ertelemekten bıktım artık

yok deilim.

öne almadık biz düğünü, hatta ekimde olucaktı, erteledik hatta
nişanlımda erken istiyordu hep, bi ara konuştuk nisan ayını bekleme fikrini, sonra vazgeçtik.

sözleşmede ocak 1 son gun. en geç teslim tarihi, bundan sonraki her vermedikleri ay için tazminat ödemek zorunda kalıcaklar her daireye, en gec tarihi baz alıyorum zaten,

ben acele ediyormuşum görüntüsü oluştu sanırım, hayır, zaten bizim kafamızdaki fikir buydu,
ailesi vs kafa karıştırdı, önceden evet dedikleri şeye sonradan karşı çıkar oldular.sorun bu zaten. benim acele ettiğim yok bizim planımız hiçbi zaman 2011 yazı deildi zaten

ok tamam ozaman konuyu bilmedigim icin yanlis taraftan bakmisim
bence sen kaynanayla sempatiksalakcinnifazla yüz göz olma birak nisanlin hal etsin:hulya:

ben seni çok iyi anladım canım.evlenmeden önce bende ayrı şehirlerdeydik.gerçekten uzadıkça hem sorunlar ufakta olsa büyüyor hemde kah telefonla kah kısacık tatillere haftasonlarına sıkıştırılmış alelacele görüşmelerle artık bıkkınlık artıyor.bizde bıktık ve inanırmısın 2 ayda herşeyimizi hallettik.yeterki kafakafaya verin.kış düğününün çok büyük avantajı var çünkü biz herşeyi yarı fiyatına halletmiştiik.eşyalar ucuzlamıştı yeri yarı fiyatına tuttuk gelinliği ucuza aldık çünkü yoğunluk bitmişti artık altın bile ucuzdu.

teşekkür ederim cnm fikirlerin için.siz de aynı durumda oldugunuz için beni anladınız sanırım.

umarım hayırlısı olur benim için.

şimdi eşya düşünecek ya da düğün günü düşünecek durumda deilim artık. kaç gündür yeterince acı çekiyorum zaten, biraz toparlanmıştım ama neyse.Bunlarda geçer inşallah.

Tşkederim herkese.

arkadaşım anlamadın sanırım, ben acele etmiyorum zaten plan buydu? neden hep yargılamak zorundasınız, kendi başınıza gelmeden neden yargılıyorsunuz, evet ben bu konuyu ben aldatıldım napayım die açmadım ki?

ben zaten planımızda olan düğün gününü ailesi sonradan fikir değiştirip cnm sıktıgı için açtım. tekrar edilmesi tekrar açılması üstelik aldatıldın sen şeklinde , canımı yaktı tekrar onu söledim.

Tamam tşkrler tekrar gercekten çok üzüldüm tekrar, keşke açmasaydım konu falanda. çok üzgünüm. tekrar bu konuların açılacagını beni üzeceğinizi düşünemedim.

arkadasım benim amacım seni uzmek deil sende konunun basında aldatıldım gibi oldu demişsin zaten ben sana suanda saglıklı karar veremedigin için yorum yapıyorum hemen tepki göstermene gerek yok 1 haftada böyle bişiyin acısını unutmussun tebrik ederim seni gercekten dirençlisin ama madem dugun gunu konusuldu şimdi arıza cıkarıyorlar bunuda bir dusun neden ?
sana hala yardımcı olmaya calısıyorum farkındaysan cunku bende senin gibiyim kafam koydumu yaparım bir kere konusulduysa geri dönusu olmamalı lafın ,tarihin anlatabiliyormuyum
bak sana anlatmak istedigim madem plan buydu neden o zaman deilde şimdi sorun cıkarıyorlar bunu senin değil nişanlının çözmesi lazım

ok tamam ozaman konuyu bilmedigim icin yanlis taraftan bakmisim
bence sen kaynanayla sempatiksalakcinnifazla yüz göz olma birak nisanlin hal etsin:hulya:

