Erteleme sorunum ile başedemiyorum

Nazendeyuregim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
575
455
23
29
Sürekli sonra sonra diyerek öteliyorum ve son ana gelince sıkışıp kalıyorum. Bu daha çok sevmediğim şeylerde oluyor. Aynı problemi yaşayıp çözüm bulan var mı

Allahım bu bende de var
parçalama yöntemi deneyin
bi iş mi var parça parça yapın

Sürekli sonra sonra diyerek öteliyorum ve son ana gelince sıkışıp kalıyorum. Bu daha çok sevmediğim şeylerde oluyor. Aynı problemi yaşayıp çözüm bulan var mı
O gün yapacagım şeyleri liste yapıp yazıyorum ve kararlı şekilde listeyi bitirene kadar durmuyorum yoksa bebek varken hiç bişey yetişmiyor öyle sonra desem sonrası gelince işin içinden çıkamam

Akılsız başın cezasını eller ve ayaklar cekermis. İşlerinizi bölümlere ayırıp yaparsanız daha kolay olur. Misal ben 15dk yi banyoya ayırıyorum diyorum ve silip süpürüp, tuvalet,küvet ve lavaboyu yıkayıp çıkmaya çalışıyorum. 15dk ya ne sigarsa. Bu benim jet toplama yöntemimdir. Bir de mesela şarkı açıyorsam, iki şarkıda ne kadar iş yapabileceğim diye kendimle manasız bir sidik yarışına giriyorum ama çok işe yariyorsarki bitince birakamadigim,dur şunu da yapayım öyle dediğim zamanlar da oluyor yardımcı yokken hep böyle yapıyorum

Geçenlerde bir yerde okudum, belki de burasıydı hatırlamıyorum. "Bir şeyi o anda zor bulup yapmaz ve ertelersen sonra daha da zor oluyor yapması " diye. Birkaç günden beri erteleyeceğim zaman bu geliyor aklıma ve genelde hemen yapıyorum. Yoksa gerçekten sonra daha çekilmez oluyor.

Normal ki. Hepimiz hoşlanmadığınız yapmak istemedigimiz seyleri erteleriz.
Not: 15 gundur ütü yapacam. Sepet doldu. bugün yarın erteliyorum. Sebep. Yapmak istememem ütüyü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…