ertelemekten bıktım artık

Vallahi yaşadığın olayın üzerinden çok az zaman geçmiş. Yaza bırak derim,nasıl hemen güveniyorsun kli tekrar. Evlilik kolay mı,ya hamileyken,ya bebeğin varken yaşarsan böyle bir şey???

Üstelik evini de rahatça yerleştirirsin. Aceleye ne gerek var,üstelik böyle bir durumda ?

bu konu birebir diğer konunla alakalı olduğu için bende arkadaşlara katılıyorum. ama senin yaşamın senin bileceğin iş.

burda kimse birbirini tanıyıp, yargılama- ahkam kesme- üzme- can yakma derdinde değil.
açtığın konularda kimi tecrübesinden hareketle, kimi hayat görüşünden hareketle bişeyler söylüyor.

konu açıp yorum istiyosun sonra canın sıkılınca konuyu kapattırıyosun. burdakilerden senin kafanın içindeki düşünceleri duymak istiyorsun.Ama bizler senin yerinde olsaydık ...... böyle böyle yapardık, düşünürdük diyoruz.

konu açma, canını sıkma arkadaşım

:delphin:

arkadaşım ben bu konumda böle böle yaşadım erteleyimmi ertelemiyimmi die açmadım ki, sorun benim sorunum , durumun ciddiyetini ben bilirim, burdaki konum farklıydı yaz ve kış düğünü arasında kaldım onu söledim.

yoksa diğer konumu kapatmazdım zaten o konuyla ilgili yorum isteseydim. çok üstüme geliyorsunuz gerçekten, allah çok büyük çünkü. kimin ne olacagı bilinmez.

hele bi arkadaş var aldatıldıgın insanlamı evleniyorsun gibi bi yorum yapmış, bi de hayırlı olsun demiş dalga geçer gibi,
hamileyken falan bu durumu tekrar yaşama gibi vs vs, herşeyi düşünüyorum tabiki bende, ama durum sandıgınız kadar ciddi deil, yani sonuçta işin içinde benim hayatım var, dışardan aldatılmış vah vah bi de neler düşünüyo gibi görünebilir ama hiçbirşey dışardan gibi göründüğü gibi olmayabilir.
yapmayın lutfen arkadaşlar,
düzgün , beni düşünerek yorum yapan arkadaşlara çok tşk ederim.

ayrıca konu kapatma özgürlüğümüzün oldugunu düşünüyorum bunuda eleştirmen çok anlamsız.

kınayan arkadaşlar var, aldatılmış bi de neler düşünüyo ne evliliği vs gibi, ben olsam asla affetmezdim gibi düşünüyorlar,beni kınamaya başlamışlardı o yuzden kapattırdım diğer konuyu çok canımı acıttı çünkü.
bu konumda o konumla alakalı deildi, kış ve yaz düğünü arasında kalmıştım. başka yerlere çekmenin tekrar can acıtmanın anlamı yok.

ok.fikrimi söyledim. tartışmaya dönüşmemesi için başka şeyler yazmayım mutluluklar dileyip kaçıyorum.
Allah mutlu, huzurlu güzel bir aile kurmanı nasip etsin inş.
vereliniortak

pinkycim bence kış düğünü de olabilir tabiki neden olmasın. ama karşı taraf illaki yaza doğru olsun diyorsa ve onları güzellkle ikna edemiyorsanız bence fazla uzatmamanız daha iyi olur. yani bir kaç ay için aranıza kırgınlık sokmamaya çalışın. orta yolu bulmaya çalışın.

saol arkadaşım.
karşı taraf illa yaz demiyor ama üzerimizde baskı hissettik tabi.
hayırlısı olsun artık

kınayan arkadaşlar var, aldatılmış bi de neler düşünüyo ne evliliği vs gibi, ben olsam asla affetmezdim gibi düşünüyorlar,beni kınamaya başlamışlardı o yuzden kapattırdım diğer konuyu çok canımı acıttı çünkü.
bu konumda o konumla alakalı deildi, kış ve yaz düğünü arasında kalmıştım. başka yerlere çekmenin tekrar can acıtmanın anlamı yok.

