Ertesi gun hapi

Asell80

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
1.210
1.541
53
125
Kizlar iliskiden 16 saat sonra ertesi gun hapi alsam cok mu gec olur suan alamam iftari beklemem lazim kullanan arladaslar bilir yardimci olursaniz sevinirim

36 saate kadar alınabiliyor diye hatırlıyorum..

16 saat sonra da alabilirsiniz ama ne kadar geciktirirseniz etkisi de o kadar azalır.

Buraya yazmadan once gogleye yazmak aklima tabiki geldi ama suresi bu kadar uzun olup hamile kalan varmi die sordum ayrica kullanan insanlar eczaci olmuyo bazi seyleri bilmek icin o isin meslegini yapmiş olman gerekmez evet gec yada hayir erken demek bukadar zor olmamaliydi yinede tesekkurler..
googlea sorulacak şeyleri neden buraya soruyosunuz? ilacın prospektüsünde yazıyor zaten. biz eczacı mıyız da daha başka bilgi vericez size.

Neden düzgün korunmuyorsunuz da ertesi gün hapından medet umuyorsunuz? Ben de bunu anlamadım? Ayrıca prospektüsünde ne yazarsa odur fakat ertesi gün hapı alıp gebe kalanlar da var.

72 saate kadar etkili zaten iftardan sonra da alsanız sıkıntı olmaz aman hemen ıcın ki rahatlayın 24 saatte alıp sıkıntı yasamayan gordum. Birde hormonlarını Cok etkıler

Yumurtlama dönemindeyseniz sakın içmeyin
yumurtlama dönemi tabirini ilk duyduğum günden beri ne kadar duyarsam yada okursam okuyayım istemsiz gülüyorum
biliyorum komikte değil ama kendime hakim olamıyorum enson hastahanede doktor deyince yüzüne karşı bir kahkaha attım
ay aklıma geldi gene utandım

Döllenme 3 saat içinde gelişen bir durum. Yani en mantiklisi o aralık içinde almaniz.
Evet hamile kalmış olabilirsiniz şu an. Gecikmeden için.

Ertesi gun hapi dollenme olduysa ise yaramaz. Dollenme olmadan almaniz lazim. Bu da ne kadar erken alirsaniz o kadar iyi demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…