Erkek değildir diye mi çocuğu istemiyor yani ....Eski mesajlariniza baktim kendinizce erkek bebek olsun diye kosullari tutturamadiniz da ondan mi ertesi gun hapi aliyorsunuz? Ah ah
Keske biraz biyoloji bilginiz olsa. Boyle hamile kalinmaz ki? Sabah 5te sevisip uzerine test yapmak falan. Lutfen okuyun ogrenin ya allah rizasi icin
Ben oyle anladim eski mesajlardan. Daha bugun yazmis cunku iliski oldu bilmem ne test yaptim diye.Erkek değildir diye mi çocuğu istemiyor yani ....
Yuh artık ya ..
Bitmiyorlar malesef bitemiyorlar.Ben oyle anladim eski mesajlardan. Daha bugun yazmis cunku iliski oldu bilmem ne test yaptim diye.
Ay hepsi kulaktan dolma salak sacma bilgiler
Eski mesajlarinizdan anladığım kadarıyla erkek bebek için bunca çabaniz.
Bence gereksiz yere hap alıp yumurtaliklarina zarar vermen hiç doğru değil. Tam yumurtlama gününde de sevissen, sonrasında amuda da kalksan , hergun kilolarca tatlı da yesen çocuğa cinsiyeti veren tek şey babadan gelen spermdir.
Evli olmasan ya da bebeğe hazır olmasan hap içmek istemen cok normal- zararlı da olsa denenir derdim ama yapma bence, sağlığına yazik
Eski mesajlariniza baktim kendinizce erkek bebek olsun diye kosullari tutturamadiniz da ondan mi ertesi gun hapi aliyorsunuz? Ah ah
Keske biraz biyoloji bilginiz olsa. Boyle hamile kalinmaz ki? Sabah 5te sevisip uzerine test yapmak falan. Lutfen okuyun ogrenin ya allah rizasi icin
Erkek değildir diye mi çocuğu istemiyor yani ....
Yuh artık ya ..
Ben oyle anladim eski mesajlardan. Daha bugun yazmis cunku iliski oldu bilmem ne test yaptim diye.
Ay hepsi kulaktan dolma salak sacma bilgiler
Erkek bebek olması için bilimsel bir doğru mu varmış?Ben zaten yapio erkek bebek olacak die ugrasmiyorim bilimsel olarak bilenen dogrulari yapip takdiri Rabbime bırakıyorum bizde biliyoruz herhalde cinsiyeti belirleyenin erkek spermi olduğunu
Bu konuda bilimsel olarak bir sey yok. Evde tup bebek yapiyorsaniz o baska tabii. Bugunku mesajlariniza baktim, bebek isteyen insan ertesi gun hapini neden alir peki?Ben zaten yapio erkek bebek olacak die ugrasmiyorim bilimsel olarak bilenen dogrulari yapip takdiri Rabbime bırakıyorum bizde biliyoruz herhalde cinsiyeti belirleyenin erkek spermi olduğunu
Evet gosteriyoruz elbetteArkadaslar yumurtlamam daga gerceklesmemiş ne bebeginden bahsediyorsunuz oyle bir tepki vermişsiniz ki sanki kurtaj olmak istiyorum gibi davraniyorsunuz.
Erkek bebek konusuna gelince insanin gönlünden gecen birseyi istemek ne zamandan beri yadirganir olmus anlamiş degilim kiz cocuk isteyen insanlara da boyle tepko gosteritormusunuz acaba
Ertesi gün hapı çok tehlikeli bir şey ya nasıl da alıyorlar şeker gibi.Evet gosteriyoruz elbette
Yumurtlama gerceklesmeyince ertesi gun hapi alinmaz hanimefendi. Saglik sakaya gelecek konu degildir,ya cocuk yapin ya da yapmayin.
Kurtaj olmak ile ayni sey degil ve kurtaj cogu durumda daha normal (saglikla alakali durumlar vs kurtaj gerektirebilir)
KesinlikleErtesi gün hapı çok tehlikeli bir şey ya nasıl da alıyorlar şeker gibi.
Erkek çocuk içinden geçirmek ayrı birşey ama erkek olmayan bebeği istememek ayrı birşey .Arkadaslar yumurtlamam daga gerceklesmemiş ne bebeginden bahsediyorsunuz oyle bir tepki vermişsiniz ki sanki kurtaj olmak istiyorum gibi davraniyorsunuz.
Erkek bebek konusuna gelince insanin gönlünden gecen birseyi istemek ne zamandan beri yadirganir olmus anlamiş degilim kiz cocuk isteyen insanlara da boyle tepko gosteritormusunuz acaba
Evli olmasan hapi icsen normal diyorsun ama arkadaşı erkek bebek istedigi icin yadirgiyorsun pek bi ahlakliiiiiii. Kizin karninda kiz bebek varda aldirmak istiyor gibi karga gibi ustune çullamışsınız.. asil bitmeyen siz ve sizin gibiler. Gorelim bakalim 2 ayni cinsiyetten cocugunuz varsa ve siz 3uyu farkli cinsiyet istemeyecekmisiniz??? O biyoloji calis diyen arkadasa da dunyaca ünlü bilim adamlarinin cinsiyet konusunda sadece babadan gelen spermle degil annenin vajeninin ortamınında etkili oldugunu anlatsin biri yada arastirsinEski mesajlarinizdan anladığım kadarıyla erkek bebek için bunca çabaniz.
Bence gereksiz yere hap alıp yumurtaliklarina zarar vermen hiç doğru değil. Tam yumurtlama gününde de sevissen, sonrasında amuda da kalksan , hergun kilolarca tatlı da yesen çocuğa cinsiyeti veren tek şey babadan gelen spermdir.
Evli olmasan ya da bebeğe hazır olmasan hap içmek istemen cok normal- zararlı da olsa denenir derdim ama yapma bence, sağlığına yazik
Bu arada ben genetik okudum ama erkek olması için bilimsel yöntemleri bilmiyorumBen zaten yapio erkek bebek olacak die ugrasmiyorim bilimsel olarak bilenen dogrulari yapip takdiri Rabbime bırakıyorum bizde biliyoruz herhalde cinsiyeti belirleyenin erkek spermi olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?