- Konu Sahibi kaptanelif
-
Hadi ya üzüldüm şimdi. ..biz ilk gidicez ya canım hormon testi sperm testi falan tutar baya..Ekonomi pek iyi değilde bi sorayım dedim.Rapor varsa çok paran gitmez canım
Ne sormak istersen sorabilirsin canm bende ilk gittiğimde senin gibiydim çok zorlanıyordum.amin canm Allah senden de razı olsun inşallah tez zamanda hep beraber evlat sahibi olalım inşallahAnladim canim cok cok saol bilgiler için. .Allah razı olsun valla detaylı bilgilendiriyorsun beni:))Rabbim tez zamanda bebis sahibi yapsın seni inşallah
İnşallah canim insallah tez zamanda seviniriz bizdeNe sormak istersen sorabilirsin canm bende ilk gittiğimde senin gibiydim çok zorlanıyordum.amin canm Allah senden de razı olsun inşallah tez zamanda hep beraber evlat sahibi olalım inşallah
Bende bu ay gitmeyi dönüyorum bakalım birde dokturları hakında bilgi almak istiyorum sizce hangisi daha iyiAleyküm selam canım .ben ara verdim 3.deneme için canm sen naptin
yakup Kumtepe ve bünyamin börekçi var her ikiside işinde iyi .ben bünyamin hocanın hastasıydım bize nasip olmadı canm iki kez denedik tüp bebek negatif oldu.Rabbim nasip ederse herşey birer vesileBende bu ay gitmeyi dönüyorum bakalım birde dokturları hakında bilgi almak istiyorum sizce hangisi daha iyi
Yanlış anlamasan sizde bir sorun varmıydıyakup Kumtepe ve bünyamin börekçi var her ikiside işinde iyi .ben bünyamin hocanın hastasıydım bize nasip olmadı canm iki kez denedik tüp bebek negatif oldu.Rabbim nasip ederse herşey birer vesile
Yok canm bende..sorun eşimde:-(Yanlış anlamasan sizde bir sorun varmıydı
Rabim herşeyin hayirlisini nasip etsin işallah alah böyökturSlm kizlar bende erzm bünyamin hocada tedaviye basladim bana direk tup dedi yumurta rezervelerim kotu oldugu icin suan igne kullaniyorum pazartesi tekrar gidecem Alllah yardimcimiz olsun zor bi surec bide 3 saatlik yoldan geliyorum. Bu ay benimle beraber yaapan var mi bide yumurta sorunu olan var mi ?
İşallah olur rabim ol derse olur canım bize bu sınavda hakıyla geçmek döşer işalahYok canm bende..sorun eşimde:-(
tatlım bişey sorabilir miyim sana? rapor çıkarmak için seni yönlendiriyorlar mı hastanede doktor bana 2 ay sonra tüp bebeğe başlayacaz dedi ama raporla alakalı bişey istemedi. bide tüp bebek sırası var mı sıraya mı yazıyolar benim bu iki aylık dönemde yapmam gereken bişey var mı?her iki doktorunda pozitif sonuç alan hastalarınıda gördüm negatif alan hastalarınıda yani herşey nasip kısmet. Bu yolda emek harcayan herkese Rabbim tez zamanda sevindirsin.
Bizde hemen çıktı canım yani bı hafta içinde toparladık tüm belgeleri.esimde sorun olduğu için üruloji uzmanı yazdı raporu bize bütun belgeleri ayarlayp bünyamin hocanın sekreterine vermiştiktatlım bişey sorabilir miyim sana? rapor çıkarmak için seni yönlendiriyorlar mı hastanede doktor bana 2 ay sonra tüp bebeğe başlayacaz dedi ama raporla alakalı bişey istemedi. bide tüp bebek sırası var mı sıraya mı yazıyolar benim bu iki aylık dönemde yapmam gereken bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?