Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

İnşallah çıkar canım sizin problem neydi birde süreç nasıl senin ilk denememi?
Merhaba canım benil çikolata kistim vardı her iki yumurtalıkta ve boyutları büyüktü tüp bebekti tek çare..yptık tuttu ama kese ve kalp atışını daha duymadık bugün transferin 14.günü

Merhaba canım benil çikolata kistim vardı her iki yumurtalıkta ve boyutları büyüktü tüp bebekti tek çare..yptık tuttu ama kese ve kalp atışını daha duymadık bugün transferin 14.günü
AA yazmışsin canm bende sordum tedavi nasıl oldu diye

Beni lucrinle depotla 2 ay menopoza soktu sonra aralıkta ilaçlara başladık 1 ocakta transferim oldu çok şükür kanda pozitifi aldım bakalım kesemizi ne zaman görcez
İnşallah kesede görürsün canım kalp atışı da duyarsın inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bende galiba çarşamba yada perşembe gideceğim erzuruma adet günüme göre. O tarihlerde orda olacak olan varmı?

Yok canm ben ayın sonunda yada diğer ay giderim benim dondurulmuş embriyom var onları koydurmak için
Bende galiba çarşamba yada perşembe gideceğim erzuruma adet günüme göre. O tarihlerde orda olacak olan varmı?
Ya bende kalp atışı için erzruma gideyim dedim ama eşim göremez bu sefer onları alıyolarmı içere kalp atışı için bilmiyorumki

Slm kızlar çok teşekürler daha öncede yazmıştım erzuruma gidecem diye gidemedim nasip olmadı allah nasip ederse adeti mi bekliyorum erzurum bönyamin börekçiye gidecem ama hangi hastanede oldunu bilmiyorum bide orda hastaneye ait konaklama yeri varmı acaba bide bönyamin beyde tedavi olanlar şimdiden teşekurler

Selam canım. Atatürk üniversitesi tıp fakültesi araştırma hastanesi. Sabah erken git canım üst kata tüp bebek bölümüne çık.hemsirelere adını yazdır öyle muayenede olursun hocayla konusursunuzda . Konaklama olarak yine hastane içinde üst katta otel var turizm oteli galiba öyle birşeydi.gunluk kalabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…