- 19 Ocak 2018
- 53
- 39
- 3
- Konu Sahibi kaptanelif
-
Sizin neyiniz var hangi doktorunuz kimBende 165boyum 51 kiloyum banada tek iyi konuştuğu konu kilomdu doktorun
Banada heo gulerek soyluyor bunyamin hocaBanada zayıfla demedi ama kilon fazla deyip ğülüyodu :)
Sizin neyiniz var hangi doktorunuz kim
Rabbim nasip etsim ins transfer oldumu pekiBenim fah yüksekti rezervler azdı oyüzden başladık hemen tedaviye. Yakup hoca benim doktorum
Rabbim nasip etsim ins transfer oldumu peki
Hayirlisi olsun ins Rabbim tum isteyene nasip etsin sizinde ilk denememiYok bugün gittim biri 11 biri 13.5 olmuş. Yarın tekrar gel dedi iğnelere devam şuan
Süper canımm kocaman kocaman olsunlar incir ye gün içinde badem ye dut ye badem yeYok bugün gittim biri 11 biri 13.5 olmuş. Yarın tekrar gel dedi iğnelere devam şuan
Allah nasip etsin tez vakitte ins bu kez tutunur bebislerin.canim ben yeni uyeyim sizin neyiniz var kac yildir tedavidesiniz kac yasimda ve nerelisinizKızlar benimde 2 gün erken geldi regl:)))
Dondurulmuş 2 embriyom var yarın ikinci günüm Erzurum'a gidicem inşallah.
Bana dua eder misiniz bu üçüncü transfer için yol alacam inşallah bu kez tutunurda artık hiç birşeye gerek kalmaz
Allah razı olsun inşallah.3 buçuk yıllık evliyiz .1 yıldır tedavideyiz. 26 yaşındayım ağrıdan geliyorum burda oturuyoruzAllah nasip etsin tez vakitte ins bu kez tutunur bebislerin.canim ben yeni uyeyim sizin neyiniz var kac yildir tedavidesiniz kac yasimda ve nerelisiniz
Hayirlisi olsun alah yardımcın olsun Rabbim kimseyi hastanelere duşurmesinKızlar benimde 2 gün erken geldi regl:)))
Dondurulmuş 2 embriyom var yarın ikinci günüm Erzurum'a gidicem inşallah.
Bana dua eder misiniz bu üçüncü transfer için yol alacam inşallah bu kez tutunurda artık hiç birşeye gerek kalmaz
Amin Allah razı olsun canım.cumlemiz inşallahHayirlisi olsun alah yardımcın olsun Rabbim kimseyi hastanelere duşurmesin
Canım sen adet oldun muHayirlisi olsun alah yardımcın olsun Rabbim kimseyi hastanelere duşurmesin
Hayır daha olmadım bekliyorum canımCanım sen adet oldun mu
Test yapmadın mı pekiHayır daha olmadım bekliyorum canım
Sizin neden olmuyor.ben her gittigimde 1 2 kisi agridan geldigini soyluyor Rabbim hicbirimizin emegini bosa cikarmasin inAllah razı olsun inşallah.3 buçuk yıllık evliyiz .1 yıldır tedavideyiz. 26 yaşındayım ağrıdan geliyorum burda oturuyoruz
Amin inşallah benim eşimde skinti varSizin neden olmuyor.ben her gittigimde 1 2 kisi agridan geldigini soyluyor Rabbim hicbirimizin emegini bosa cikarmasin in
Hayirlisi olsun ins Rabbim tum isteyene nasip etsin sizinde ilk denememi
Rabbim nasip etsin insssAmin inşallah benim eşimde skinti var
Ins canim ya Rabbim dualarimizi kabul eder insEvet canım ilk deneme inşallah ilkinde hemen yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?