Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

tebrik ederim tatlım transferin 9 uncu günü neden test yaptın? kaç çıktı bide ne ilaç kullandın başka?

Kızlar bende dondurulmuş embriyo için tedaviye başladım 4 gündür estrofem kullanıyorum ama disim ağrıyor dolgu yapmam lazım sizce bu süreçte skinti olur mu yaptıran var mı hiç

Kızlar bende dondurulmuş embriyo için tedaviye başladım 4 gündür estrofem kullanıyorum ama disim ağrıyor dolgu yapmam lazım sizce bu süreçte skinti olur mu yaptıran var mı hiç
Bişe sorucam dondurulmuşlarla tedavi nasıl oluyo? Kaç gün sürüyo ve ne kadar ücret ödüyoruz? Bende yumurta toplmaya kadar dişimi dr a sorup yaptırdım

Bişe sorucam dondurulmuşlarla tedavi nasıl oluyo? Kaç gün sürüyo ve ne kadar ücret ödüyoruz? Bende yumurta toplmaya kadar dişimi dr a sorup yaptırdım
Adetin ikinci günü gidiyorsun estrofem folik asit veriyor sonra 10 gün sonra kontorole çağırıyor gidiyorsun sonra bı sorun yoksa direk transfer gününü söylüyor .aslında hiç yoğun değil dondurulmuş embriyo ile süreç kolay.400 falan ödüyoruz canm

Hangi doktor disini yaptırabilirsin dedi lokal anestezi ile mı oldu tedaviniz

Hepinizin tedavisi hayırlı olsun işallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız bende başlayacam ama adet olamıyorum dün kan idrar testi yaptım negatif sonuç aldım çok rahatsızım adet olacakmışım gibi oluyor sonra sancım geçiyor 16 gün oldu

Hangi doktor disini yaptırabilirsin dedi lokal anestezi ile mı oldu tedaviniz
Yakup dedi lokal anestezi yaptı benim dolgulu dişim kırıldı dolgu çıkarken kanalı çıkardılar yeni kanal yolu açıldı falan
sen raporlumusun.canım. ben raporsuzum..3000 tl hastane parasını ödicem o zzaman

Raporluyum canm ben evet .yokya dondurulmuş embriyo transferi yapınca geçen yıl bir arkadaş 1200 ödedi yani öyle hatırlıyorum

Sağol canm Allah razı olsun.bi doktora git canm baya gecikme olmuş hamilelikte yok o yüzden git bir doktora canm

O zaman bende yaptırayım skinti olmaz bian korkttum dolgu yapılırsa birşey olur mı diye

tebrik ederim tatlım transferin 9 uncu günü neden test yaptın? kaç çıktı bide ne ilaç kullandın başka?
Teşekkür ederim şeker Rabbim size de nasip etsin inşallah. Bunun aslında iki sebebi var birincisi o gece o kadar çok belim ağrıdı ki galiba hamileyim dedim ikincisi hem ben hem de eşim rüyamızda çocuğumuz olduğunu gördük. O yüzden 9'unda yaptırdım. Yumurta toplandığı gün folik asit, coraspin, prednol(sadece 4 gün kullandım), rulid(kutu bitinceye kadar), minoset(gerekli olduğunda kullanabilirsiniz demişlerdi ihtiyaç duymadım hiç kullanmadım)

Son düzenleme:
Raporluyum canm ben evet .yokya dondurulmuş embriyo transferi yapınca geçen yıl bir arkadaş 1200 ödedi yani öyle hatırlıyorum
O zaman zam g eldi 1500 falan olur demekki
O zaman bende yaptırayım skinti olmaz bian korkttum dolgu yapılırsa birşey olur mı diye
Yinede dr una söyle canım es geçme ben sordum yaptırdım hata olmasın üzülürüm sonra ben söyledim yahtırdı diye

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı kesesini görmeyi kalbini duymayı nasip etsin inşallah :) bizede bol bol dua et olurmu
Allah razı olsun, Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. O ortamı görüp de dua etmemek nankörlük olur. Allah hayırlı,imanlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah

Hala kan testi veriyomusun canım? Dr un kim şuan kaçıncı günün
Kese gözüktükten sonra kan testini bıraktık. Bünyamin Bey beni memleketimdeki Kadın Doğuma yönlendirdi kalp sesini duyduğum zaman beni haberdar et diye söylemişti. Kalbini dinledikten sonra aradım tebrik etti. Kese gözüktüğünden beri Erzurum'a gitmiyorum. Eğer transfer gününü sayarsak 56. günüm son adet tarihini sayarsak 70. günüm

Sen süreçleri atlatmışsın Rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah darısı başıma olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…