- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi kaptanelif
-
Erzurum’da tedavi olmuyorum ama adetimiz aynı başlamış doktor tam sayı söylemedi ama küçük küçük en fazla 2-3 gibi birşey geveledi gonal-f 300 ml başladı pazartesi kontrol dedi yumurtaların durumuna göre karar vereceğiz dedi yaşım 29 fsh 14 amh 0.11Anladım sadece rezervimin çok az olduğunu çok geçmeden tüp bebek yapmam grektiğini söyledi. Ama kaç folikül var onu söylemedi hhiç.bide kist varmış iki taneRapor için gereken bazı evrakları verdim bi iki tane eksiğim var onları da pazartesi götürücem bakalım. Ama iğnelerim başladı ilk kontrol pazartesi
Evet sürecimiz aynı görünüyor bana hiç sayıdan bahsetmedi gonal 200 ml bnmkii fsh 12 yasim 28Erzurum’da tedavi olmuyorum ama adetimiz aynı başlamış doktor tam sayı söylemedi ama küçük küçük en fazla 2-3 gibi birşey geveledi gonal-f 300 ml başladı pazartesi kontrol dedi yumurtaların durumuna göre karar vereceğiz dedi yaşım 29 fsh 14 amh 0.11
Pazartesi ola hayrolaEvet sürecimiz aynı görünüyor bana hiç sayıdan bahsetmedi gonal 200 ml bnmkii fsh 12 yasim 28
Evet hayrolur inşallahPazartesi ola hayrola
raporunuz varsa pek bişey almıyolar. ben sadece yumurta toplama günü 400 lira verdim sanırım onun dışında ilaçlar ve hocanın muayene ücreti.arkadaşlar merhaba
erzurumda Bünyamin beye tedavi için gittim . İlaçlarım dün başladı bundan sonraki süreçle ilgili bilgi verebilir misiniz ? Bide hastahaneye ne ödeme yapacağım ?
geç olsun temiz olsun bende 5 ayda anca yapabilmiştim ilk tüpüvallahi 3 aydır gidiyorum henüz tedaviye başlayamadım insallah bu hafta adetimle beraber. Sizi yakından takip ediyorum. sorununuz ne ?
Amin peki kacincida tuttu yada tuttu mu beni neler bekliyorgeç olsun temiz olsun bende 5 ayda anca yapabilmiştim ilk tüpü
tek tüp bebeğimi kasımda yaptırdım oda kimyasal gebelik oldu. ikinciye Allah kısmet ederse bu ayın sonunda başlayacazAmin peki kacincida tuttu yada tuttu mu beni neler bekliyor
Ben de ilkinde olmasını beklemiyorum bizim gibi durumlarda 2 veya 3 daha büyük şanslıymış. Hani bu ay tedavi olacağım pozitifi göreceğim yok kafamda sadece süreci öğreneceğim vartek tüp bebeğimi kasımda yaptırdım oda kimyasal gebelik oldu. ikinciye Allah kısmet ederse bu ayın sonunda başlayacaz
öyle düşünme istatistiklere bakarsan ilkinde tutma oranı diğerleriyle aynı nerdeyse. eğer güzelce talibin yapılır sonuçlandırılırsa olur merak etme. zaten süreç içerisinde sana tutup tutmayacağının sinyalini verir anlarsın. mesela benim 13 yumurtadan sadece 1 tane düzgün yumurta çıktı gerisi çöp sorun yumurtamda dedim kendi kendime sonuç olarak tutmadı. bazen sadece tüp yapmak bile çözüm olabiliyor bir sorun yoksa çevremde çok örnek var böyle. sen içini ferah tut tevekkül et gerisi Allah a kalmışBen de ilkinde olmasını beklemiyorum bizim gibi durumlarda 2 veya 3 daha büyük şanslıymış. Hani bu ay tedavi olacağım pozitifi göreceğim yok kafamda sadece süreci öğreneceğim var
Peki bunu yemekle nasıl destekleriz mesela ben zeytinyagi kullanımımi arttırdım balık yağı içiyorum folik asit içiyorum desteklemek için.öyle düşünme istatistiklere bakarsan ilkinde tutma oranı diğerleriyle aynı nerdeyse. eğer güzelce talibin yapılır sonuçlandırılırsa olur merak etme. zaten süreç içerisinde sana tutup tutmayacağının sinyalini verir anlarsın. mesela benim 13 yumurtadan sadece 1 tane düzgün yumurta çıktı gerisi çöp sorun yumurtamda dedim kendi kendime sonuç olarak tutmadı. bazen sadece tüp yapmak bile çözüm olabiliyor bir sorun yoksa çevremde çok örnek var böyle. sen içini ferah tut tevekkül et gerisi Allah a kalmış
bana doktor bol su içip protein ağırlıklı beslenmemi söylemişti sadecePeki bunu yemekle nasıl destekleriz mesela ben zeytinyagi kullanımımi arttırdım balık yağı içiyorum folik asit içiyorum desteklemek için.
onu da yaparizbana doktor bol su içip protein ağırlıklı beslenmemi söylemişti sadece
Fsh yüksekliginden raporun çıkabilir canımm :) benimde dr um yakup hoca tedavin hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşallahHerkese merhaba adetimin 2.gününü bekliyorum sonrasında Yakup Beyle tedaviye başlayacağız. Benim fsh 14 çıktı rapor için istenenleri söylediler bize ama 3 yıllık evli olma şartı her durum için geçerlimi? Bana fsh14 çıkınca direk rapor kağıtlarını verdiler ama daha 2 yıllık evliyiz?
Fsh yüksekliginden raporun çıkabilir canımm :) benimde dr um yakup hoca tedavin hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşallah
burdayız tatlım elimden geleni yaparım soracağın bişey varsaSlm kızlar galiba artık kimse girmiyor bu gruba eskiden herkes birbirine destek oluyordu ve size ihtiyacım var ben erzurum a gidecem biraz bilgiye ihtiyacım var cvp bekliyorum
Selam canm. Sorabilirsin tabiSlm kızlar galiba artık kimse girmiyor bu gruba eskiden herkes birbirine destek oluyordu ve size ihtiyacım var ben erzurum a gidecem biraz bilgiye ihtiyacım var cvp bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?