ErotikBrokoli'nin Çeyiz Telaşı :)

aynen tatlım bende bu siteyi ceyiz dönemi keşvetmiştim ve cok işe yaradı..benmde ceyiz sayfamaa bakabilirsin..tabii cok ekleyemedim ben

çeyiz sayfanı inceleyeceğim cnm eminim hepsi birbirinden güzeldir :) hani markadan ne alınır, çeyizde ne olmalıdır gibi sorularıma hep buralarda cevap aldım ben :) şimdi mesela seramikte moneta iyidir diyorlar. o markanın da seramik tencere setini alcam ama sence teflon almak şart mı?

bende emsan aldım seramikte ve memnunum..teflon gereksiz sadece günlük tavalarım var 2 tane teflon bana yetiyor..
seramik bu benim ki

bende emsan aldım seramikte ve memnunum..teflon gereksiz sadece günlük tavalarım var 2 tane teflon bana yetiyor..
seramik bu benim ki Eki Görüntüle 1304771

aaa rengi çok güzelmiiiş :) benim 8 parça çelik tencere setimin rengi de pembe. ona çok uyar aslında. acaba moneta yerine bunu mu alsam? gerçi ben de teflonu gereksiz buluyorum ama wok tavasını teflon alabilirim cnm

aaa rengi çok güzelmiiiş :) benim 8 parça çelik tencere setimin rengi de pembe. ona çok uyar aslında. acaba moneta yerine bunu mu alsam? gerçi ben de teflonu gereksiz buluyorum ama wok tavasını teflon alabilirim cnm
Yani ben kullandım memnunum..tabi arastır yine canm..evt wok tavayı alabilirsin.

canım aramıza hoş geldin
aldıklarına bayıldım hepsi çok güzel
bence tencere daha alma iki takimla fazlasıyla sana yeter eğer alacaksan sermaik pilav için bir krep fln için ayrı bı tava al yeter diğer setten 4 bundan 4 8 tenceren olmuş
bende senin gibi fazla aldım zamanında şimdide nereye sıgdırcam diye düşünüyorum
tabi bu benim kendi fikrim yinede sen bilirsin
seramikte monetta öncü dediğin gibi
yine korkmaz da iyi diyorlar

cnm çok saol, hoş buldum :)
evet zaten daha çelik tencere almıycam tatlım. sadece moneta seramik almayı düşünüyorum. zaten onu da tava hakkımda kullanıcam. çünkü hiç tavam yok. wok e krep tavası alayım diyorum. sence teflon grill tava da almalı mıyım? şu tencere tava işi bitsin istiyorum :) aaa bak sahan setim de eksik onu nasıl yapayım sence?

benim annem hiç sahan seti kullanmadığı için bende alışkın olmadığımdan almadım
çelik sahan setlerine yumurta yapışıyor kullanışlı olmuyor
yemek ısıtacağım zamanda tavada ısıtırım diye düşünerek tava aldım bende
ben 2012 de aldığım içn teflon aldım wok tavası kızartma tavası vs hepsini tefalden aldım
ben makarnayı pılavı teflonda veya seramikte yapıyorum çelikte yapışıyor çünkü
çelikleri sebze yemekleri çorba vs de kullanacağım
istersen wok ve tavalarını seramik al
ama ızgara alacaksan bu döküm tavalar harika et kızartmaya vs
onların tencereleride süper kuru fasülye et yemekleri harika yapıyor ben almamış olsaydım döküm alırdım
güveçte yapmış gibi oluyor yemeğin lezzeti
ama ben ızgara tavamı da tefalden aldım o yüzden alma şansım yok
yine bak araştır wok tava işe yarıyor sote yapılıyor ben bizim evde patatesi kızartmayı bile onda yapıyorum derin olduğu için
yumurta ve wok için seramik derim
ızgara için et köfte tavuk gibi onada döküm tava al derim benim fikrim bütçeye ne uyarsa
evlendikten sonrada alabilirsin
şimdi başlayınca her şey şart gibi geliyor şunu alayım bunu alayım diyorsun ama sonra ben evlenen arkadaşlarımı görünce alınanlar hep kalıyor kenarda

çok haklısın cnm. şimdi moneta'nın internet sitesine baktım da http://www.monetamagaza.com/class-0...-24cm-grill-24cm-kizartma-tavasi-28-cm-pmu170 böyle bir şey gördüm. wok + grill + kızartma tavası var. işimi görür diye düşünüyorum.

Aaa çok beğendim, renkler harika, çok zevklisin ayrıca. Bi de iyi bütçe ayırabiliyorsun anladığım kadarıyla
Güle güle ağız tadıyla kullan inşallah canımm.

Aaa çok beğendim, renkler harika, çok zevklisin ayrıca. Bi de iyi bütçe ayırabiliyorsun anladığım kadarıyla
Güle güle ağız tadıyla kullan inşallah canımm.

canım çok naziksin, teşekkür ediyorum :) aslında iyi araştırmaya çalışıyorum markaları. ilk duyduğumu hemen almıyorum mesela. birçok kaynağı okumaya çalışıyorum ve en sonunda da içime sineni almaya çalışıyorum :) Allah herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…