- 19 Kasım 2013
- 18.859
- 34.058
- 798
Sağol ablaçığım teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık kuzumen sevdiğim çorbalardandır yarışmada başarılar dilerim
Çok teşkkür ederim canım umarım beğenirsinEllerinize sağlık harika görünüyor. Yarışmada başarılar. :)
Bu çorbayı salçasız, yoğurtlu yapıyorum bende. Bunu da deneyeceğim inşaallah.
Seni burda görmek çok güzel ablaçığım ve orjilan halini birinci ağızdan dinlemek dahada güzel eminim çok daha güzeldir bende yaparken sarmısaklı yoğurdu düşünmedim değil.Mutlaka deniyeceğim çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin içinMmmmmmmm nefissssss ellerin dert görmesin yarışmada başarılar dilerim Efseranne tarafım Erzincan'lıdır, o yüzden bu çorba bizde çok sık pişer, özellikle kışın ve Ramazan aylarında vazgeçilmezimizdir, bu çorba farklı şekillerde de ikram ediliyor bizde, orjinalinde domates biber, dereotu ve maydanoz vardır, yoğurdu da yumurtayla çırparlar ama biz orjinalini pek yapmayız, direkt nohut vb koymadan evde açma erişteyle yaparız, yoğurdunu da sarımsaklı yapar, servis esnasında kaselere birer kaşık sarımsaklı yoğurt üzerine çorba şeklinde ikram ederiz, sarımsağı seviyorsanız sarımsaklı yoğurtlusunu da deneyin o da lezzetli oluyor.
Sağol canım teşekkür ederimEfser ablacım ellerine emeğine sağlık... mükemmel görünüyorbaşarılar dilerim
Çok teşekkür ederimEllerinize, emeğinize sağlık, muhteşem görünüyor
Mutlaka deneyeceğim tarifinizi.
Yarışmada başarılar dilerim
Sağolun teşekkür ederimArkadaşımın annesinin kulakları çınlasın ilk onda yemiştim çok mükemmel bir tarif:)
Ellerinize , emeğinize sağlık ..
Bol şanslar .
Canım çok teşekkür ederimelınıze saglık yarısmada basarılmar dılerım
sağol canımEline saglik Efsercim, yarismada basarilar dilerim
Teşekkür ederim canımEfsercim ellerine sağlık emekli çok güzel bir çorba
Teşekkür ederimkesinlikle çok lezzetli görünüyor bizde yaparız bu çorbayı epey doyurucudur, ana yemek olarak bile yenir, ellerinize sağlık
Çok teşkkür ederimçok güzel olmuşş,ellerinize saglık..başka tariflerinize de baktım.. çok marifetlisiniz maşallah
Sağol canımayy efserrr çok hoş ellerine sağlık canım
Teşekkür ederimEllerinize sağlık, çok güzel görünüyor :)
Çok teşekkür ederimNasıl güzel olmuş elinize sağlık yarışmada başarılar
Teşekkür ederimElinize sağlık.Başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?