- 2 Şubat 2018
- 292
- 353
- 103
- 35
- Konu Sahibi kaptanelif
-
Canım taninı koymuşlar bak yıllarca bulamayan doktorlar var. İnşallah tez zamanda tedavin güzel sonuçlanır miyomdan da korkma canım herşeyin tedavisi var oda elbet halolur.en yakın zamanda inşallah bebişlerine kavuşursun canım.Rabbim ol dese hiç birşey önüne geçmez ne kadındaki sorun ne erkekte ki sorun :))) ben inanıyorum sende en yakın zamanda güzel haberler vereceksin :)))
Kendine iyi bak canm yarın mutlaka haber ver.simdiden hayırlı yolculuklar:)
Tamam canm teşekkür ederim görüşüruzÇok teşekkür ediyorum
Yarın görüşürüz o zman sıkılırsan yaz mutlaka
İnşallah canmİnşallah tatlım bu son olur
maşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalımKızlar benim transferim oldu 2 tane 3.gun embriyosu sizden ricam bana ayetel kürsü okur musunuz :)
Ben 34 yaşındayım evet Bünyamin hoca güleryüzlü ama bana çok titiz gelmedi bikaç hatasını da duydum insanlık hali tabi ama insanı etkiliyor bu işin çoğu moral o yüzden kiminle rahat edeceksen onu tercih etmelisin bence.Merhaba bu illet bizi perisan etti rabbim nasip etsin bizlere ins peki siz kac yasindasiniz nerur asamalrdan gectiniz kacyillik evlisiniz.bende 2016nisanda ameliyat oldum bunyamin hoca yapti sukur nuks etmedi sagimda var.valla bukezde beni ettelerse ben yakup hicaya gidecem simdi oyle biseyki ben bunyamin hocayi gordugumde cok rahatliyorum her soruma cvp aliyorum hep guleryuzlu simdiye kadar ondan vazgecememin nedeni bu bilmiyorum nedense cok guveniyirum hakkimda hayirlisi olani olsun ins
Canm naptın gittiniz mi nasıl geçtiÇok teşekkür ediyorum
Yarın görüşürüz o zman sıkılırsan yaz mutlaka
Merhaba canım,Canm naptın gittiniz mi nasıl geçti
Nasil hata banada soylermisiniz lutfen ozelden yazabilirsinizBen 34 yaşındayım evet Bünyamin hoca güleryüzlü ama bana çok titiz gelmedi bikaç hatasını da duydum insanlık hali tabi ama insanı etkiliyor bu işin çoğu moral o yüzden kiminle rahat edeceksen onu tercih etmelisin bence.
Merhaba canım ya bekliyonuz mu daha.Merhaba canım,
Hala erzurumdayız
Sabah geldim kan verdik sonra muayene oldum.
Kan verdik diyorum çünkü dün hasta oldum .ben hala doktorla görüşemedim.bekliyoruz birinci katta
Sonra sana soracağım şeyler var
Evet günümüz nasıl geçtiCanm naptın gittiniz mi nasıl geçti
İyi akşamlar canım,Canm naptın gittiniz mi nasıl geçti
İyi akşamlar canım çok geçmiş olsun güzel geçmesine çok sevindim. Nasıl yani miyom yokmuymuş yani bence doktor yok diyorsa öyledir diye düşünüyorum.Evet günümüz nasıl geçti
İyi akşamlar canım,
Bugün şöyle geçti.
2 doktorun miyom dediği şeye Yakup bey bu miyom değil dedi .
Çok şaşırdım ama sonra o doktorların operatör olduğunu , yanlış yorumlamış olabileceğini düşündüm.
Miyom diye görünen şeyin rahmindeki zarlar olduğunu ben rahim kenarına yapıştığını söyledi.
Trabzon’daki doktor miyom için küçülmesi için iğne yapmıştı,küçülmesi için.Bu iğne çok etkili bir iğne olduğu için 3 ay sonra başlayacağız dedi.
Güzel geçti kısacası,yani benim psikolojim düzeldi neredeyse gidip ameliyat olacaktım
Şimdi Yakup beyin hastalarına soruyorum,sizler daha iyi tanıyorsunuz doktor miyomum olsaydı görürdü değil mi?
