kızlarrr merhaba 6.gündeyimm. ve sizebir sorum var. burnum plastik alçıda yanklarım çok şiş tamam onu kabül ediyorum ama burnum aşırı tombul druyor yabu burun küçülürmğ ki kşke resim yüklemeyi becerebilsem yani
Ne zaman cikiyo alcin cnm merak ettim ben debenim ameliyat da carsamba cok korkuyom
canım hç korkma . ameliuat safhasnda
inş sorun yaşamazsın. sadece beklemek çok zorlu sabrlı olmak gerek. yarn dikişler alınıyor. prş de alçı çkacak ama şu an burun alçıdan kocaman duruyot
Ne zaman cikiyo alcin cnm merak ettim ben debenim ameliyat da carsamba cok korkuyom
canım hç korkma . ameliuat safhasnda
inş sorun yaşamazsın. sadece beklemek çok zorlu sabrlı olmak gerek. yarn dikişler alınıyor. prş de alçı çkacak ama şu an burun alçıdan kocaman duruyot
kızlarrr merhaba 6.gündeyimm. ve sizebir sorum var. burnum plastik alçıda yanklarım çok şiş tamam onu kabül ediyorum ama burnum aşırı tombul druyor yabu burun küçülürmğ ki kşke resim yüklemeyi becerebilsem yani
ama yok alçıda kocamn druyor ya maydanoz suyu içmkten mahvoldum(
Cnm bnm burnum da beğenilcek kadar küçük değil ama nasıl beğendin :) alçıdan inan ki ve şişlikten alçın çıkınca göreceksin burnunun dıştan görünen ucu seni yanıltmasın[/QUOTE
ewet işte o uç varyaa o uç :))) prş çıkıyor alçı. yarnda tampon ve dikiş alncak acımaz inşş(
kızlar merhba...
rohat by pahlıymış 4500-5000 cvrı diyrlar. ertan bey ve coskun by arasnda kaldm. ertan by ile görüştm. çok gnç olmsı dışnda içime sinmyn hiç br şyi yok. acaba tecrübsi yeterli mdr bilemdim. kendsne de söledm güldü baya:)) çok cana yakn ve işine hakim gözüküyor.daha önce yaptığı burunların fotograflarına baktık. ikna oldum gibi. 2500- 3000 gbi olur dedi. aslında istediğim gibi hepsi doğal burun yapmş. isteyende abatyrmş. ilginç olark yaptığı ama istdiği gibi olmyan burunlarda gösterdi. kndine çk güveniyr. nadirn bu sornlar oluyr dedi. aslnda bende ole düşünyrum. yaklaşmı bana güvn verdi.
coşkun bey ile de görüşeceğim. cuma günü randevu istedim pazartesi uygun olablrmş.
sonucu buradn yazrm. ekstra tavsysi olan var mı? hala kafm çk karşk.((((((((((( bunlma gircm walla....
kızlar selam korkmayın diye gün gün yazıyorum. tamponnve dikişlerim alındı. hiç acımıyor sakın korkmayın :) bi tek alçı kaldı. şişlerim hala var ama sadece yanaklarımda
canım ya sana teşekkür etmem artık anlamsız olacak biliyorum ama hakikaten çok teşekkürler. bugün dediğin gibi dikiş ve tampon actmadı mesela. ama yani burnumun çok biyük de olmasını istemiyorum çok küçük deinş dediğin çıkar da çok beğenirim en çok alçıdan çıkınca merak ediyom zten. az çok bilgi sahibi olurum inşallah ve inşallah burun delklerimde böyle kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?