- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi kaptanelif
-
Aslinda bizim oraya ilk gidisimiz yakup hocayi tavsiye ettikleri icindi.biz gittigimizde o yurtdisina gidecekti yeni hasta almiyordu oyizden yolumuz bunyamin hocaya dustu.ilk izlenim iyiydi oyizden onda devam ettik.riskli bi ameliyatti benimkisi yumurtalik kaybina sebeb olabilirdi cok sukur sorunsuz gecti ama cok emek sarfetti hoca hakkini yiyemem
Sen de iyi arastir ozaman merkezleri.imsallah ilk tup bebek denemesi son olur bizler icin.Allah hayirlisini nasip etsin yine de
Tabi bu is icin en iyi merkezler istanbulda bu da bi gercek
Aslinda bizim oraya ilk gidisimiz yakup hocayi tavsiye ettikleri icindi.biz gittigimizde o yurtdisina gidecekti yeni hasta almiyordu oyizden yolumuz bunyamin hocaya dustu.ilk izlenim iyiydi oyizden onda devam ettik.riskli bi ameliyatti benimkisi yumurtalik kaybina sebeb olabilirdi cok sukur sorunsuz gecti ama cok emek sarfetti hoca hakkini yiyemem
Sen de iyi arastir ozaman merkezleri.imsallah ilk tup bebek denemesi son olur bizler icin.Allah hayirlisini nasip etsin yine de
peki şu an tedavi görüyormusun ya da hamilemisin..cevabın için sağolasın....bişeyda sorcam..ol du ki tutmadı ilk aşılamam ikincisini hemen başlıyo mu adet gelincemen olsun istiyorum :)Aslinda bizim oraya ilk gidisimiz yakup hocayi tavsiye ettikleri icindi.biz gittigimizde o yurtdisina gidecekti yeni hasta almiyordu oyizden yolumuz bunyamin hocaya dustu.ilk izlenim iyiydi oyizden onda devam ettik.riskli bi ameliyatti benimkisi yumurtalik kaybina sebeb olabilirdi cok sukur sorunsuz gecti ama cok emek sarfetti hoca hakkini yiyemem
ya aşılamamım 3.günü..hafif
peki şu an tedavi görüyormusun ya da hamilemisin..cevabın için sağolasın....bişeyda sorcam..ol du ki tutmadı ilk aşılamam ikincisini hemen başlıyo mu adet gelincemen olsun istiyorum :)
Hayir ben baslamadim henuz tup bebege.ya aşılamamım 3.günü..hafif
peki şu an tedavi görüyormusun ya da hamilemisin..cevabın için sağolasın....bişeyda sorcam..ol du ki tutmadı ilk aşılamam ikincisini hemen başlıyo mu adet gelincemen olsun istiyorum :)
ne bileyim çoğunun tutmamış ya benimde tutmaz die düşünüyorum..nasip herşey...üzüntümüdesevincimide paylaşcam artık..şu an sadece arada olan kramplarım var...:) :)kiz sen daha yeni asilama olmadin mi :) belki su an hamissin ne oyle olmazsa falan diyon . hem Allah korusin olmazsa bir ay durup pesine eger sikinti yoksa tahlillerinde tedaviyi baslatiyorlar
ne bileyim çoğunun tutmamış ya benimde tutmaz die düşünüyorum..nasip herşey...üzüntümüdesevincimide paylaşcam artık..şu an sadece arada olan kramplarım var...:) :)
Aslinda erzurumda tedavi goren cok kadin var keske yazsalar buraya paylaşsalar..Ben agridan gidiyorum tedavi icin.halide sen rizedendi demi
Aysn sen nereden?
Dogrudur.bu işin bide yolculugu sarsilmasi vs var.Uzaktan gelip gitmek de ayri bi zorlastiriyor tedaviyi.Simdi kontrollere gidip donuyorduk guzel de tedaviye baslayinca hele de transferden sonra o yolu gelip gitmek riskli olabilir
Bazi merkezler kalacak yer de sagliyolar onu iyi arastir oyle imkani olan bi merkezi de degerlendirebilirsin
Hayirlisi olsun insallah
merhaba arkadaşlar bende erzurumda bebek tedavisine başlayanlardanım.Bünyamin beye tedaviye gidiyorum bana konulan tanı sebepsiz infertilite.eylülde bi aşılama yaptı bünyamin bey tutmadı kasımda 2. aşılama yaptı oda sonuç negatif( şimdi bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah.yarın gideceğim bakalım ne olacak Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin inşallahhhhh....şimdi benim aklıma takılan arkadaşlardan tedavi için bazıları istanbula izmire falan gidiyorlar.bünyamin beyin tüp bebekteki başarı oranı nın da tam olarak bilmiyorum tüp bebek tedavisi görüpte gebe kalan var mı bilmiyorum.ya galiba benim iki aşılamamda başarısız geçtiği için aklımda yerli yersiz soru işaretleri oluştu.neyse bakalım tabi herşeyden evvel Rabbimin ol demesi gerekiyor.Yüce Rabbim de inşallah tezelden en hayırlısıyla bizede ol desin.lütfen dualarınızda unutmayın..
evet canım dün yumurta toplandı bakalım yarın haber verecekler belki pazartesi transfer olabilircanım başladın mı erzurumda tüp bebeğe? ben de araştırıyorum da şu an,yazın dikkatimi çekti. gelişmelerden bizi de haberdar eder misin?
evet canım dün yumurta toplandı bakalım yarın haber verecekler belki pazartesi transfer olabilir
Merhaba 2. Tup bebek tedavine basladin mi?evet canım dün yumurta toplandı bakalım yarın haber verecekler belki pazartesi transfer olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?