- Konu Sahibi kaptanelif
-
Benim raporluydu valla raporsuz fiyatı tam bilmiyorum ama 5 bin gider herhaldeAcaba nekadar bir bütçe gider raporum çıkmayacak galiba
Aynen canm .ya hastaneye gidince o kadar kalabalık ki ama grup çok sessiz acaba oradaki bayanların bu gruptan haberleri yok muBurda birbirimize destek olalım ki göç olsun bütün kızlar yoksa kimse bizleri anlamaz
Benim raporluydu valla raporsuz fiyatı tam bilmiyorum ama 5 bin gider herhalde
galiba eskiden daha çok konuşuluyordu insan rahatlanıyordu çünki gerçekten çok stresli oluyorAynen canm .ya hastaneye gidince o kadar kalabalık ki ama grup çok sessiz acaba oradaki bayanların bu gruptan haberleri yok mu
Acilse direk hocayı araKızlar tüp bebek merkezine nasıl ulaşıyosunuz ben arıyorum açmıyolar
Değerlerimi bildiriciim amma açan yok kızlar hemşirelerden birinin numarasını alabilirseniz bana msj atarmısınız :)Acilse direk hocayı ara
Tedavin hayırlı olsun canım güzel haberlerle gelBen mens oldum. Yarın başlayacağız inşallah. Yarın orda olacak olan var mı?
Tedavin hayırlı olsun canımBen mens oldum. Yarın başlayacağız inşallah. Yarın orda olacak olan var mı?
İnşallah canım hadi bismillah :) bol bol ayetel kürsi oku ben çok okudumÇok teşekkürler kızlarçok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlanır. Canım ben numara bulursam mesaj atarım sana
Merhaba canm gittin mı erzuruma nasıl geçti ???Çok teşekkürler kızlarçok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlanır. Canım ben numara bulursam mesaj atarım sana
Merhaba canm gittin mı erzuruma nasıl geçti ???
Ya olumsuz düşünme canım Rabbim büyüktür bol bol dua oku kendine. Peki tüp tedavisi mı uygulayacak o zaman ilaçlarla büyür gelişir.Gittim canım. Doktor pek olumlu konuşmadı 3 tane yumurta varmış başladık tedaviye ama çok ümitlenme dedibakalım girdik bu yola artık hayırlısı..
Canım dr un kimdi benimde tedavi öncesi çok az yumurtam vardı ama ilaçlarla büyüdü çoğaldı kendini ferah tut dua edelim bol bolGittim canım. Doktor pek olumlu konuşmadı 3 tane yumurta varmış başladık tedaviye ama çok ümitlenme dedibakalım girdik bu yola artık hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?