- 20 Temmuz 2014
- 230
- 201
- 53
- Konu Sahibi erotikbrokoli
-
güle güle kullan canım maşallah
hayırlı uğurlu olsun canımsaol cnm :) farkındaysan senle sohbetimizden sonra iyidir dediklerinden gidiyorum :)
hayırlı uğurlu olsun canım
hecha'ı nereden aldın bende mi alsam bilemedim
hala tuzlu bu hacha larhttp://www.hecha.com.tr/ burası online satış mağazası cnm. Buradan aldı annem. Kesinlikle güvenebilirsin. Çünkü biz telefonla arayıp konuştuk.
taç evlilik setinin fiyatı ne kadar acaba ,çok güzelmiş güle güle kullanın ..Tencereler de çok şirin bu arada :)
cnm Taç evlilik setini 500 TL.'ye aldım. Gelin yatağı için beyaz takımım vardı, o yüzden pembe tercih ettim. Darısı başına inşallah :)
Merhaba cnm nickine bayıldım. Tencerenin renklerine bornoz setine ve daha bi sürü beğendiğim parça var :) Cok güzel günlerde kullanın inş
Bayıldımmm yatak örtün nevresimlerin hepsi harika güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah bende english home yatak örtüsü indirimini kaçırmadım günlük kullanmak için çok güzeller :) :)
Kızlar merhaba :)
EVKUR'dan misafir yemek takımımla uyumlu bir masa örtüsü takımı aldım. Misafirlik takımım da kelebekli olduğu için bu masa örtüsünü çok beğendim. Markası Buğra Home. Bu sefer fotoğrafı kendim çektiğim için pek iyi olmadı, ancak normalde simli ve krem renkli. Kenar işlemeleri de pembe ve kelebek desenli.
15-) Buğra Home - Misafir Masa Örtüsü Takımı
Eki Görüntüle 1314419
16. Özdilek - Battaniyeli Nevresim Takımı
Eki Görüntüle 1320390
17. Özdilek - Bambu Havlu Takımı (3 adet)
Eki Görüntüle 1320392
18. English Home - Yatak Örtüsü
Eki Görüntüle 1320396
19. English Home - Nevresim Takımı
Eki Görüntüle 1320399
hepsi çok güzel bayıldım22. Vera- Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı
Eki Görüntüle 1327499
23. Grete-Çift Kişilik Nevresim Takımı
Eki Görüntüle 1327500
24. Özdilek - Çift Kişilik Nevresim Takımı
Eki Görüntüle 1327501
hepsi çok güzel bayıldım
ben evkurda çalışmıştım ve buğra home ürünlerini çok beğenirdim yatak örtüleri e çok güzel
bazen markafoni koyuyor buğra home u
güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?