tatlı telaşlarmış bunlar :) ben de yeni yeni öğreniyorum.
teşekkürler cnm :) Allah sana da nasip etsin. yakında yeni ciciler ekliycem :)Nickine bayildimaldiklarin cok hos canim basta boyle aldiysan gerisini dusunemiyorum
canım hayırlı olsun aldıkların..bende daha hiç tencere almadım senn araştrdğını düşünüyorm hisarla korkmaz sence hangisi bende korkmazn bu serisini görmştm netten beğenmiştm ve aklıma takılmıştı bu açık kısmı yemeği pişirrkn beni aydnlttın..birde sence bu set çelik için yetrli olrmu?Artık çelik tencere almayacağım :) Korkmaz Hiper Set'ten sonra, şimdi de gene Korkmaz'dan Özel Tasarım Ödüllü Steama 4'lü çelik tencere setinden aldım :) Bu setin tencerelerinin kenarında süzgeçli bir kısım var kızlar. Yemeği pişirirken burayı kapağı çevirerek kapatabiliyorsunuz. Yemek buharını çıkarmak istediğinizde de açıyorsunuz ve kapağı oynatmadan yemek buharı dışarı çıkıyor. :) Ayrıca gene aynı süzgeçli kısım sayesinde süzgece ihtiyaç kalmadan süzme yapabiliyorsunuz. :) Tabanı da 3 katlı ve yanmaz, yapışmaz bir içeriğe sahip.
Artık sıra Moneta seramik tencere seti almaya geldi :)
10. Korkmaz - Steama 4'lü Çelik Tencere Seti
Eki Görüntüle 1304759
canım hayırlı olsun aldıkların..bende daha hiç tencere almadım senn araştrdğını düşünüyorm hisarla korkmaz sence hangisi bende korkmazn bu serisini görmştm netten beğenmiştm ve aklıma takılmıştı bu açık kısmı yemeği pişirrkn beni aydnlttın..birde sence bu set çelik için yetrli olrmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?