Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Cok Tesekkur ederim evet benim de dondurulmusla tuttu Allah kucagimiza almayi da nasip eder insallah
Sen de saglikla buyut oglunu insallah

Merhabalar arkadaslar tüp bebek konusunda kafama takilan birkaç soru var sorabilirmiyim sizlere. Tüp bebegin şartları nelerdir yani kaç sene evli kalmak gerekiyor ve ücreti ne kadar araştırma hastanesinde yakup beye gidiyorum 2. Aşılamam yapılacak buda tutmazsa kendimitüp bebeğe hazırlıyorum maddi yöndende düşünüyorum ister istemez yardımcı olursanız çok sevinirim Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah kucaklarımız boş kalmasın

Merhaba
Orada Emine hanimdan butun bu detaylari ogrenebilirsin gidince mutlaka sor ben bildigimi anlatayim
Raporlu veya raporsuz oluyor
Sanirim sen raporlu soruyorsun
3 yil evli olma sarti var ama ciddi bi sorun varsa mesela kadinin tupleri kapali yada erkek azospermi ise bu şart aranmaksizin rapor cikabiliyor
Mesela ben 1.5 yillik evliydim ama tuplerim kapali oldugi icin mecburi tup
Bebek oldugu icin raporlu yaptirdim
Raporlu hastaneye 430 lira ilaclarin da %20 sini odedik 750 gibi bisey tuttu o da
Tabi ilac dozu vs hastanin durumuna gore degisiyor
İnsallah hic gerek kalmaz ama kalirsa da maddi olarak bilemem ama manevi olarak sorun etme oyle abartildigi kadar zor bir surec degil hele de erzurumda yasiyorsan evin yakinsa cok daha rahat olur

Çok tesekkur ederim Allah razi olsun sizin tuttu mu peki

OTE="yeloyelo, post: 41488199, member: 140290"]Evet ikinci tedavimde tuttu insallah saglikla kucagima almak da nasip olur
İnsallah sen de en kisa zamanda kavuşursun bebegine[/QUOTE]
Cok sevindim Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah Rabbim

Arkadaşlar Merhaba ben de Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim erzurumda bundan sonraki takipler için dogum da dahil iyi bir doktor var mi Lütfen yardim eder misiniz

MERHABA DONDURULMUŞLARLA TEDAVİ NASIL OLUYOR ACENA BÜNYAMİN BEYİN HASTASIYIM NELER YAPILIYOR NASIL BAŞALANIYOR NE KADAR SÜSÜRÜYOR TEDAVİ NE ARALIKLARLA USG BAKILIYOR

MERHABA DONDURULMUŞLARLA TEDAVİ NASIL OLUYOR ACENA BÜNYAMİN BEYİN HASTASIYIM NELER YAPILIYOR NASIL BAŞALANIYOR NE KADAR SÜSÜRÜYOR TEDAVİ NE ARALIKLARLA USG BAKILIYOR
Merhaba
Ayni diger tedavideki gibi 2. Gun baslaniyor farki igne degil baska bir hap kullaniyorsun ve kontroller ilk tedavideki gibi sık degil bir yada iki kez kontrole cagirilip transfer gunu belirleniyor
Yumurta gelisimi tedavisine gore cok daha rahat geciyo dondurulmuş sureci

Selam dogumu nerede yapacaksiniz erzurumda en iyi hastane bu konuda neresi yardim eder misiniz

Selam dogumu nerede yapacaksiniz erzurumda en iyi hastane bu konuda neresi yardim eder misiniz
Ben erzurumda yasamiyorum sehirdisindan geldim tedaviye
Ama eger oraya gidecek olsam yine arastirmada devam etmek isterdim
Şifa da ameliyat gecirdim cok temiz ilgili bi hastane

Merhaba kızlar bende yakup beyin hastasıyım. Çikolata kisti olduğu için laparoskopi oldum. Beş ay bekle demişti ana ben beklemeyip bu ay gideceğim hastaneye. Beklemek daha sıkıcı. Yakup bey isinde ehil bir doktor bence. Ama herkes Bünyamin beye gidiyor galiba. Tüp bebekte hastane de önemli diyorlar yani laboratuar. Araştırma bu konuda iyi midir acaba. Benim gibi yakup bey de tüp bebek yaptıracak yada yaptıran varsa bana yardımcı olabilir misiniz acaba.