karışmayım dedim ama bunu söylemeden geçemeyeceğim.eğer nişanlına karşı güvenin oluştuysa ve evlilik kararından eminsen yorumlara niye bukadar takılıyosunki.burada eski konunu açanlarla tartışınca rahatlayabilecekmisin bilmiyorum ama bu stresin anlamı yok gerçekten kendini yıpratıyosun.alınma ama çok sinirlisin

karışmayım dedim ama bunu söylemeden geçemeyeceğim.eğer nişanlına karşı güvenin oluştuysa ve evlilik kararından eminsen yorumlara niye bukadar takılıyosunki.burada eski konunu açanlarla tartışınca rahatlayabilecekmisin bilmiyorum ama bu stresin anlamı yok gerçekten kendini yıpratıyosun.alınma ama çok sinirlisin

kimse ile rahatlamıyorum, sinirli değilim, sadece canımı yakmayın lutfen dedim bi arkadaşıma, hassas bi konu çünkü ve ben de hassasım.atlatmaya çalışıyorum çünkü , düşünceleri zaten dile getirmişlerdi. tekrar bununla ilgili yorum yapıp sen aldatıldın gibi yüzüme çarpılması gibi tarza yaklaşılması canımı acıttı onu söyledim.

eski konumla ilgili yorum yapan kınayan bazı arkadaşlar vardı o yuzden kapattırdıgımı belirttim, konunu canın sıkılınca kapatıyosun dedi bir arkadaş ona istinaden söyledim, yoksa burdaki tüm arkadaşlara birşey demedim.

yaz düğünü kış düğünü salonda fark etmez ama, şehir dışından gelecekler için fark eder..
yatıya kalma durumu var,soğuğu var,çamuru var..bende bir acelecilik sezdim, kusura bakma

yaz düğünü kış düğünü salonda fark etmez ama, şehir dışından gelecekler için fark eder..
yatıya kalma durumu var,soğuğu var,çamuru var..bende bir acelecilik sezdim, kusura bakma

aşağıdaki tickerim aylar öncesinden var, geri sayıyor, plan buydu zaten, şu an acele etmiyorum yani, plan buydu hatta ekimdi, ocaga sarktı, daha öncede yazmıştım bunu, tşk ederim.

pinky_ düğün aşamasına geldiniz mi canım =) Artık kararını vermişsin, inşallah ii olur ikiniz için de.

Eğer düğünü öne almak maddi anlamda bizi sarsmaz diyorsan,yapın düğünü.Fakat mobilyada renk değişimi falan olursa 20-25 gün bekletebiliyorlar bunu hesaba katın kesinlikle. Perdeler ise 10-15 günde hazır olur, çok yoğun olan bir yere yaptırmazsan.Hatta ben perde siparişi verdim 5 gün sonra evime gönderdiler.

ben 20 martta evlendim. Bu tarih için bile herkes birşeyler söyledi. Yazı bekleyemediniz mi,yağmur yağar falan dediler ama biz kararımızı aylar öncesinde vermiştik zaten. Bu bizim planımızdı ve öyle de yaptık.

Nişanlının ailesiyle bu konuda sen iletişim kurma, nişanlın anlatsın herşeyi.

Pinkycim seni anlayabiliyorum canım, bi an önce kavusmak ayrılığa son vermek istiyorsunuz, siz kış istedikten sonra da kimsenin düşüncesinin pek bi önemi kalmıyor aslında.

Ama fikir olması açısından belirtmek isterim ki, buna benzer bi durumda kalan kuzenimin düğünü hiç de istedikleri gibi olmamıştı malesef. Subatın ilk haftası olmuştu onların düğünü. Felaket bir hava oldu hem kendileri hem misafirleri herkes bir sürü zorluk çekti, burunlarından geldi adeta:( Kuzenim hala daha pişmandır keşke bir kaç ay daha bekleseydim diye.

Moral bozmak gibi bi niyetim yok kesinlikle umarım yanlış anlamazsın beni.Kışın düğün yapan herkes bu tür sıkıntılarla kaşılaşacak diye birşey yok tabiki, sonuçta salonda yapılıyor, aşırı bir kar yağışı olmadıktan sonra büyük bir problem olmaz. Maddi durumunuzda da problem yoksa hazırlıkları da yetiştirisiniz zaten.

Sadece geçmişte benzer bir örnek olduğu için belirtmek istedim. Benim gözümde düğün denilen olay aslında daha cok akraba vs diğer insanlar içn yapılan bir kutlama. Seven iki insan sade bir nikah töreniyle de hayatlarını birleştirebilir sonuçta. Düğün ise biz hayatımızı birleştirdik tüm sevenlerimiz akrabalarımız dostlarımızla kutlamasını yapalım olayı gibi geliyor bana.O yüzden uzaktan gelecek konaklayacak vs insanları, diğer etkenleri de düşünmekte fayda görüyorum.