Bu arada çok şanslıyız kızlar ,bu hastane bizim gittiğimiz özel hastaneden 100 kat daha iyi
Evet canım yokmuşİyi akşamlar canım çok geçmiş olsun güzel geçmesine çok sevindim. Nasıl yani miyom yokmuymuş yani bence doktor yok diyorsa öyledir diye düşünüyorum.
Benim doktorum bünyamin hoca canm o yüzden Yakup hocayı bilmiyorum hastaları yazarsa daha iyi olur.
Yakup hocaya ben güveniyorum canım bence sende güvenmelisin..yani bilemiyorum doğru söylüyo olabilir diğr dr lar nasıl miyom olarak görmüşki? Adam işinde iyi aslındahem iyi bak ne güzel miyomda yokmuş..sonra napcakmış tüp bebek mi farklı bi ameliyat mı?
Rabbim yardımcn olsun İnşallah canm gerçekten vardır bundan da bir hayır.doktoruna güveniyorsan o güveni aldıysan bitmiştir canım :)))Evet canım yokmuş
Doktor bu miyom değil rahim zarı dedi ve uzun uzun Ne demek istediğini anlattı
Gerçekten anlatıldığı kadar iyi bir doktor muş.
Adam resmen yürüyen beyin
Eski hastane hatalı uygulama yapmasaydı bu ay başlardık bizde tüpe Allah’a şükürler olsun ,herşeyde vardır bir hayır
Ya nasıl gidiyor senin günler
Resmen 4 günü arkada bıraktın
Bişey hissediyor musun?
Yakup hoca iyidir bende onun hastasıyım ama itiraf edeyim bugün iyi günündeymiş normalde agresif ve az konuşur ha önemli mi ? kişiye göre değişir bana sorarsan işini iyi yapsın suratıma bakmasın. Aslında bugün hiç hastaneyi övecek günümde değilim ama yiğidi öldür hakkını ver İstanbul ve Ankara’ya kıyasla buradaki doktorlar daha ilgiliEvet günümüz nasıl geçti
İyi akşamlar canım,
Bugün şöyle geçti.
2 doktorun miyom dediği şeye Yakup bey bu miyom değil dedi .
Çok şaşırdım ama sonra o doktorların operatör olduğunu , yanlış yorumlamış olabileceğini düşündüm.
Miyom diye görünen şeyin rahmindeki zarlar olduğunu ben rahim kenarına yapıştığını söyledi.
Trabzon’daki doktor miyom için küçülmesi için iğne yapmıştı,küçülmesi için.Bu iğne çok etkili bir iğne olduğu için 3 ay sonra başlayacağız dedi.
Güzel geçti kısacası,yani benim psikolojim düzeldi neredeyse gidip ameliyat olacaktım
Şimdi Yakup beyin hastalarına soruyorum,sizler daha iyi tanıyorsunuz doktor miyomum olsaydı görürdü değil mi?
Bu arada çok şanslıyız kızlar ,bu hastane bizim gittiğimiz özel hastaneden 100 kat daha iyi
İnşallah canımRabbim yardımcn olsun İnşallah canm gerçekten vardır bundan da bir hayır.doktoruna güveniyorsan o güveni aldıysan bitmiştir canım :)))
Sadece çok halsizlik var uyku isteğim sürekli oluyor galiba oda ilaçlardan onun dışında pek birşey hissetmiyorum nedense içimde tatlı bir heyecan var insalalh Rabbim yüzümuzu güldürur :))
Günler su gibi geçiyor gerçekten derdim ki nasıl geçer 10 gün evde valla geçiyormuş :))yetrki sonu güzel olsun
Ay inşallah canım vardır .evde test var ama yapar mıyım bilmiyorumİnşallah canım
Bence olacak bu sefer sonra da beni bekleriz beraber
Ee artık çift çizgi için testleri hazırla
Bugün hamile olan bayanları görünce çok heyecanlandımAllah isteyen herkese versin
Ben agresif günündeyim sanırım bi kaç gündür gebeler niyeyse sinirime dokunuyorİnşallah canım
Bence olacak bu sefer sonra da beni bekleriz beraber
Ee artık çift çizgi için testleri hazırla
Bugün hamile olan bayanları görünce çok heyecanlandımAllah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?