- Konu Sahibi kaptanelif
-
Evet tuttu doğum yaptım kızım 3 aylık oldu simdi.darısı başınıza insallahBende bu ay dondurulmuş denedim olmadı yine. Sizin tuttu mu peki
Maşallah Rabbim bağışlasınEvet tuttu doğum yaptım kızım 3 aylık oldu simdi.darısı başınıza insallah
Amin allah razi olsun.Maşallah Rabbim bağışlasın
Merhaba esma nur, ben orada prof.bünyamin borekcide yaptırdım. 5bucuk milyarimiz gitti herşey dahil. BizE rapor çıkmadı.eğer size rapor çıkarsa pek bi paranız gitmez.Slm aleyküm kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende sizinle bir şey paylaşmak istedim bana yardımcı olsanız çok sevinirim bende 6 yıldır evliyim izmirden ağrıya geldim orda tedavi sonuç vermedi bakarken konuşmalarını gördüm bende tüp bebek yapmak istiyorum Madi durumundan dolayi izmirde yapmadım erzurum da tüp bebek fiyatını öğrenmek istiyorum bide hangi doktur daha iyi şimdiden teşekürler hepinize
Canim özelden yazdım sana bakarsın .bize rapor çıktı 2 bin civarı gitti paramız .bende bünyamin börekçi ye yaptırdım iki kez ama malesef negatif. Başka tüp bebek yapan hastane yok.arastirma Hastanesi'nde bünyamin hoca bide Yakup Kumtepe varSlm aleyküm kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende sizinle bir şey paylaşmak istedim bana yardımcı olsanız çok sevinirim bende 6 yıldır evliyim izmirden ağrıya geldim orda tedavi sonuç vermedi bakarken konuşmalarını gördüm bende tüp bebek yapmak istiyorum Madi durumundan dolayi izmirde yapmadım erzurum da tüp bebek fiyatını öğrenmek istiyorum bide hangi doktur daha iyi şimdiden teşekürler hepinize
Merhaba canım. Bünyamin hoca çok iyi ilgili.ordaki tek skinti çok kalabalık olduğu için herşeyi soramiyorsun.hemsireler yardımcı oluyor herşeye .yapar canim.kan değerlerine bakarak hangisi uygunsa onuda önerebilirKızlar Merhaba..bizde ramazandan sonra bünyamin hocaya gitmeyi düşünüyoruz.nasıl bir doktor?ilgili mi?ikinci aşılamayı isticez ilk gidişle yapar mı sizce
Ay inşallah içime siner..çok vakit harcadım yanlış doktor ve tedavilerle..artık çok moralim bozuluyor...hormon ve sperm testlerini tekrarlamak istiyoruz bizde zaten.inşallah güzel sonuç aliriz bünyamin hocadan.Merhaba canım. Bünyamin hoca çok iyi ilgili.ordaki tek skinti çok kalabalık olduğu için herşeyi soramiyorsun.hemsireler yardımcı oluyor herşeye .yapar canim.kan değerlerine bakarak hangisi uygunsa onuda önerebilir
İnşallah canım Allah yardımcimiz olsun çok zorlu bir süreç gerçekten. Bizde iki kez tüp denedik ama olmadı malesefAy inşallah içime siner..çok vakit harcadım yanlış doktor ve tedavilerle..artık çok moralim bozuluyor...hormon ve sperm testlerini tekrarlamak istiyoruz bizde zaten.inşallah güzel sonuç aliriz bünyamin hocadan.
Allah yardımcimiz olsun canım..Randevu alinmiyormus sanırım. Sabah gitsek muayene olabiliriz dimi çünkü agridan gelip gidicez boşa gitmesin günümüz.İnşallah canım Allah yardımcimiz olsun çok zorlu bir süreç gerçekten. Bizde iki kez tüp denedik ama olmadı malesef
Evet canım randevu sistemi yok.sabah 8 ila 8.30 arası orda olursanız muyane olursun mutlaka.doktor tüm hastalara bakıyor.hasta bitmeden gitmiyor .bende ağrıdan git gel yaptım sürekliAllah yardımcimiz olsun canım..Randevu alinmiyormus sanırım. Sabah gitsek muayene olabiliriz dimi çünkü agridan gelip gidicez boşa gitmesin günümüz.
Aa ne tesadüf.:))agrida misin hala.zor oldu mu peki git gel?sezgin e gittik nerdeyse 1 yıldır tekrar onla vakit kaybetmek istemiyorum mecbur yolu göze alacagizEvet canım randevu sistemi yok.sabah 8 ila 8.30 arası orda olursanız muyane olursun mutlaka.doktor tüm hastalara bakıyor.hasta bitmeden gitmiyor .bende ağrıdan git gel yaptım sürekli
sezginle vakit kaybetmeyin sakin. Bünyamin beye gidin . biraz zorlu bir süreç ama inşallah faydası olacaktır . mümkünse sabah 8 de orada hazır olun.Aa ne tesadüf.:))agrida misin hala.zor oldu mu peki git gel?sezgin e gittik nerdeyse 1 yıldır tekrar onla vakit kaybetmek istemiyorum mecbur yolu göze alacagiz
İnşallah canim bi aksilik olmassa gidicez bünyamin beye.sizde mi sezgin e gitmistiniz agrida?sezginle vakit kaybetmeyin sakin. Bünyamin beye gidin . biraz zorlu bir süreç ama inşallah faydası olacaktır . mümkünse sabah 8 de orada hazır olun.
Bana da iyi gelmedi ama burdaki en iyi doktor diyorlar..mecbur gittik bunca zamandır. ..inşallah bundan sonra iyi doktorlara denk geliriz..içimize sinmesi de çok onemliTeşekürler hepinize yardımcı olduğunuz için benim dosya çıktı izmirden ama tüp bebek yapmadan raporu vermiyorlar bizde almaya çalışıyoruz acaba alsak erzurum da yaparlar mı bende sezgin beye 4 sene önce gittim ama boş sakın yanlış anlamayın kızlar ömötsizlik deyil ama bana iyi gelmedi sezgin bey rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın işallah
Evet bi iki göründüm hep takip yaptı. Baktım böyle çok zaman geçiyor. Artik bünyamin beye gitmeye karar verdik. Zaten evim de oraya taşındı .öylece başladık tedaviyeİnşallah canim bi aksilik olmassa gidicez bünyamin beye.sizde mi sezgin e gitmistiniz agrida?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?