evet cnm , enson banada yansıttı konuyu kaynana hanım onunla yalnızken, fırsatı buldu ya dolduracak beni, işte kayınperde şöle diyo böle diyo, işte akraba sulale, memlekettekiler bi sürü şey, iyide daha önce nerdeydi bu düşünceler, ki nişanlım en sonailesiyl ekonuşmuştu bu konuyu tam kanapndı derken, tekrar açtı bana bunu,
bende söledim içimdekileri, fikirlerimi.İnsanda heves bırakmıyorlar gercekten,
hevesim kırılmadı degil daha hevesliydim aslında, ama yaşadıklarım üzdü beni, şimdi toparlanmaya çalışıyorum, umarım toparlanıcam

arkadasım benim amacım seni uzmek deil sende konunun basında aldatıldım gibi oldu demişsin zaten ben sana suanda saglıklı karar veremedigin için yorum yapıyorum hemen tepki göstermene gerek yok 1 haftada böyle bişiyin acısını unutmussun tebrik ederim seni gercekten dirençlisin ama madem dugun gunu konusuldu şimdi arıza cıkarıyorlar bunuda bir dusun neden ?
sana hala yardımcı olmaya calısıyorum farkındaysan cunku bende senin gibiyim kafam koydumu yaparım bir kere konusulduysa geri dönusu olmamalı lafın ,tarihin anlatabiliyormuyum
bak sana anlatmak istedigim madem plan buydu neden o zaman deilde şimdi sorun cıkarıyorlar bunu senin değil nişanlının çözmesi lazım

konuyu bilen arkadaşlar için konu başında toparlanıyorum, gecicek inşallah, atlatıyoruz, atlatıcaz demek istemiştim cnm. senin cümlelerin gibi tekrar yüzüme söylenmesi açmadım.konumun amacı farklıydı.

üzerinde durdukça konu büyüyor içimde, işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor, üstüne bişeyler koydukça kapanmıyorda, o yuzden unutmaya çalışıyorum, nişanlımında yardımlarıyla toparlanmaya çalışıyorum, 1 hafatda böyle bişeyin acısını unutmuşsun gibibişey yok, şu anda kına yakıp sevinc gösterileri yapmıyorum zaten.içimi allah bilir, bunuda yaşayan.

hoşçakalın arkadaşlar. tşk ederim tekrar yorumlar için.

teşekkür ederim cnm fikirlerin için.siz de aynı durumda oldugunuz için beni anladınız sanırım.

umarım hayırlısı olur benim için.

şimdi eşya düşünecek ya da düğün günü düşünecek durumda deilim artık. kaç gündür yeterince acı çekiyorum zaten, biraz toparlanmıştım ama neyse.Bunlarda geçer inşallah.

Tşkederim herkese.

canım arkadaşlar bahsedince eski konuna baktım.bak sana bişey söyleyecem senin anlattığın derecede bişey yaşamadım ben ama inan bana evlendikten sonra bişey oluyo ve nişanlınla yaşadığın eski sorunlar sanki su yüzüne çıkıyo ve başlıyosun tartışmaya.evlilik güzel ama ufak sorunlar yaşansa bile evlenince kavga sebebi oluyor.üzülme ama mantıklı olmaya çalış.

konuyu bilen arkadaşlar için konu başında toparlanıyorum, gecicek inşallah, atlatıyoruz, atlatıcaz demek istemiştim cnm. senin cümlelerin gibi tekrar yüzüme söylenmesi açmadım.konumun amacı farklıydı.

üzerinde durdukça konu büyüyor içimde, işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor, üstüne bişeyler koydukça kapanmıyorda, o yuzden unutmaya çalışıyorum, nişanlımında yardımlarıyla toparlanmaya çalışıyorum, 1 hafatda böyle bişeyin acısını unutmuşsun gibibişey yok, şu anda kına yakıp sevinc gösterileri yapmıyorum zaten.içimi allah bilir, bunuda yaşayan.

hoşçakalın arkadaşlar. tşk ederim tekrar yorumlar için.