Bu tabiki sadece benim sahsi düşüncem. İşin içinde olmak yaşamak cok daha farklı bir duygu olsa gerek. O yüzden başkalarının düşüncelerinin cok bir önemi kalmıyor. Umarım herşey gönlünce olur cok mutlu olursun canım.

pinky_ düğün aşamasına geldiniz mi canım =) Artık kararını vermişsin, inşallah ii olur ikiniz için de.

Eğer düğünü öne almak maddi anlamda bizi sarsmaz diyorsan,yapın düğünü.Fakat mobilyada renk değişimi falan olursa 20-25 gün bekletebiliyorlar bunu hesaba katın kesinlikle. Perdeler ise 10-15 günde hazır olur, çok yoğun olan bir yere yaptırmazsan.Hatta ben perde siparişi verdim 5 gün sonra evime gönderdiler.

ben 20 martta evlendim. Bu tarih için bile herkes birşeyler söyledi. Yazı bekleyemediniz mi,yağmur yağar falan dediler ama biz kararımızı aylar öncesinde vermiştik zaten. Bu bizim planımızdı ve öyle de yaptık.

Nişanlının ailesiyle bu konuda sen iletişim kurma, nişanlın anlatsın herşeyi.

Canım benim teşekkür ederim, Nisan ayını bekleyeceğim gibi görünüyor bakalım, kararsızım cnm.

ailesiyle ben bu konuyu konuşmuyorum cnm, işte annesi açtı bana duramadı, bende fikrimi söledim. Bakalım cnm benim hayırlısı olur inşallah Çok teşekkür ederim yorumun için.

Pinkycim seni anlayabiliyorum canım, bi an önce kavusmak ayrılığa son vermek istiyorsunuz, siz kış istedikten sonra da kimsenin düşüncesinin pek bi önemi kalmıyor aslında.

Ama fikir olması açısından belirtmek isterim ki, buna benzer bi durumda kalan kuzenimin düğünü hiç de istedikleri gibi olmamıştı malesef. Subatın ilk haftası olmuştu onların düğünü. Felaket bir hava oldu hem kendileri hem misafirleri herkes bir sürü zorluk çekti, burunlarından geldi adeta:( Kuzenim hala daha pişmandır keşke bir kaç ay daha bekleseydim diye.

Moral bozmak gibi bi niyetim yok kesinlikle umarım yanlış anlamazsın beni.Kışın düğün yapan herkes bu tür sıkıntılarla kaşılaşacak diye birşey yok tabiki, sonuçta salonda yapılıyor, aşırı bir kar yağışı olmadıktan sonra büyük bir problem olmaz. Maddi durumunuzda da problem yoksa hazırlıkları da yetiştirisiniz zaten.

Sadece geçmişte benzer bir örnek olduğu için belirtmek istedim. Benim gözümde düğün denilen olay aslında daha cok akraba vs diğer insanlar içn yapılan bir kutlama. Seven iki insan sade bir nikah töreniyle de hayatlarını birleştirebilir sonuçta. Düğün ise biz hayatımızı birleştirdik tüm sevenlerimiz akrabalarımız dostlarımızla kutlamasını yapalım olayı gibi geliyor bana.O yüzden uzaktan gelecek konaklayacak vs insanları, diğer etkenleri de düşünmekte fayda görüyorum.

Bu tabiki sadece benim sahsi düşüncem. İşin içinde olmak yaşamak cok daha farklı bir duygu olsa gerek. O yüzden başkalarının düşüncelerinin cok bir önemi kalmıyor. Umarım herşey gönlünce olur cok mutlu olursun canım.

canım arkadaşım neden yanlış anlıyım yorumunu, bu konuda fikir almak istedim zaten cnm, Kış düğünü zorlukları var mıdır gercekten diye danışmak istedim, tecrübeni paylaştıgın içinde çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldu, ocak sonu düşünüyorduk zaten ama , 2 ay daha beklesek ilkbahar geliyor zaten, herhalde öyle olucak gibi.

genelde zaten kışın zorluk olabileceği kanısında herkes. Çok teşekkür ederim arkadaşım yorumun ve desteğin için.

Back
X