Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pinkycim bence kış düğünü de olabilir tabiki neden olmasın. ama karşı taraf illaki yaza doğru olsun diyorsa ve onları güzellkle ikna edemiyorsanız bence fazla uzatmamanız daha iyi olur. yani bir kaç ay için aranıza kırgınlık sokmamaya çalışın. orta yolu bulmaya çalışın.
kınayan arkadaşlar var, aldatılmış bi de neler düşünüyo ne evliliği vs gibi, ben olsam asla affetmezdim gibi düşünüyorlar,beni kınamaya başlamışlardı o yuzden kapattırdım diğer konuyu çok canımı acıttı çünkü.
bu konumda o konumla alakalı deildi, kış ve yaz düğünü arasında kalmıştım. başka yerlere çekmenin tekrar can acıtmanın anlamı yok.
karışmayım dedim ama bunu söylemeden geçemeyeceğim.eğer nişanlına karşı güvenin oluştuysa ve evlilik kararından eminsen yorumlara niye bukadar takılıyosunki.burada eski konunu açanlarla tartışınca rahatlayabilecekmisin bilmiyorum ama bu stresin anlamı yok gerçekten kendini yıpratıyosun.alınma ama çok sinirlisin
yaz düğünü kış düğünü salonda fark etmez ama, şehir dışından gelecekler için fark eder..
yatıya kalma durumu var,soğuğu var,çamuru var..bende bir acelecilik sezdim, kusura bakma
pinky_ düğün aşamasına geldiniz mi canım =) Artık kararını vermişsin, inşallah ii olur ikiniz için de.
Eğer düğünü öne almak maddi anlamda bizi sarsmaz diyorsan,yapın düğünü.Fakat mobilyada renk değişimi falan olursa 20-25 gün bekletebiliyorlar bunu hesaba katın kesinlikle. Perdeler ise 10-15 günde hazır olur, çok yoğun olan bir yere yaptırmazsan.Hatta ben perde siparişi verdim 5 gün sonra evime gönderdiler.
ben 20 martta evlendim. Bu tarih için bile herkes birşeyler söyledi. Yazı bekleyemediniz mi,yağmur yağar falan dediler ama biz kararımızı aylar öncesinde vermiştik zaten. Bu bizim planımızdı ve öyle de yaptık.
Nişanlının ailesiyle bu konuda sen iletişim kurma, nişanlın anlatsın herşeyi.
Pinkycim seni anlayabiliyorum canım, bi an önce kavusmak ayrılığa son vermek istiyorsunuz, siz kış istedikten sonra da kimsenin düşüncesinin pek bi önemi kalmıyor aslında.
Ama fikir olması açısından belirtmek isterim ki, buna benzer bi durumda kalan kuzenimin düğünü hiç de istedikleri gibi olmamıştı malesef. Subatın ilk haftası olmuştu onların düğünü. Felaket bir hava oldu hem kendileri hem misafirleri herkes bir sürü zorluk çekti, burunlarından geldi adetaKuzenim hala daha pişmandır keşke bir kaç ay daha bekleseydim diye.
Moral bozmak gibi bi niyetim yok kesinlikle umarım yanlış anlamazsın beni.Kışın düğün yapan herkes bu tür sıkıntılarla kaşılaşacak diye birşey yok tabiki, sonuçta salonda yapılıyor, aşırı bir kar yağışı olmadıktan sonra büyük bir problem olmaz. Maddi durumunuzda da problem yoksa hazırlıkları da yetiştirisiniz zaten.
Sadece geçmişte benzer bir örnek olduğu için belirtmek istedim. Benim gözümde düğün denilen olay aslında daha cok akraba vs diğer insanlar içn yapılan bir kutlama. Seven iki insan sade bir nikah töreniyle de hayatlarını birleştirebilir sonuçta. Düğün ise biz hayatımızı birleştirdik tüm sevenlerimiz akrabalarımız dostlarımızla kutlamasını yapalım olayı gibi geliyor bana.O yüzden uzaktan gelecek konaklayacak vs insanları, diğer etkenleri de düşünmekte fayda görüyorum.
Bu tabiki sadece benim sahsi düşüncem. İşin içinde olmak yaşamak cok daha farklı bir duygu olsa gerek. O yüzden başkalarının düşüncelerinin cok bir önemi kalmıyor. Umarım herşey gönlünce olur cok mutlu olursun canım.