Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Canım benim raporsuz 4.500 tuttu, uygulama oteli var evet ama öyle ucuz değil ne yazıkki 100 küsür falan ben polisevinde kaldım kişi başı 25 ti ama bizz emniyet mensubuyduk yine uygun öğretmenevi var..buraları önceden arayıp yer ayırt bence yoksa bulamayabilirsin

Gittim canım. Doktor pek olumlu konuşmadı 3 tane yumurta varmış başladık tedaviye ama çok ümitlenme dedi bakalım girdik bu yola artık hayırlısı..
Ya olumsuz düşünme canım Rabbim büyüktür bol bol dua oku kendine. Peki tüp tedavisi mı uygulayacak o zaman ilaçlarla büyür gelişir.
Bak mesela ben tedavi olduğum dönemde bı arkadaştan 4 yumurta toplandı benden 17 aaa dedim benim yumurta sayım fazla tammdir kesin döllenir olur tutunur gözüyle baktım.ama o 4 yumurta toplanan arkadaşın tek bir embriyosu oldu ve oda tuttu doğum yaptı bir oğlu oldu .benimde 5 embriyom oldu iki kez transfer oldu ama tutmadı .demem o ki sayı önemli değil kaç olursa olsun bi tane olsun oda tutsun

Gittim canım. Doktor pek olumlu konuşmadı 3 tane yumurta varmış başladık tedaviye ama çok ümitlenme dedi bakalım girdik bu yola artık hayırlısı..
Canım dr un kimdi benimde tedavi öncesi çok az yumurtam vardı ama ilaçlarla büyüdü çoğaldı kendini ferah tut dua edelim bol bol

Yakup Kumtepe doktorum. Aynen tüp bebek tedavisine başladık. Dediğiniz gibi sayı önemli değil ama işte insanın morali bozuluyor en ufak sorunda. Bakalım bol bol dua etcez artık nasipse olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…