Ohoo senn hedefe bişey kalmamış
hoşgeldin o zaman aramıza canım.bnde 5 gün yapayım atagı diyodum ama teste 3 çıktı bgn son gün artık.
krep deme bana nolur
krep tavası al cnm bnmde tavama yapışıyordu gttim krep tavası aldım süper oluyo (tabi sadce görnümü) sevemedim gtti o kepeği yaa.
ama sevmiyorum dediğin o yulaf kepeği midede tam 25 kat şişiyomuş:))) süper bi şey bence... ya krep tavasında da yapmıştım aynı şey ya yine yapışıyo yine yapışıyo bi seramikte denicem bakalım... teşekkürler, hoşbuldum...
kolay gelsin umarımerirsin bende aynı durumdayım bu kilolarda takıldım bir turlu inmiyor..bende beklerim diyet gunlugume.. vbu benim burdaki 2.günlüğüm ve inş son günlüğüm olur :)
artık gerçekten sıkıldım her sene her sene bu kilolarla ugraşmaktan. her hafta başlamaktan. bir kere yapayım tam yapayım diyorum.
ve bu sefer çok inançlıyım bırakmıycam zayıflayana kadar çekemem bn böle ömrümn sonuna kadar gencim bn daha hem :)
evettt diyete başlama tarihim :05.09.2012
başlangıç kilom : 66.6
bgünkü kilom :65.1
hedef: 56
bu kafanızı karıştrmasın. bn dukan diyeti yapıyorum :) atak evresindeyim ve bu evrede hızlı bir başlangıç oluyor bunu sabah görmş oldum tartıda. tabiki ödem atıyoruuz daha çok.birde karbnhdrat ve yag alımı olmadgı için vuct kendi yaglarını yakıyor.
işte böylee bana katılmk isteyen arkadaşlar memnunytle beklerim çnkü ne kadar çok moralimiz ve destegmz olursa o kadar hırsımz irademz oluyor.
belki ara ara foto paylaşımıda yapmayı düşünüyorum bakalm :)
canım limonlu yeşil çay yada biberiye olabalr.
Maydonoz Sapi ,biberiye ,funda Yapraği,kiraz Sapi ,nane Ve Limonkabuğuyla Birlikte 1- 1.5lt. Suya At 5 Dk. Kaynat Tüm Gün Iç.(bunuda forumda buldum canım ) umarım işe yarar :)
kızlar bn bi yürüüyüş yapıp geliyorum karnım acayip agrıyo bnm regl olcm sanırım
kızlar sabahları aç karnına içilen şekersiz nescafe göbeği eritıyormuş doğrumudur ki bana yanlış gibi geldi.
göbeği eritmesi kısa sürede tuvalete çıkma hissi vermesindendir bence, aç karnına mideyi delmeyin göbeği eriticem diye... zararlı diye düşünüyorum, azcık bi şey yiyin yine için kahvenizi hatta türk kahvesi:))) nam,nam,nam...
bol köpüklü türk kahvesi hmmmmm bayılırım
yanına bi de lokum dicem ama yasak puff((
yaa sorma ben de yedim durdum lokumları... nese bitti artık nasılsa, herhalde koruma döneminde haftada sadece 1 kaçamak yapabilirim diye umuyorum, türk kahvesi lokumsuz ii olmuyo yaaaaAllahtan diyete başlamadan önceki son günümde yemiştimmmmmmcanım neler neler istiyo bi bilsen off offf ama yemicemmm zayıflıcammmm güzel olucammmm hep beraber inşallahhhhh
tşkrler madaminş hepimz azmedip başarcaz burda cnm. bu arada yeni kural koyduk eger kiii kaçamak yapck olursak önce hemen buraya yazıyoruz yapmadan önce. burda birbrmzi engelliyoruz.
bu arada bnde şu krepleri yaptım ama tadını hç sewmedim yaa
bzmle gençleş burda cnım hem bedenen hem ruhen
kızlar içtiğimde beni wc ye çıkartacak bir çay yokmu ?
kızlar sabahları aç karnına içilen şekersiz nescafe göbeği eritıyormuş doğrumudur ki bana yanlış gibi geldi.
selamlar kızlar,
ben dukan diyetine bugün başladım, bu benim ikinci ve "son" şansım... biliyosunuz dukan hayat boyu en fazla 2 kez işe yarar, çünkü vücut bu diyete de alışarak direnç kazanırmış...
vazgeçmek yok, ben de bi 36 beden eteklerimin içine girebilsem...
başlangıç kilom:59,6
şimdiki kilom:59,1
aslında ben biraz dün akşamdan başladım gibi oldu, dün akşam hindi fleto etini enine dilimleyip hiç yağ koymadan teflon tavada kızarttım, gayet de güzel ve doyurucu oldu, biliyosunuzdur hindi eti çok az yağ ve kolesterol içerir her yönden sağlıklı yani...
ben geldim şu üstmü değştrim göstercem size lokumları
Geçmişi okudum, yeni kuralınıza uyacağıma söz veriyorumAslında alışkanlıkla ilgili, ben neredeyse 10 yıldır beyaz ekmek yemiyorum. Ramazan ayları hariç. Babacığıma diyabet teşhisi konulduğunda ailecek değiştirdik alışkanlığımızı. O yüzden yula kepeği bana lezzetli geliyor, sizler de alışırsınız yakında.
Kabızlık diyetlerin sorunu maalesef, arada form çay içebiliriz bence. Her gün yeşil çay içmeme rağmen dukan beni de bozdu
Haklısın canım doğru değilmiş. Ben de kafeinin olumlu etkisi olacağını sanıyordum. Spor hocamız sadece erken saatte ve spor yapacaksan iç demişti. Erkenden kastı 6.30 filan oluyo
ben geldim şu üstmü değştrim göstercem size lokumları
Hoş geldin kalporganik. Kaç gün atak yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?