- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Çok güzel olmuş,dikkat çekiciSağolun canımyöresel olduğu için otantik olsun istedim
Kıskanç tolin gelmişvay arkadaş biriside sponsorum tolin yazsa dişimi kırıcam hep nevoş hep nevoş
şakaaaaa
ellerinize saglık yarışmada basarılaaaarrr
Çok teşekkür ederim canımEfsercim, ellerine emeğine sağlık, çok güzel görünüyorBaşarılar dilerim canım
Bu yaşadıklarından sonra nevoş hakk ettivay arkadaş biriside sponsorum tolin yazsa dişimi kırıcam hep nevoş hep nevoş
şakaaaaa
ellerinize saglık yarışmada basarılaaaarrr
Bizim aramıza diyet bile giremedi kankam bak burdayımKıskanç tolin gelmişEfser benim kankadır biliyor musun Bak biri daha çıktı listeye yazılacak
liste cok kabarık sayende nevoşşKıskanç tolin gelmişEfser benim kankadır biliyor musun Bak biri daha çıktı listeye yazılacak
Çok sağol hemşomÇok güzel olmuş,dikkat çekici
Ellerine sağlık HemşomBizim aramıza diyet bile giremedi kankam bak burdayım
Benim çevre bayağı kalabalık galiba yaz yaz bitmiyorliste cok kabarık sayende nevoşş
Tuzunu bile bilmiyorum NevoşEllerine sağlık HemşomBu çorba erişte hariç diyete uyar
Ama birazcık tadına baksaydınTuzunu bile bilmiyorum Nevoşçoğunu kayınvaldeye yolladım
Sağol canımEfser nefis görünüyor nefis.İyiki katılmışsın güzel bir çorba öğrendik.Eline sağlık.Başarılar dilerim canım.
Valla koşturmaktan bugün aklıma gelmedi desem iyiki gelmediAma birazcık tadına baksaydınBen olsam dayanamazdım
Kayınvalide bayram etmiştir
Allah kolaylık versin sen iyi alışmışsın diyeteValla koşturmaktan bugün aklıma gelmedi desem iyiki gelmedibilmem bizim gelinin yine antin kuntin işleri der o şimdi afiyet olsun onada
Alıştım NevoşAllah kolaylık versin sen iyi alışmışsın diyete
Afiyet olsun
Emeklerinin karşılığını alıyorsun önemli olan oAlıştım Nevoşkulaklarımdan yakında maydanoz ağaçı çıkakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?