- Konu Sahibi kaptanelif
-
Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar, bende yakup beyin hastasıyım yeni başladım,2 yıldır evliyim 9 ay başka dra gittim ve bana bi sorunum olmadığını söyledi 5 başarısız klomen sonrası ara verelim ddi,geçn ay şiddetli bi ağrı ile adet oldum, sonra vücudumda bişelerin ters gittigini anladım ama dr bi sıkıntı yok demişti,erzuruma gittigimizde yakup beyle ön görüşme yaptık enfeksiyon değerimin yüksek oldugunu söyledi ve adet zamanı çağırdı,bu arada enfeksiyon yüzünden beni 5 gün hastanede yatırdı,adetin 2.günü gittiğimde ise iki yumurtalığımda çikolata kisti oldugunu,triodimin yükseldigini,fsh ımın yükseldiğini ve ca125 imin çok yüksek oldugunu söyledi,bebege değil bana adapteydi, ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bi dahaki adetimde gelmemi istedi değerler düştükten sonra tüp bebek konusunu konuşucaz dedi ilk moralim çok bozulmuştu ama şimdi bana bi teşhis konduğu için içim çok rahat, yakup beye çok güveniyorum çok ilgili hiç sinirli ters ukala biri değil,umarın tedavim olumlu sonuçlanır ama ameliyat işi ekime kalıcak sanırım çünkü bi sonraki adetim bayrama geliyo, ağrılarımsa çok şiddetli..umarım Rabbim bize bi mucize nasip eder....
tek taraflı olsaydı ameliyat istemeyebilirdi fakat bu hainler bizim yumurtalarımıza rahat vermediğinden sağlıklı yumurta elde etmek güç. en doğrusu neyse doktor daha iyi bilir. benimde sağda 6.5 solda 5.5 ve 2.5 üç kistim vardı ameliyatla alındıEvet biri 4.8 biri 5.1 cm miş önceki dr unun bunları görmemesi çok enteresan diyo, ilaçla olmaz mı didim olmaz dedi bunlar anca sen ölünce patlar dedi açık sözlü olmasını seviyorum boşa ümit vermiyo sonuçta inşallah ameliyat sonrası belki kendi kendime hamile kalırım bilmiyorumki
Bende eylülde başlamayı planlıyorum inşallah.Ben de eylulde baslayacagim sanirim. Yakup beyin hastasiyim. Cok tatli biri, ben sewdim. Allah buyuk bakalim.
Simdiden hayirli olsunBende eylülde başlamayı planlıyorum inşallah.
Belki karsilasiriz :)Bende eylülde başlamayı planlıyorum inşallah.
tek taraflı olsaydı ameliyat istemeyebilirdi fakat bu hainler bizim yumurtalarımıza rahat vermediğinden sağlıklı yumurta elde etmek güç. en doğrusu neyse doktor daha iyi bilir. benimde sağda 6.5 solda 5.5 ve 2.5 üç kistim vardı ameliyatla alındı
iki aşılama yaptım doktor tüpe geçelim dedi bakıcaz artık. başka bi tedavi yaparmı bilmiyorum 2 aylık lucrin iğne verdi bana onları yaptır 10 gün sonra gel dedi. internetten araştırdığımda uzun protokol dedikleri bi uygulama var sanırım onu düşünüyor. gelişmelerden haberdar ederim ayın 15 inden sora arayıp randevu alacam bakalım hayırlısı.Yaa geçmiş olsun canım sogan kürü uyguluyorum bende inşallah fayda eder, bitkisel bişeler denim ne kaybederim ki, ya benim böyle ağrılarım yoktu son 2 aydır böyle çok stresli bi işte çalışıyorum açıkçası ondan kaynaklandığını düşünüyorum, kafama takmıyorum artık nasip Rabbim inşallah banada hepimizede yaşatır o duyguyu...sen tüp bebek mi deniceksin şimdi nasıl olucakmış
iki aşılama yaptım doktor tüpe geçelim dedi bakıcaz artık. başka bi tedavi yaparmı bilmiyorum 2 aylık lucrin iğne verdi bana onları yaptır 10 gün sonra gel dedi. internetten araştırdığımda uzun protokol dedikleri bi uygulama var sanırım onu düşünüyor. gelişmelerden haberdar ederim ayın 15 inden sora arayıp randevu alacam bakalım hayırlısı.
inşallah canım hoşgeldin doktorun kim bu arada?Merhaba arkadaşlar burada yeniyim inşallah bu konuda hep güzel haberlerimiz olur
Allah cümleten yardımcımız olsunBende eylulde tekrar yapacam ikinci denemem olacak insalllah kizlara banada dua edin ben bunyamin hocada yapacam
kısa protokolde tek siklusta bitiyo işin yani 10-15 gün uzun protokolde önce bazıilaçlar kullanıyosun sonra adetini bekleyip doktora gidiyosun ondan sonra yumurta geliştiriciler başlıyo bu da yaklaşık 35-40 gün kadar uzun olabiliyor.İnşallah olur canım gönlünü ferah tut uzun protokol ne benim inan hiç bilgim yok ne aşılama ne tüp bebek olaylarından nasıl oluyo ne kadar sürüyo bilmiyorum, dua ederiz tabi mercan345
Henüz doktorum yok, buraya yeni taşındım Hümeyra hanıma gittim başka aşılama yapmama gerek olmadığını tüp bebeği tavsiye ettiğini söyledi. Bana da ekim kasım uyuyor sizce hangi doktora gitmeliyim aklımda Bünyamin bey varinşallah canım hoşgeldin doktorun kim bu arada?
ben üniversitede yakup beyin hastasıyım şimdilik iyi gibiHenüz doktorum yok, buraya yeni taşındım Hümeyra hanıma gittim başka aşılama yapmama gerek olmadığını tüp bebeği tavsiye ettiğini söyledi. Bana da ekim kasım uyuyor sizce hangi doktora gitmeliyim aklımda Bünyamin bey var
Üniversitenin içindeki hastane di mi hangi günler hasta kabulü varben üniversitede yakup beyin hastasıyım şimdilik iyi gibi
eğer izinde değilse alıyo hergün. ama arada ameliyat çıkıyo bayağı beklediğim oluyo. ama tüm hastalarına bakmadan eve gitmiyo.atatürk üniversitesi hastanesinde evet. orda bide bölge hastanesi var ora değil karıştırma. inşallah şifa olur hepimize.Üniversitenin içindeki hastane di mi hangi günler hasta kabulü var
Amin ben daha adet olmadım ama eşim şehir dışına gitmek zorunda o yüzden adet olmadan gideceğim inşallah hemen bu ay başlatır testlerim var hep inşallah tekrarlamazeğer izinde değilse alıyo hergün. ama arada ameliyat çıkıyo bayağı beklediğim oluyo. ama tüm hastalarına bakmadan eve gitmiyo.atatürk üniversitesi hastanesinde evet. orda bide bölge hastanesi var ora değil karıştırma. inşallah şifa olur hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?