Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Canim neyaptin kalp atisini duydunmu cok merak ettim

Siz erzurumda oturmuyormusunuz ins canim keseyide gorursun 5+1derken haftalikmi
Yok canım ben ığdırda oturuyorum :) 5 hafta 1 günlük transfer 1 ocak ama transfer günü embriyoyu 15 günlük sayıyolarmış yani bu benim tahminil son adet tarihim olmadığı icin kendi kendime netten hespladım böyle :)

Öylemi benim pek bilgim yok bu konuda bende ilkkez deneyecem ins bebisinizi kalp atisida duyarsiniz kucaginizada alirsiniz.peki bana anlatirmisiniz kacgun tedavi oldunuz hangi igneleri kullandiniz kac yillik evlisiniz ve yasiniz kac

Öylemi benim pek bilgim yok bu konuda bende ilkkez deneyecem ins bebisinizi kalp atisida duyarsiniz kucaginizada alirsiniz.peki bana anlatirmisiniz kacgun tedavi oldunuz hangi igneleri kullandiniz kac yillik evlisiniz ve yasiniz kac
Ben 2.5 yıllık evliyim canım yaşım 31 ilk denemem, iğne sürecim benim 10 gün sürdü en yüksek doz gonal f aldım ilk günler 300 doz, sonra onu 150 çekip menogon ekledi 2 toz 1 su, 10 günün sonunda çatlatma iğnesi, 2 gün sonra toplama oldu

Yasiniz iyiymis ins benimde ilk denemede tutar.benim hep engel cikiyor belkide zamani degil buayki adetimi bekliyirum bukezde baslamasa yakup beye gidecem.peki dondurulmuslar icin nekadar ucret odediniz

Yasiniz iyiymis ins benimde ilk denemede tutar.benim hep engel cikiyor belkide zamani degil buayki adetimi bekliyirum bukezde baslamasa yakup beye gidecem.peki dondurulmuslar icin nekadar ucret odediniz
Hadi inşallah tutar canım bol bol dua et..yakup hoca iyidir..ben toplam 4500 ödedim hastaneye raporsuz..dondurma 380 di ama zaten ücretli oldugumuzda o para içindeymiş seneye ocak ayında devam etmesi için para ödicez canım..embriyo sayısı kaç olursa olsun ücret sabitmiş ama zam gelebilir demişlerdi

Hayirlisiyla bibaslasam iyiymis ucrete dahil olmasi bende raporsuz hastayim cunku bikizim var.Vallahi baslasam bu kadar stresli olmam heralde artik bunyamin hocamin beni oyaladigini dahi dusunmeye basladim benim kistim e.t cmdi baslayabilirdi neden baslamadi anlamiyorum.peki canim yakuo hocanin muayrne yeride bunyamin hocayla aynimi ben okadar gidiyorum hic rasgelmedimde bunyamin hocanin hastasi cok fazla cok yogun

Canım yakup hocanın aşağıda odası vardı biz ilk oraya gittik tüp bebeğe karar verince yukarı yönlendik, kendi odaları var ya orası..ne güzell bi kızın var darısı ikincisine..kistin kaç cmdi çikolata dimi

Bunyamin hocayla ayni muayrne odasimi kullaniyolar.cok sukur rabbime Allah isteyen herkese nasip etsin ins ben 10yillik evliyim kizim dogal yollarla oldu zaten ozamn benim kistim felanda yoktu dogumum sezaryanla oldu korunmak icin spiral taktim 3yildan sonra cikardim 1yil sonra hamile kalamayinca arastirmaya gonderdi nenehatundaki dr gittim 4 5yil once heriki tarafta 1cm var dedi ilac verdi yine hamile kalmadim metin hocada bi asilama yaptim tutmadi en son 2016 nisanda bunyamin hoca ameliyat etti soldakini aldi sagdaki duruyor digerinide alsaydim erken menapoza girersin dedi yasim geregi (27di suan 28subatta olcam )tup yapmayalimdedi asilama yapalim dedi ben istemedim tup istedim tamam dedi vallah karar verdigimizde tupe 3.5 cmdi 1kutu visanne verdi 20mm dusmustu suan bilmiyorum

Aslında kistin baya küçükmüş canım inşallah kalırsın hamile benimkiler devasa boyutta ne yazıkki..bu başhekimliğin önüne gelince sola dönüp düz gitcen orda profların drların ayrı odaları var bünyamin.hoca aşağı inmiyo ama yakup sabah tüp merkezinde sonra hep aşağıda kendi odasında sekreteri çağla hanım

Ilactan sonra 20mm dusmustu ama buyumustur bence cunku aradan 2ay gecti.evet orayi biliyorum valla kafaya koymusum bukezde ertelerse yakup hocaya gidecem baksana o sana 3tane kistle yapmis tup bebek benim 1tane olmasina ragmen yapmiyor erteliyor hakkimizda hayrlisi

Yakup hoca çikolata kistinde uzman ki o kistlerim ameliyatlık olduğu halde ameliyat taraftarı değildi pek fazla bi git bakalım belki menapoza sokup dener o zaman yok olur kist sende ilaç işe yaramış bende yaramadı aksine büyüttü

Budefada bunyamin hocaya gidecem egerki biseylerle yine oyalarsa yakup hocayada ugriycam bi onada gideyim nediyecek ins hakkimda hayirli olan karsima cikar.evet sadece 1kutu ictim 3.5cmden 20mm dusmus dedi doktir curumus kistin baslayacaz bugun hatirlisiyla dedi bide kan degerlerine bakalim bi baktik ki tsh 7.5 ben zaten tahlilimi ona gostermeden esime dedim bak degerim yuksek yine yapmiycak aynen oyle oldu 2aydir onu dusurmeye calistik sukurku 2.5 dustu.off okadar yoruldumki 5yildir Allah herkesin yardimcisi olsun

Amin canım hakkımızda hayırlısı bende kiloluyum boyum 170 kilom 82 di :d hoca sürekli kilo soruyodu artık doğurunca veririz
Benimde boyum1.66kilom fazla 85 90 varimdir cocuk doguralimda ben kiloyu pek umursamiyorum bisekilde veririz ben bunyamin hocaya her gittigimde bana zayifla derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…