ama buraya konu actıysan ikisinide dusunup yorum yapmalıyız sen beni yine anlamadın ama olsun hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim umarım yanlıs karar vermezsin dugunu kısın yapmak konusunda

konuyu açtıgım için çok üzgünüm, gercekten o konuyu kapatmıştım, üzülüyorum çünkü yorum kaldıramıyorum arkadaşlar lutfen gercekten.

ama buraya konu actıysan ikisinide dusunup yorum yapmalıyız sen beni yine anlamadın ama olsun hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim umarım yanlıs karar vermezsin dugunu kısın yapmak konusunda

ben diğer konu için yorum istemedim sizden.

konunu kapattirmayami gittin pinky:gitme:

evet kapattırıcam, gercekten cok yargılayıcısınız, ben o konuyu kapatmışta olabilirim affetmişte olabilirim bu benim bileceğim bişeydir zaten yorumlarınızı aldım ve konumu kapattım.

şu an ki konumun diğer konuyla bi baglantısı yoktur, o konuyu atlatmışta olmuş olabilirimki bu konumun onunla ilgisi yoktu. sizden ben böle böle bişey yaşadım erteleyeyimmi die yorumlar istemedim.

ama istediginizi yazabilirsiniz. Bu kadar büyük konuşan arkadaşlar başınıza geldiğinde napacaksınız acaba . yine de aallah yaşatmasın.

bu durumu atlatmadın bence sen bir an önce yanyana gelip onun bişiler yapmasını engellemek istiyorsun zaten nişanlında alıskanlık oldu artık ondan yaptım demişti ben dugunu erteleyin derim ve sen bu atlattık olayını bir daha gözden gecir cunku aldatıldın bu kolay bişi değil hakkında hayırlısı olsun ama ben acele etme derim senin suanda saglıklı karar verdigini dusunmuyorm

ilk yorumun bu,
hangi konu için yorum yaptıgın çok net.
istedigini yazabilirsin tabi, canımı tekrar acıttı o kadar. önemli deil tamam kapattım.

ilk yorumun bu,
hangi konu için yorum yaptıgın çok net.
istedigini yazabilirsin tabi, canımı tekrar acıttı o kadar. önemli deil tamam kapattım.

ne demişim dugun için acele etme demişim ama sen hemen tepki koy neyse önemli değil benim anlatmak istedigimi anlamamakta ısrar ediyorsun ben sana diyorumki önceden dugun tarihi konusulmus ama simdi ertelenmek istiyor bunlarla sen ugrasma nişanlın halletsin sen kafanı toparla cunku kolay bişi yasamadın umarım bu sefer anlarsın hakkında hayırlısı olsun

ne demişim dugun için acele etme demişim ama sen hemen tepki koy neyse önemli değil benim anlatmak istedigimi anlamamakta ısrar ediyorsun ben sana diyorumki önceden dugun tarihi konusulmus ama simdi ertelenmek istiyor bunlarla sen ugrasma nişanlın halletsin sen kafanı toparla cunku kolay bişi yasamadın umarım bu sefer anlarsın hakkında hayırlısı olsun

evet öyle yapıcam, teşekkürler.

pinkycim bence kış düğünü de olabilir tabiki neden olmasın. ama karşı taraf illaki yaza doğru olsun diyorsa ve onları güzellkle ikna edemiyorsanız bence fazla uzatmamanız daha iyi olur. yani bir kaç ay için aranıza kırgınlık sokmamaya çalışın. orta yolu bulmaya çalışın.

çok da acele etmiyo musun
askıya alman belki de oturup bi kez daha
düşünmen gerekirken bu işi oldu bittiye getiriyosun
iyi düşün derim ilerde pişman olmak için
geç olabilir.

guzelim belki haklisin beklemekten sikildin .. Biran once dugunun olmasini bekliyorsun ,, Benim dayimin kizi ocak ayinda dugun yapti . inan cok berberti . Kisin ortasina da dugun yaptigina simdi bile cok pisman . Birkez evleniyorsun bahara kadar bekle cok bi zaman yok zaten . bunun icin nisanlin ve ailesiyle arani bozma .

Back
X