Erva147'nin Diyet Günlüğü

canım limonlu yeşil çay yada biberiye olabalr.

Maydonoz Sapi ,biberiye ,funda Yapraği,kiraz Sapi ,nane Ve Limonkabuğuyla Birlikte 1- 1.5lt. Suya At 5 Dk. Kaynat Tüm Gün Iç.(bunuda forumda buldum canım ) umarım işe yarar :)

kızlar bn bi yürüüyüş yapıp geliyorum karnım acayip agrıyo bnm regl olcm sanırım

kolay gelsin umarımerirsin bende aynı durumdayım bu kilolarda takıldım bir turlu inmiyor..bende beklerim diyet gunlugume.. v
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/545720-melegin-diyet-gunlugu-75.html#post26338237

kızlar sabahları aç karnına içilen şekersiz nescafe göbeği eritıyormuş doğrumudur ki bana yanlış gibi geldi.

göbeği eritmesi kısa sürede tuvalete çıkma hissi vermesindendir bence, aç karnına mideyi delmeyin göbeği eriticem diye... zararlı diye düşünüyorum, azcık bi şey yiyin yine için kahvenizi hatta türk kahvesi:))) nam,nam,nam...

Allahtan diyete başlamadan önceki son günümde yemiştimmmmmm canım neler neler istiyo bi bilsen off offf ama yemicemmm zayıflıcammmm güzel olucammmm hep beraber inşallahhhhh
yaa sorma ben de yedim durdum lokumları... nese bitti artık nasılsa, herhalde koruma döneminde haftada sadece 1 kaçamak yapabilirim diye umuyorum, türk kahvesi lokumsuz ii olmuyo yaaaa

Geçmişi okudum, yeni kuralınıza uyacağıma söz veriyorum Aslında alışkanlıkla ilgili, ben neredeyse 10 yıldır beyaz ekmek yemiyorum. Ramazan ayları hariç. Babacığıma diyabet teşhisi konulduğunda ailecek değiştirdik alışkanlığımızı. O yüzden yula kepeği bana lezzetli geliyor, sizler de alışırsınız yakında.

kızlar içtiğimde beni wc ye çıkartacak bir çay yokmu ?

Kabızlık diyetlerin sorunu maalesef, arada form çay içebiliriz bence. Her gün yeşil çay içmeme rağmen dukan beni de bozdu

kızlar sabahları aç karnına içilen şekersiz nescafe göbeği eritıyormuş doğrumudur ki bana yanlış gibi geldi.

Haklısın canım doğru değilmiş. Ben de kafeinin olumlu etkisi olacağını sanıyordum. Spor hocamız sadece erken saatte ve spor yapacaksan iç demişti. Erkenden kastı 6.30 filan oluyo

ben geldim şu üstmü değştrim göstercem size lokumları

Hoş geldin kalporganik. Kaç gün atak yapacaksın?

ben geldim şu üstmü değştrim göstercem size lokumları

Hoşgeldiiin :) Yemiyorlar canım sadece hayal kuruyorlar :)) Bu arada eklemeden geçemiceem; çok çok çok kaliteli bir lokum değilse yemeyin o lokum denilen şeyleri. Fruktoz şuruplarıyla yapılıyor. O da malm insülin direnci olarak bize geri dönüyor.

Son düzenleme:

mesela ben 6,30 da şekersiz türk kahvesi içsem yada nescafe ardından spor yapsam olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…