Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

merhaba 2. tüp bebek tedavisine bakalım 1,2 haftaya kadar başlayacağım kısmet artık siz ne yaptınız?
Benim de ilk denemem basarisiz
2 tane dondurulmus embriyom var yarin kontrolde transfer gunu belli olacak insallah bi aksilik cikmaz cozdurulurken cok korkuyorum
Dondurma işlemi de yeniymiş orada başarilari nasil hic bilmiyorum hic duymadim orda dondurulmuş tedavisi gorenle de karsilasmadim

duyduğuma göre dondurulmuşların şansı daha yüksek oluyormuş inşllahhh Rabbim sizinde bizimde tüm isteyenlerin yüzünü güldürür siz nerede tedavi görüyorsunuz

duyduğuma göre dondurulmuşların şansı daha yüksek oluyormuş inşllahhh Rabbim sizinde bizimde tüm isteyenlerin yüzünü güldürür siz nerede tedavi görüyorsunuz
Amin insallah
Ben bunyamin hocayla devam ediyorum yine

öylemi sizinde mi 2. tüp bebek denemesi olacak benim öylede. bende salı günü tedaviye başlayacağım inşallah kısmet artık bakalım .....
Hadi hayirlisi olsunn
Benim de dun transferim yapildi hakkimizda hayirlisi olsun insallah

ayyyyy

hadi bakalım inşallah hayırlısıyla hayırlı yüzünü güldüren sonuçlar alırsın tedaviniz bünyamin hocadaydı değil mi kalabalık mı acaba?
Aminn insallah
Evet bunyamin hocada.tabiiki cok kalabalik maalesef bazen cok yorucu oluyor beklemek falan cok sıkıyor insani

Sizinde 2.tüp bebek denemesi degilmi 1.yi nezaman yaptırmiştınız hoca 1 ile 2.arasında ne kadar ara verdi hemen başladımı
Ben ocakta yapmistim ilk denememi
Hoca 2 ay ara verelim demisti oyle yaptik kimisine 1 ay ara verdirmiş

yeloyelo .!.:
Ben ocakta yapmistim ilk denememi
Hoca 2 ay ara verelim demisti oyle yaptik kimisine 1 ay ara verdirmiş
Bende bugün gittim hastaneye Bünyamin bey izinliymiş yarın gelecek miş bugünde benim adetin 4.günüydü hemşireler yarın gel istersen dedi ama yarın 5.günüm olacak başlarmı tedaviye bilmiyorum ama gideyim görüseyim diyorum tahlil falan yapılacaksa onlar yapılsın bari

Baslayacagini sanmiyorum ama belli de olmaz muayenede ne gordugune bagli
Keske 1. Gun gitseydin yada dun gitseydin

merhaba arkadaşlar bende gruba yeni ğye oldum iki tüpbebek denemem bir asılamam var mayıstada allah kısmet ederse 3.tüp bebebk denememi yapıcam ama çok sitresliyim doktorum binyamin bey aranızda pozitif sonuç alan varmı bizim sorun erkek kaynaklı ama doktorlar umutsuz olmadığı halde hiç tutmadıve genetik test sonrası bende kan pıhtılaşması çıktı

Ben daha yeni başlayacağım aceba bilgi verir misiniz adetin iki.ci günü gelin tahlileri yapacağım dedi bünyamin bey daha sonra hsg ya da histeroskopi düşünüyorum dedi onlar ne zaman yapılıyor aceba

Bende daha yeni başlayacağım bünyamin beye ilk denememiz olacak siz ikisinide orda mi denediniz ve size de mi genetik test yapıldı benim sadce eşime istendi

Su erzurum sayfası biraz aktif olsa keşke bünyamin bey alanında nasıldır acrba izlenim iyi ama biz azospermi nedeniyle gidiyoruz çok olumlu konuştu nasıl bir süreç muayenede neler yapılıyor bilmiyorum umarım birisi cevap vrrir :-(

hayırlı olsun hamileligin sen ve halide idi sanırım erzurum ve tup bebek ike bana sorular sormustunuz. goruyorum ki ikinizde hamilesiniz. benim oglum 9 aylik oldu simdi. donmus embriyo idi. sanırım seninde öyle. cik şükür bh günümüze. mutluluğunu paylaşmak istedim. hayırlısı ile kucagina al bebeğini. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…