Merhaba
Gecmis olsun ben agir bi açik ameliyat gecirdigim halde 2 ay sonra baslamistim ama cikolata kistinden sonra belki de beklemek gerekiyordur doktorunu dinle tedavi sureci cok yoruyor bizleri en ufak biseyden bile etkilenip olumsuz sonuclanmasini istemezsin
Hastanenin labaratuvari iyi ben orda hic sikinti ceken biriyle karsilasmadim
Yakup beyin fazla hastasinin olmamasi onun sık sık sehirdisinda olup tedavilerinde surekliliginin olmamasi bence
Onunla hic gorusmedim nasildir yaklaşimi bilmem
Arastirma standart bi tup bebek tedavisi icin ideal ama buyuk bi sorununuz varsa tavsiye etmem cok ustune duşmuyorlar cunku herkese ayni tedavi uygulaniyor

Ben de beklememin sebebi beş içinde kendiliğinden olursa diye başka bir amacı yaku bende bu ay daha beklemeden gideyim diyorum. Yakup beyi herkes tavsiye etti o yüzden ına gittim. Yani her gittiğim de de çok yoğun oluyordu. Ben temmuz sonu gibi gideceğim inş orada olur. Canım senin ne ameliyati oldun yakup bey de mi yaptırdın. Tüp bebek tedavisi araştırmada fiyat olarak ne kadar acaba. Aşılama ile ayni süreci mi getiriyorsunuz. Ben bir aşılama oldum şifa da Hümeyra ya. İnş bu sefer tüp bebek ile olur tekrar a gerek kalmaz.

Benim ameliyatimi bunyamin hica yapti
2 tup bebek tedavim de onlaydı
Aşilamaya gore biraz fazla dozda ilac kullaniliyor ve yumurta toplama transfer islemi var
Rapor cikartirsaniz orda 430 du sanirim hastaneye odenen
İlaclar da iste belli bi yuzdesi odeniyor benim 750 tutmustu ilaclar
Raporsuz olursa hastane 1900 demislerdi ilaclar da 3-4 bin civari tutuyor sanirim
İnsallah ilk denemende hamile kalirsin Allah yardimcin olsun

hayırlısı olsun cnm tabi ki de. ben çok tedirginim şimdiden. inş. bir sıkıntı olmadan ilkinde olur ya. yakup hoca da tüp bebek deneyen olmadı mı acaba ya hiç denk gelmedim sanki. aslında çok yoğun bir doktor ama tüp bebekte hep bünyamin hocayı duydum ama ben ameliyatı yakup beyde olduğum için tedaviye de onla devam edeceğim. bana sen normal insanlara göre hamilelik şansın daha az dedi. canım tüp bebek yaptırınca sen yattın mı. ben stresli biriyim bu işi strese girmeden nasıl halledebiliyorum bilmiyorum.

Tedavi oldugum donemde yakup beyin hastasi da coktu orada.
Sen o denilene bakma dua et ve kendine dikkat et
Ben oyle yatak döşek yatmadim zaten iyi degil hep yatmak kan dolasimi acisindan
Sadece ilk gun uzandim sonrasinda evde hafif islerimi yaptim yemek vs agir iş hic yapmadim supurme silme gibi hala da yapmiyorum
Stres yapma hersey olacagina variyor bu nasip meselesi zamani geldiyse olur
İcini ferah tut cok dua et insallah Allah emeklerinizi bosa cikarmasin
Tup bebek tedavisi her ay bekleyip adet gormeyle sonuclanmasindan daha az stresli bi surec buna emin ol
Hersey planli gunu gunune saat gibi işliyor zaman da cabuk geciyor zaten

İnş canım hersey istediğimiz gibi olur. Rabbim herseyin hayırlısıni versin. Ben henüz gitmedim ama gideceğim temmuz sonu gibi. Rabbim hepimizin yardımcı si olsun. Gerçekten böyle beklemek daha stresli. Artık gidelim bakalım ne olacak. Bekleyelim der mi yapalım der mi bilmiyorum :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…