Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

ay kizlar burayi gorunce ne sevindim yaaa :)bende kismet olursa aralik gibi dusunuyorum tup bebek yorumlarin hepppsiiniii okudum biraz moral oldu bana cok tesekkurler :)

ben de ağustos ayında yaptıracağım ama inşallah gerek kalmaz Rabbim bize hayırlı bir şekilde nasip eder inş. yakup hoca ağustosta gelecekmiş o yüzden onu bekleyeceğim. ama arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. araştırmaya gidiyorum ben daha önce bir aşılama yaptırdım 3 yıllık evliyim . araştırma da ücreti ne kadar olur bilen var mı yada yakın zamanda yaptıran oldu mu?* devlet karşılıyor ama şartları var diğer şartları uyuyor ama ben bir kez aşılama yaptırdım iki kere yapmış olmak gerekiyor siz ce bu durumda devlet karşılar mı???

canim bu arastirma hastanesi ozel mi devlet mi?

canim bu arastirma hastanesi ozel mi devlet mi?
Araştırma Hastanesi Özel hastane değil.üniversite hastanesi yani devlet Hastanesi. Bugün sordum canım normal de beş bin Tl imiş devlet karşılayinca dört yüz lira oluyormuş. Bakalım hayırlısı inşallah gerek kalmaz.

İnşallahhh gerek kalmaz canim benim

Bilgi icin tesekkurler... inşallahhhh gerek kalmaz canim benim :)

Kızlar ben 40 yaşındayım. 2 tane kızım var. 5 yıldır 3. çocuk istiyoruz. 3 kere dış gebelik geçirdim. Şimdi tüp bebekten başka çarem olmadığını düşünüyorum. Kilom da var. Aslında ben korkuyorum ama kızlar ve eşim çok istiyor. Ne yapayım bilemiyorum

Merhaba kızlar bende erzurumda yakup beye gıtmeyı dusunuyorum 2 kez buharada asılama yapıldım tutmadı 4 yıllık evliyim bende esımde de bendede sorun yok sebepsiz infertilite denildi tup bebek yaptırmayı dusunuyorum ama fıyatlar nasıl her gıdıste ucret oduyormuyuz hıc bır bılgım yok yardımcı olursanız cok sevınırım bıde yakup beye mı yoksa bunyamin beye mi gıdeyım karar veremıyorum ıkısını tavsıye ediyorlar nolur yardımcı olun sımdıden tesekkurler

Yakup bey gerçekten ilgili bir doktor şuan ben Iğdır da kalıyorum terörden dolayı erzuruma ggidemiyorum telefondan yardımcı olmaya çalışıyor diğer doktor nasildir bilemem yakup beyi internetten de araştırdım hakkında güzel yorumlar var

İlk girişte 120 gibi bi ücret ödüyorsunuz şimdi ne kadar ücret bilmiyorum martta gitmistim ben. sonrası muayenlerde ücret alınmıyor. tüp bebektete arkadaş yazmıştı rapor çıkarılınca 750 gibi bir ücret tutuyormus rapor çıkmayınca yüklü bi miktar tutuyormus

çok tesekkur ederım inşallah hakkımızda hayırlısı olur bızde bebeklerımıze en kısa zamanda kavuşuruz

Merhaba . Erzurum'da tüp bebek denemek ısteyenler ıcın yenı bılgı vermek ıstedım. Yakup bey istifa edıp mılletvekılı Ada'yı olmuş . Artık bunyamın bey devam edıyor tüp bebekte. Oda çok ıyı bır doktor. Başlamak ısteyenler hıc vakti kaybetmesın devrim.

ıkı yıl once ılk basladıgımda hastalar daha azdı. 2 yılda bu kadar cogalmasına sasırdım . cok kalabalık ama ıyı ıdare edıyorlar yınede. sımdı tek doktorla daha yoğun olacak bu kesın. yınede olumlu sonuclar alan cok kısı duydum...

Merhaba daha once sana cok soru sordum erzurumla ilgili :)
Sanirim sen baska sehire gitmistin oyle hatirliyorum tekrar mi basliyorsun tedaviye?Allah yardimcin olsun
Yakup beyin oyle cok hastasi yoktu zaten misal 5 opu islemi varsa 1 tanesi onun digerleri bunyamin hocanin oluyordu

Evet gerı döndüm ve yenıden başladım kısmetse. Artık Bünyamin bey tek Çalışıyor . Daha yoğun olur tabı. Rabbım yardımcıları olsun hepsının.

Mrb arkadaşlar.. Bende erzurum da Bünyamin hocaya tedavi için gelen hastalardanım buraya bir kişiye dahi ümit vermek için yazıyorum.. Sakın ümitsizliğe kapılmayın.. Doktorunuzu iyi araştırıp tedaviye başlayın.. Ben ilk geçen yıl gittim erzurum a Bünyamin hocaya.. Başka Doktor önerisi almadım ondan başka.. Zira çok iyi bir doktor.. Sebepsiz infertilite olarak teşis kondu iki aşılama sonunda tüpbebek tedavisine geçtik ve binlerce şükür Rabbim e 5 aylık hamileyim şimdi.. Önce Rabbim in sayesinde sonra Bünyamin hoca nın vesilesi ile tabi... Sakın ümitsiz olmayın Rabbim in yaratma kudreti sonsuz elbet bir Vakti saati var deyin ve tedavinizi ertelemeyin.. Rabbim isteyen herkese versin inşl...

Merhaba kızlar bende 5 yıllık evliyim sebepsiz infertilite teşhisi konuldu bize de özelde 2 aşılama yapıldım ama tutmadı bunyamin beye gittim bi dahaki ay tüp bebek yapılacak fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz sadece muayene için 122tl ödedik her gidişte ödeme yapılacak mı bide 400 lira dedi bünyamin bey tüp bebek için ilaçlarla birlikte mi yoksa ayrı mi bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaslar merhaba bende tup bebek tedavisini dusunuyorum erzurumdayim buharayi dusunuyorum varmi,tavsiye eden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…