Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

kesinlikleee .. bunyamin ho

bence yakip hocadansa bunyamin hocaya gitmen cok iyi olmus cunku yakup hoca alaninda cok iyi olabilir ama yuzu cok asik. o yuzden ben doktorumun guler yuzlu olmasini cok isterim. Sonuçta cok zorlu bir surecten geciyoruz .bu surecte bizi destekleyen insanlara ihtiyacimiz var kostek olacaklara degil.
ayrica istanbul konisinda da cok haklisin. sisli memorial tup bebek merkezini okuyorummm oyle teknolojiler anlatmislar ki valla hayranlikla okudum. cok celiskide kalmistim ama karar verdim sisli memoriale gidicem. cunku cok masrafli tup bebek sureci ve ilk denemeden sonra Allah korusun tutmazsa 2.tedaviye baslamak uzun bir zaman alir. o yuzden 1kere olsun ve tutsun Allahimmm utandirmasinnn bixi bu yoldaa

ya aşılamamım 3.günü..hafif
peki şu an tedavi görüyormusun ya da hamilemisin..cevabın için sağolasın....bişeyda sorcam..ol du ki tutmadı ilk aşılamam ikincisini hemen başlıyo mu adet gelincemen olsun istiyorum :)

kiz sen daha yeni asilama olmadin mi :) belki su an hamissin ne oyle olmazsa falan diyon . hem Allah korusin olmazsa bir ay durup pesine eger sikinti yoksa tahlillerinde tedaviyi baslatiyorlar

Hayir ben baslamadim henuz tup bebege.
Halide de cevap vermis bir ay ara verip yine baslarlar o da kist falan olma durumu falan olursa diye sanirim
Bence de simdi bunu dusunmemelisin olumlu dusun insallah olumlu sonuclanir tedavin

kiz sen daha yeni asilama olmadin mi :) belki su an hamissin ne oyle olmazsa falan diyon . hem Allah korusin olmazsa bir ay durup pesine eger sikinti yoksa tahlillerinde tedaviyi baslatiyorlar
ne bileyim çoğunun tutmamış ya benimde tutmaz die düşünüyorum..nasip herşey...üzüntümüdesevincimide paylaşcam artık..şu an sadece arada olan kramplarım var...:) :)

ne bileyim çoğunun tutmamış ya benimde tutmaz die düşünüyorum..nasip herşey...üzüntümüdesevincimide paylaşcam artık..şu an sadece arada olan kramplarım var...:) :)

daha çoookk yenii annesi :) tutacak inşallah yavrucun :)

Aslinda erzurumda tedavi goren cok kadin var keske yazsalar buraya paylaşsalar..Ben agridan gidiyorum tedavi icin.halide sen rizedendi demi
Aysn sen nereden?

Aslinda erzurumda tedavi goren cok kadin var keske yazsalar buraya paylaşsalar..Ben agridan gidiyorum tedavi icin.halide sen rizedendi demi
Aysn sen nereden?

evet seker rizeden. ayy o kadar zorlandim ki gidip gelirken....

Dogrudur.bu işin bide yolculugu sarsilmasi vs var.Uzaktan gelip gitmek de ayri bi zorlastiriyor tedaviyi.Simdi kontrollere gidip donuyorduk guzel de tedaviye baslayinca hele de transferden sonra o yolu gelip gitmek riskli olabilir

Dogrudur.bu işin bide yolculugu sarsilmasi vs var.Uzaktan gelip gitmek de ayri bi zorlastiriyor tedaviyi.Simdi kontrollere gidip donuyorduk guzel de tedaviye baslayinca hele de transferden sonra o yolu gelip gitmek riskli olabilir

evet, artık tedavi istanbulda olacak ya , bakalım artık ne edecez, kalacak yer aramaya başladık. inşallah uygun bir yer bulabiliriz.

Bazi merkezler kalacak yer de sagliyolar onu iyi arastir oyle imkani olan bi merkezi de degerlendirebilirsin
Hayirlisi olsun insallah

Bazi merkezler kalacak yer de sagliyolar onu iyi arastir oyle imkani olan bi merkezi de degerlendirebilirsin
Hayirlisi olsun insallah

şişli memorial de varmış ama çok pahalıymış o yüzden tercih edemem çünkü tüp bebek zaten pahalı. o yüzden misafirhane gibi bir yer bulmaya çalışıcaz. inşallah hayırlısı olur hem senin için hem benim için hem de isteyip dileyen herkesler için :)

merhaba arkadaşlar bende erzurumda bebek tedavisine başlayanlardanım.Bünyamin beye tedaviye gidiyorum bana konulan tanı sebepsiz infertilite.eylülde bi aşılama yaptı bünyamin bey tutmadı kasımda 2. aşılama yaptı oda sonuç negatif ( şimdi bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah.yarın gideceğim bakalım ne olacak Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin inşallahhhhh....şimdi benim aklıma takılan arkadaşlardan tedavi için bazıları istanbula izmire falan gidiyorlar.bünyamin beyin tüp bebekteki başarı oranı nın da tam olarak bilmiyorum tüp bebek tedavisi görüpte gebe kalan var mı bilmiyorum.ya galiba benim iki aşılamamda başarısız geçtiği için aklımda yerli yersiz soru işaretleri oluştu.neyse bakalım tabi herşeyden evvel Rabbimin ol demesi gerekiyor.Yüce Rabbim de inşallah tezelden en hayırlısıyla bizede ol desin.lütfen dualarınızda unutmayın..

canım başladın mı erzurumda tüp bebeğe? ben de araştırıyorum da şu an,yazın dikkatimi çekti. gelişmelerden bizi de haberdar eder misin?

iyi geceler...pek buraya uğrayan yok sanırım....2 aşılama negatif...tüp bebeğe geçilecek sanırım...bünyamin hocanın hastasıyım ama bi kaç aydır gitmedim dr....bakalım mart nisan gibi düşünüyorum.....bol bebişli bir 2015 diliyorum:)

evet bu erzurum sayfası çok durgun halbuki hastaneye gidince saatlerce süren kuyruklarla karşılaşıyoruz! ben de yakup beye gittim,yapışık tüplerimden bahsettim ve laparoskopi yaptırmaya karar verdik.

Evet onca kalabalik hergun yuz kadar kişi kapida kuyruk ama pek buraya giren yok demekki :)
Benim de ilk denemem negatif bunyamin hocanin hastasiyim martta dondurulmuslarla deneyecegiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…