- Konu Sahibi kaptanelif
-
Allah yardımcn olsun canım kilonu verirsin inşallah.belki size direk rapor. Çıkar eğer doktor öyle demisse oyalamaz canım inşallah hemen rapor çıkarKilodan dolayı canım 94 kiloyum. Tiroit ilacı kullanıyorum ve insulin direncim var kilo veremiyorum
peki dondurmayı her isteyen yaptırabiliyor mu? benim bildiğim devlet sadece kemoterapi görecek olanlarınkini donduruyo çok uygun bu fiyatlar piyasaya göreAtatürk araştırma Hastanesi'nde yaptırdım canım.ilaclara 750 hastaneye 410 ve embriyo dondurmayada 380 verdik canım ben ağrıdan git gel yaptim Erzurum'a
herkes dondurabiliyor canım o konuda herhangi bi şart yok yeterki embriyon kaliteli olsunpeki dondurmayı her isteyen yaptırabiliyor mu? benim bildiğim devlet sadece kemoterapi görecek olanlarınkini donduruyo çok uygun bu fiyatlar piyasaya göre
kaç yaşındasın ki kilonun çok etkisi varmış doktor bana da kilo ver dedi en azından ona uğraş verecek olan Rabbim sen onların dediğine takma kafanı benim teyzem 39 yaşında evlendi ve 2 çocuk yaptı sen zayıflamaya bakMerhabalar. Kızlar bende bebek istiyorum ama malesef olmuyor. Dr. Humeyraya gittim 2 yillik evli olmama ragmen yastan dolayi hic bekleme dedi. Yakup beye gittim olsa da tutunamaz dedi. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kilo vermemi soyledi yakup bey
Merhabalar birşey soracam acaba siz tüp bebekle mi hamile kaldınızKlomen ve emodex verdi. Spermler düzelmeden tüp bebek önermeDi
Yok hayır normal yolla hamile kaldım eşim Kaan hocaya gittikten 2 ay sonraMerhabalar birşey soracam acaba siz tüp bebekle mi hamile kaldınız
kaç tane sağlıklı yumurtanızı dondurdular tek bir siklus mu dondurdunuz doktorunuz kimdi ? çok soru sordumAtatürk araştırma Hastanesi'nde yaptırdım canım.ilaclara 750 hastaneye 410 ve embriyo dondurmayada 380 verdik canım ben ağrıdan git gel yaptim Erzurum'a
Maşallah Allah kucağınıza almayida nasip etsin .Çok sevindim . bize de dua edinYok hayır normal yolla hamile kaldım eşim Kaan hocaya gittikten 2 ay sonra
Bunyamin hoca doktorum 4 tane dondurulmuştu.Yok sorabilirsiniz istediğiniz kadarkaç tane sağlıklı yumurtanızı dondurdular tek bir siklus mu dondurdunuz doktorunuz kimdi ? çok soru sordum
Saol canım inşallah siz de emekleriniz in karşılığını en kısa zamanda alırsınızMaşallah Allah kucağınıza almayida nasip etsin .Çok sevindim . bize de dua edin
Amin canım inşallahSaol canım inşallah siz de emekleriniz in karşılığını en kısa zamanda alırsınız
tam olarak hangi hastaneye gitmem gerek ben erzurumda yaşamıyorum sırf bu iş için gelmeyi planlıyorum. nene hatun kadın hastanesinde mi bünyamin hoca yoksa hastane bana söyler misin. Bide randevu işini nasıl yapcaz mhrs üzerinden alınabiliyor mu?Bunyamin hoca doktorum 4 tane dondurulmuştu.Yok sorabilirsiniz istediğiniz kadar
Canim Atatürk araştırma Hastanesi'nde 3 .katta tüp bebek merkezinde .yok MHRS den alamıyoruz sabah erken gidip hemşirelere isim yazdiyoruztam olarak hangi hastaneye gitmem gerek ben erzurumda yaşamıyorum sırf bu iş için gelmeyi planlıyorum. nene hatun kadın hastanesinde mi bünyamin hoca yoksa hastane bana söyler misin. Bide randevu işini nasıl yapcaz mhrs üzerinden alınabiliyor mu?
rapor süreci hakkında bilginiz var mı ? ben erzurumda değilim çalışıyorum da izin problem olabilir bu konuda bana bilgi verirseniz çok mutlu olurumBaya yoğun oluyor o yüzden erken gitmekte fayda var
canım merhaba bende erzurumda tüp bebek yaptırdım. Bana rapor çıkmadı ama rapor isi zor değil. Doktorun uygun görürse hemen çıkar.raporun belli şartları var onları tasiman gerekiyor.rapor süreci hakkında bilginiz var mı ? ben erzurumda değilim çalışıyorum da izin problem olabilir bu konuda bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Bende orada tüp bebek yaptırdım. İstediğiniz soruları cevaplayabilirim.kaç tane sağlıklı yumurtanızı dondurdular tek bir siklus mu dondurdunuz doktorunuz kimdi ? çok soru sordum
Bende bu ay dondurulmuş denedim olmadı yine. Sizin tuttu mu pekiBende orada tüp bebek yaptırdım. İstediğiniz soruları cevaplayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?