Arkadaslar yumurtlamam daga gerceklesmemiş ne bebeginden bahsediyorsunuz oyle bir tepki vermişsiniz ki sanki kurtaj olmak istiyorum gibi davraniyorsunuz.
Erkek bebek konusuna gelince insanin gönlünden gecen birseyi istemek ne zamandan beri yadirganir olmus anlamiş degilim kiz cocuk isteyen insanlara da boyle tepko gosteritormusunuz acaba
Yoo ben çok çok acil ihtiyacınız yoksa almayın demek istemiştim. Çünkü gerçekten çok ağır bir ilaç.Evli olmasan hapi icsen normal diyorsun ama arkadaşı erkek bebek istedigi icin yadirgiyorsun pek bi ahlakliiiiiii. Kizin karninda kiz bebek varda aldirmak istiyor gibi karga gibi ustune çullamışsınız.. asil bitmeyen siz ve sizin gibiler. Gorelim bakalim 2 ayni cinsiyetten cocugunuz varsa ve siz 3uyu farkli cinsiyet istemeyecekmisiniz??? O biyoloji calis diyen arkadasa da dunyaca ünlü bilim adamlarinin cinsiyet konusunda sadece babadan gelen spermle degil annenin vajeninin ortamınında etkili oldugunu anlatsin biri yada arastirsinatip tutmak saldirmak cok kolay. Hem cinslerinize bukadar kin ve nefret duymanayi biraz anlamaya calismanizi tavsiye ederim başarabilirseniz......
Allah akıl fikir versin size
Yok Çin takvimine göre hesap falan yapıyorlarmış erkek bebek için.
Erkek olup sağlıklı olmazsa ne yapacaksınız?
Tabiki istemek, içinden geçirmek normal ama Sırf bu yüzden ertesi gün hapları, değişik metodlar uygulamak falan..
Bazı şeylere gücünüzün yetmeyeceğini kabul edin
Ahlak anlayisi kime gore neye gore? Goreceli bir kavram. Zaten kimse kimseye ahlaksiz da demedi.Evli olmasan hapi icsen normal diyorsun ama arkadaşı erkek bebek istedigi icin yadirgiyorsun pek bi ahlakliiiiiii. Kizin karninda kiz bebek varda aldirmak istiyor gibi karga gibi ustune çullamışsınız.. asil bitmeyen siz ve sizin gibiler. Gorelim bakalim 2 ayni cinsiyetten cocugunuz varsa ve siz 3uyu farkli cinsiyet istemeyecekmisiniz??? O biyoloji calis diyen arkadasa da dunyaca ünlü bilim adamlarinin cinsiyet konusunda sadece babadan gelen spermle degil annenin vajeninin ortamınında etkili oldugunu anlatsin biri yada arastirsinatip tutmak saldirmak cok kolay. Hem cinslerinize bukadar kin ve nefret duymanayi biraz anlamaya calismanizi tavsiye ederim başarabilirseniz......
Çin takvimine göre kız olacağı hesabı çıktı ondan mı ertesi gün hapı kullanmak istiyorsunuz gerçekten konu sahibi?
Öyleyse Allah akıl fikir versin size, ihtiyacınız var belli ki.
Ben de baktim ya cok ilginc seyler yazmislarErkek bebek isteyenler konusuna baktım da şenlik var orda şenlik
Ekşiciler bazen haklılar gerçekten ....
Allah size akil fikir versin birseyi bilmeden insanlari kendi capinizda istediğiniz gibi yadirgadiginiz icin kim dedi cin takvimi hesabi yaptigimi hem yaparsam da bu sizi ilgilendirmez kk de bir konu acip konunun bu kadar sacma sapan yerlere gelmesinden nefret ediyorum
Iste canim her seye burnunu sokmak diye buna deniyor.. birsey soruldugu zaman keske sadece bilen ve ayni zamanda naif insanlar cvp verse.....Allah size akil fikir versin birseyi bilmeden insanlari kendi capinizda istediğiniz gibi yadirgadiginiz icin kim dedi cin takvimi hesabi yaptigimi hem yaparsam da bu sizi ilgilendirmez kk de bir konu acip konunun bu kadar sacma sapan yerlere gelmesinden nefret ediyorum
Yalniz sorun var diyen olmadi zaten. Istemekten bahsediyoruz iki oglun olsa ücuncuyu kizin olsun istemez misin?? Bu zamana kadar neden kiz oldu yada neden erkek oldu diyen hicbir anneyle karsilasmadim. Ama elbette gebe kalinmadan önce herkes farkli cinsiyet olsun ister..... çin takvimi muhabbetini de anlayamadim o ayri kim savundu kim gercek dedi????Ahlak anlayisi kime gore neye gore? Goreceli bir kavram. Zaten kimse kimseye ahlaksiz da demedi.
Bu arada sorunuza cevap vereyim. Bir oglum var,2.si de oglan olabilir hatta 3.su de. Sorun yok.
Ve evet hala ayni fikirdeyim,biyoloji calismak lazim. Oturup cin takvimi ile ugrasmaktan daha iyidir
Ilginimi cekti tatlim. Isiniz gucunuz yokmu sizin yaa?? Herseye yorum yapiyorsunuz. Tipki emekli penceresinin ardinda heran bulunan teyzeler gibisiniz cidden. Konuyla ilgili faydali onerileriniz varsa yorumlayin yoksa bay bay....Erkek bebek isteyenler konusuna baktım da şenlik var orda şenlik
Ekşiciler bazen haklılar gerçekten ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?