Ertesi gun hapi

Yoo ben çok çok acil ihtiyacınız yoksa almayın demek istemiştim. Çünkü gerçekten çok ağır bir ilaç.
Mesela ilk sayfalarda yazmışlar, yumurtlama döneminde kullanan arkadaşta bu sebeple dış gebelik oluşmuş. Benim yakın çevremde de ayni ay icinde iki kere hap alan bir arkadaşım bu konu yüzünden epey sıkıntı çekmişti. 28 günde bir gelen saat gibi adet döngüsü aylarca duzensizleşmisti.
Zaten öyle ağır bir ilaç ki 6 ayda bir defa en fazla almak gerekiyor, yılda 2den çok tavsiye etmiyorlar.
Yani bekar olursunuz, bir anda gelişir birşeyler ...sonu kürtaja varacak birşeyler yaşamaktansa hap içip sorun yaşamak çok daha akıl karı.
Ama siz zaten halihazırda bebek istiyirmussunuz. Bu süreçte böyle ağır bir hap kullanmak akıl karı mi? Bence degil

*İkinci mesaja not: evet bence evli olmayan birisinin ilişki yaşamasi benim ahlak anlayisima ters bir durum degil, eğer karşı taraf da evli değilse. Yine de korunmak gerekir ama dünyanın binbir türlü hali var. O nedenle eğer gebelik ihtimali olacak bir durum ortaya çıkarsa hap kullanarak en başından o ihtimali yok etmek tek akıl kârı sey.

Son düzenleme:
Hicbiri kanıtlanmıs bilgi değil ayrıca istemek ve bunu takıntı haline getirmek cok farklı kız ya da erkek farketmez

Ertesi gün hapını çok zorda kalmadıkça almanızı önermiyorum. Alacaksanız da bir sonraki almanızın üzerinden en az 6 ay geçmeli ve ennn fazla yılda 2 kez alınmalı. Fazlası bütün metabolizmanızı bitirir atar. Üstte de yazmış arkadaşlar, tecavüze uğrayan kişilerin gebelik yaşamaması için üretilmiş bir haptır, doğum kontrol yöntemi değildir.

Çin takvimine göre kız olacağı hesabı çıktı ondan mı ertesi gün hapı kullanmak istiyorsunuz gerçekten konu sahibi?

Öyleyse Allah akıl fikir versin size, ihtiyacınız var belli ki.

Ahlak anlayisi kime gore neye gore? Goreceli bir kavram. Zaten kimse kimseye ahlaksiz da demedi.
Bu arada sorunuza cevap vereyim. Bir oglum var,2.si de oglan olabilir hatta 3.su de. Sorun yok.

Ve evet hala ayni fikirdeyim,biyoloji calismak lazim. Oturup cin takvimi ile ugrasmaktan daha iyidir

Allah size akil fikir versin birseyi bilmeden insanlari kendi capinizda istediğiniz gibi yadirgadiginiz icin kim dedi cin takvimi hesabi yaptigimi hem yaparsam da bu sizi ilgilendirmez kk de bir konu acip konunun bu kadar sacma sapan yerlere gelmesinden nefret ediyorum
Çin takvimine göre kız olacağı hesabı çıktı ondan mı ertesi gün hapı kullanmak istiyorsunuz gerçekten konu sahibi?

Öyleyse Allah akıl fikir versin size, ihtiyacınız var belli ki.

Erkek bebek isteyenler konusuna baktım da şenlik var orda şenlik
Ekşiciler bazen haklılar gerçekten ....
Ben de baktim ya cok ilginc seyler yazmislar
Ovulasyon testini kullanmayi biliyordum da cinsiyet tayini yaptigini ilk kez duydum. Elalem tup bebekte cinsiyet tayini yapmak icin kibrisa bosuna gidiyor o zaman
Evde yapiyor yurdumun guzel kadini
Anne "vajeninin kosullari" onemli tabii

Yapmıyorsanız üzerinize alınmanızı gerektiren bir şey yok, aralarda okuduklarıma göre söylüyorum. Yapıyorsanız da akıl fikir versin cidden, yani yaptığınız mantıklı bir şey mi? Konu bizi ilgilendirmiyorsa buraya da konu açmayın madem. Ben de üyelerin işine gelmeyen mesajlar gelince triplenmesinden nefret ediyorum. Sanki zorla konu açtırıyorlar burada size.

Iste canim her seye burnunu sokmak diye buna deniyor.. birsey soruldugu zaman keske sadece bilen ve ayni zamanda naif insanlar cvp verse.....

Yalniz sorun var diyen olmadi zaten. Istemekten bahsediyoruz iki oglun olsa ücuncuyu kizin olsun istemez misin?? Bu zamana kadar neden kiz oldu yada neden erkek oldu diyen hicbir anneyle karsilasmadim. Ama elbette gebe kalinmadan önce herkes farkli cinsiyet olsun ister..... çin takvimi muhabbetini de anlayamadim o ayri kim savundu kim gercek dedi????

Erkek bebek isteyenler konusuna baktım da şenlik var orda şenlik
Ekşiciler bazen haklılar gerçekten ....
Ilginimi cekti tatlim. Isiniz gucunuz yokmu sizin yaa?? Herseye yorum yapiyorsunuz. Tipki emekli penceresinin ardinda heran bulunan teyzeler gibisiniz cidden. Konuyla ilgili faydali onerileriniz varsa yorumlayin yoksa bay bay....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…