Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Bencede çok kilolu anne var dediğiniz gibi ama yine bilemeyiz doktorun bı bildiği vardır mutlaka benim arkadasimda göbeği var baya ona bile göbeği eritmelisin denmiş tedaviye başlamak.icin

Yakup bey istanbulda ama sanırım geri gelecekmiş veya gelmiştir. Hiç haberim yok canım. Bünyamin beyi de çok duydum

Anladım canım.Bunyamin beyde tüp bebek yaptırdim bende bı ay önce ama ohss olup şiştiğim için tutunamadı maalesef dondurulmuşlarim var Allah in izniyle Nisan'da transfer olacak .Gitmeni tavsiye ederim belki sana başka bir tedavi önerecek

Canım inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunurlar. Bi de Bünyamin beye gideyim o da olumsuz konusursa yurt dışında deneyeceğim

Sağol canım Allah razı olsun .Hiç skma canını elinden geleni yapacaktır Bünyamin bey çok insanı motive ediyor .İşte oranın tek skintisi çok kalabalık oluyor :-( Allah yardımcın olsun en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah

hangi hastanedesin? bende yumurta dondurmak istiyorum ne kadara maloldu sana. beni aydınlatırsan sevinirim

hangi hastanedesin? bende yumurta dondurmak istiyorum ne kadara maloldu sana. beni aydınlatırsan sevinirim
Atatürk araştırma Hastanesi'nde yaptırdım canım.ilaclara 750 hastaneye 410 ve embriyo dondurmayada 380 verdik canım ben ağrıdan git gel yaptim Erzurum'a

Benim eşimde skinti olduğu için direk üroloji rapor yazdı kadın doğum onayladı 1 haftada çıkıyor zor değil yani canım

Ruyacim benim eşimin sperm sayısında azlık ve hareketsizlik var dedi doktor. Ama onu ilaçla tedavi etmesi kolay demişti doktor. Acaba bana rapor çıkar mi bilemedim şimdi

Eşimde 4 ay kadar ilaç kullandı canm bizde işe yaramadı maalesef. Eğer azosperm var ise hemen çıkar diye biliyorum.Bazen erkeğin kullandığı ilaç çok yararlı olabiliyor deneyebilirsiniz büyük ihtimal proxeed plus verir.Eşimde bunu kullanmisti çünkü .Bununla hamile kalan çok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…